Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #585 Dátum: 2008. Július 22. - 18:00:25 » |
|
A figyelmeztető (idegesítő) csipogást, hogy kell elnémítani?
A kormány alatt van a bim-bam. Húzd le róla a vezetéket. Minden út a kormányhoz vezet! De merre?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #586 Dátum: 2008. Július 22. - 18:07:52 » |
|
Jó Neked Jani, hogy ilyen problémád van! Amúgy a kihúzott kulccsal, és a bekapcsolt övvel valóban elnémíthatod. Az öv csipogás pedig 1 pontot ér a törésteszten, ha figyelmeztet a bekapcsolásra. Különben csak néhányat csipog, mert vagy bekötöd, és azért, vagy megunja, hogy hiába csipog, ezért abbahagyja. Csak nyitott ajtónál, bent hagyot kulcsnál csipog. Ez szerintem kibírható, de tégy belátásod szerint. Legfeljebb széthúzol mást is, és akkor kiborulsz, de csak Magad okolhatod. E helyett jobb, ha beszólsz, az szellemesebb megoldás!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #587 Dátum: 2008. Július 22. - 18:11:25 » |
|
...Az öv csipogás pedig 1 pontot ér a törésteszten, ha figyelmeztet a bekapcsolásra...
Bizony, de kell hozzá figyelmeztető műszerfali ikon is. Bezzeg a Lacsiban van mindkettő...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #588 Dátum: 2008. Július 22. - 18:16:53 » |
|
...Az öv csipogás pedig 1 pontot ér a törésteszten, ha figyelmeztet a bekapcsolásra...
Bizony, de kell hozzá figyelmeztető műszerfali ikon is. Bezzeg a Lacsiban van mindkettő... Engem a nyitott ajtós csipogás zavar egy picit, az övet mindig bekötöm. A múltkor még az udvaron álltam és már be is csatoltam magam, 5 méter után meg szállhattam ki a kaput becsukni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #589 Dátum: 2008. Július 22. - 18:18:16 » |
|
Bizony, de kell hozzá figyelmeztető műszerfali ikon is. Bezzeg a Lacsiban van mindkettő... Engem a nyitott ajtós csipogás zavar egy picit, az övet mindig bekötöm. A múltkor még az udvaron álltam és már be is csatoltam magam, 5 méter után meg szállhattam ki a kaput becsukni. Jani! Őszintén szólva, nem tudlak igazán sajnálni! Túl jó dolgod van ezek szerint! Csak az is maradjon, őszintén kívánom!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #590 Dátum: 2008. Július 22. - 18:21:53 » |
|
A kormány alatt van a bim-bam. Húzd le róla a vezetéket. Minden út a kormányhoz vezet! De merre? Chime bell a neve az ábrán. (Vigyázz, ez az ábra a motortér felől van képezve!)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 22. - 18:23:59 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #591 Dátum: 2008. Július 22. - 18:22:23 » |
|
Bizony, de kell hozzá figyelmeztető műszerfali ikon is. Bezzeg a Lacsiban van mindkettő... Engem a nyitott ajtós csipogás zavar egy picit, az övet mindig bekötöm. A múltkor még az udvaron álltam és már be is csatoltam magam, 5 méter után meg szállhattam ki a kaput becsukni. Ez dicséretes, Igérem, utánanézek majd, hogy mit kell kikötni a nyitott ajtó csipogás kikapcsoláshoz. Nem hiszem, hogy az egész csipogót ki kellene hozzá iktatni...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #592 Dátum: 2008. Július 22. - 19:35:35 » |
|
Énnél kicsit jobb megoldásra gondoltam! Majd megkérdezek egy szakembert! Meatloaf elárulod nekem? A műszerfal mögött van a kormánytól jobbra,és elég belőle kihúzni a csatlakozót.Ha nem találod akkor a következő Lurdy találkozón megmutatom.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #593 Dátum: 2008. Július 22. - 19:43:34 » |
|
Énnél kicsit jobb megoldásra gondoltam! Majd megkérdezek egy szakembert! Meatloaf elárulod nekem? A műszerfal mögött van a kormánytól jobbra,és elég belőle kihúzni a csatlakozót.Ha nem találod akkor a következő Lurdy találkozón megmutatom. Köszi, mindenkinek! A LadBTnek is!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #594 Dátum: 2008. Július 22. - 19:55:45 » |
|
A kormány alatt van a bim-bam. Húzd le róla a vezetéket. Minden út a kormányhoz vezet! De merre? Chime bell a neve az ábrán. (Vigyázz, ez az ábra a motortér felől van képezve!) Megnézet, de a motortér felől nem férek hozzá!!!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #595 Dátum: 2008. Július 25. - 11:40:51 » |
|
Bizony, de kell hozzá figyelmeztető műszerfali ikon is. Bezzeg a Lacsiban van mindkettő... Engem a nyitott ajtós csipogás zavar egy picit, az övet mindig bekötöm. A múltkor még az udvaron álltam és már be is csatoltam magam, 5 méter után meg szállhattam ki a kaput becsukni. Ez dicséretes, Igérem, utánanézek majd, hogy mit kell kikötni a nyitott ajtó csipogás kikapcsoláshoz. Nem hiszem, hogy az egész csipogót ki kellene hozzá iktatni... Pedig ez a legegyszerűbb megoldás. Egy mozdulat, oszt kész. Nekem ez volt a legelső "tuning" az autón
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #596 Dátum: 2008. Július 25. - 11:45:16 » |
|
Sziasztiok..
Van 1 kis problémám !!!!!!! Hidegen, illetve nem teljes üzemi hőfokon lévő motornál nehezen indul..... Én érzékelő problémára gyanakszom, de a szervíznek nincs ötlete.. A gép 1.4 2005-ös. Ötletek ? Köszi..........
Valószínűleg neked is kevés levegőt kap a gép. Nálam is volt ilyen probléma. Amikor a légszűrőházból kivetem a szűkítőt megszünt. Ha nem tudnád, hogy ezt hol/hogyan kell csