captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #645 Dátum: 2008. November 02. - 15:02:11 » |
|
Szerintetek a 2 éves kötelezőn ki akarják majd cserélni a gyertyákat, akkor is, ha csak 22000 km lesz a gépben? Ugyanezen a szervízen akarják- e majd lecserélni a fékfolyadékot? Még mindig várom a választ és ajánlatot a Gombostól.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #646 Dátum: 2008. November 02. - 21:30:53 » |
|
Szerintetek a 2 éves kötelezőn ki akarják majd cserélni a gyertyákat, akkor is, ha csak 22000 km lesz a gépben? Ugyanezen a szervízen akarják- e majd lecserélni a fékfolyadékot? Még mindig várom a választ és ajánlatot a Gombostól.
Hello Cap! A gyertyákat nem, de a fékfolyadékot cserélték nekem anno. Ne levelet várj, hívd fel a Szabó Pistit! De a legjobb, ha holnap már, és nem halogatod, mert csak hergeled Magad, e-mailre várva. Hamarosan én is megyek hozzájuk, egyeztethetünk majd, ha akarod. Igaz, én 4 éves, 30ezres, zöldkártya, és vizsga, ami vár rám, illetve a gépre. Dec. 8.-ig kell megcsinálnom, nem túl sürgős.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #647 Dátum: 2008. November 03. - 07:53:09 » |
|
Hello Cap! A gyertyákat nem, de a fékfolyadékot cserélték nekem anno. Ne levelet várj, hívd fel a Szabó Pistit! De a legjobb, ha holnap már, és nem halogatod, mert csak hergeled Magad, e-mailre várva. Hamarosan én is megyek hozzájuk, egyeztethetünk majd, ha akarod. Igaz, én 4 éves, 30ezres, zöldkártya, és vizsga, ami vár rám, illetve a gépre. Dec. 8.-ig kell megcsinálnom, nem túl sürgős. Fékfolyadékot cserélnek, mert ezzel müxik a kuplung is.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #648 Dátum: 2008. November 03. - 08:25:03 » |
|
3 éves 21000km volt most februárban, se gyertya, se fékfolyadék (de megnézték!)
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #649 Dátum: 2008. November 03. - 11:48:21 » |
|
Tegnap néztem a benzinkúton fagyállót és két fajta volt, normál és az alumínium hűtőkhöz való. A Lacettibe milyen kell?
Az aluhűtőset vegyed, abban kevesebb az aggresszív anyag! Ezt nem is tudtam,mindig tanul az ember valami újat. Hát igen. Nem ártott volna 3 és fél éve tudni erről. Utánanéztem, szerencsére a barátságosabbat raktam bele anno. Még jó, hogy nem dobok ki semmit feleslegesen. Minden évben kell utántölteni a szavidő miatt?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #650 Dátum: 2008. November 03. - 16:58:43 » |
|
Hello Cap! A gyertyákat nem, de a fékfolyadékot cserélték nekem anno. Ne levelet várj, hívd fel a Szabó Pistit! De a legjobb, ha holnap már, és nem halogatod, mert csak hergeled Magad, e-mailre várva. Hamarosan én is megyek hozzájuk, egyeztethetünk majd, ha akarod. Igaz, én 4 éves, 30ezres, zöldkártya, és vizsga, ami vár rám, illetve a gépre. Dec. 8.-ig kell megcsinálnom, nem túl sürgős. Ma elkaptam a helyettesét a Corá-ban. Ebédelt éppen.... Tíz perc múlva hívott a Szabó István, úgy fest olvasatlanul törölte a levelet, elnézést kért. Most várom a választ. Nekem nézzék / cseréljék csak, amit kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #651 Dátum: 2008. November 03. - 17:11:13 » |
|
Gyertyát meg azért kérdeztem, hogy ha ki kell cserélni és valami "jobb" van benne, nehogy kicseréljék valami egyszerűre. Akkor ladlac cartárssal azt is meg kell szakértenem mielöbb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #652 Dátum: 2008. November 03. - 18:22:40 » |
|
Nekem gyertyát cseréltek,de fékolajat nem.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #653 Dátum: 2008. November 03. - 18:45:58 » |
|
A hétvégén érdekes dolgot produkált az autó.Szombat délelőtt beindítottam,előrébb gurultam 5-6 métert,leállítottam,lemostam és kitakarítottam,majd visszaálltam.Vasárnap este menni akartam vele ,de egyszerűen nem akart beindulni.Kellett neki kb 15 indítás,mire 1 henger végre elkapta,majd szép lassan az összes.Erre nem találok magyarázatot.Volt már valakinek ilyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #654 Dátum: 2008. November 03. - 19:12:27 » |
|
A hétvégén érdekes dolgot produkált az autó.Szombat délelőtt beindítottam,előrébb gurultam 5-6 métert,leállítottam,lemostam és kitakarítottam,majd visszaálltam.Vasárnap este menni akartam vele ,de egyszerűen nem akart beindulni.Kellett neki kb 15 indítás,mire 1 henger végre elkapta,majd szép lassan az összes.Erre nem találok magyarázatot.Volt már valakinek ilyen? Szelepeknél a hydrotökék kavartak be szerintem. Régi 1.1 és 1.3 Trabik és Wartburgok csináltak ilyesmit, illetve amikor neked nem indult be azok beindultak, de nagyon csörögtek hosszú percekig. Szerintem ez sem szereti a pici időre történő beindítást, leállítást, majd más hőmérsékletben való újraindítást.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #655 Dátum: 2008. November 03. - 19:51:20 » |
|
A hétvégén érdekes dolgot produkált az autó.Szombat délelőtt beindítottam,előrébb gurultam 5-6 métert,leállítottam,lemostam és kitakarítottam,majd visszaálltam.Vasárnap este menni akartam vele ,de egyszerűen nem akart beindulni.Kellett neki kb 15 indítás,mire 1 henger végre elkapta,majd szép lassan az összes.Erre nem találok magyarázatot.Volt már valakinek ilyen? Szerintem meg lehet, hogy csak bepárásodott az elektronika. Motort is mostad? Vödörből, vagy slaggal? Egyszer mosás után tette ezt velem, akkor szépen kiszárítottam, és egyből újra az igazi lett! Nos, segítettem, vagy csak pötyögtem?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #656 Dátum: 2008. November 03. - 20:30:02 » |
|
A hétvégén érdekes dolgot produkált az autó.Szombat délelőtt beindítottam,előrébb gurultam 5-6 métert,leállítottam,lemostam és kitakarítottam,majd visszaálltam.Vasárnap este menni akartam vele ,de egyszerűen nem akart beindulni.Kellett neki kb 15 indítás,mire 1 henger végre elkapta,majd szép lassan az összes.Erre nem találok magyarázatot.Volt már valakinek ilyen? Szerintem meg lehet, hogy csak bepárásodott az elektronika. Motort is mostad? Vödörből, vagy slaggal? Egyszer mosás után tette ezt velem, akkor szépen kiszárítottam, és egyből újra az igazi lett! Nos, segítettem, vagy csak pötyögtem? Ki sem nyitottam a motorháztetőt.Lehet hogy az elektronika zavarodott meg a háromszori hidegindítástól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #657 Dátum: 2008. November 03. - 20:24:05 » |
|
A hétvégén érdekes dolgot produkált az autó.Szombat délelőtt beindítottam,előrébb gurultam 5-6 métert,leállítottam,lemostam és kitakarítottam,majd visszaálltam.Vasárnap este menni akartam vele ,de egyszerűen nem akart beindulni.Kellett neki kb 15 indítás,mire 1 henger végre elkapta,majd szép lassan az összes.Erre nem találok magyarázatot.Volt már valakinek ilyen? Szerintem megszívta magát. Tudom, nem karburátoros technika, de amikor hidegen többször el van indítva, hajlamos benyomni egy nagy adag benzint.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #658 Dátum: 2008. November 04. - 10:28:44 » |
|
A hétvégén érdekes dolgot produkált az autó.Szombat délelőtt beindítottam,előrébb gurultam 5-6 métert,leállítottam,lemostam és kitakarítottam,majd visszaálltam.Vasárnap este menni akartam vele ,de egyszerűen nem akart beindulni.Kellett neki kb 15 indítás,mire 1 henger végre elkapta,majd szép lassan az összes.Erre nem találok magyarázatot.Volt már valakinek ilyen? Nekem szinte minden mosás után ezt csinálja.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|
|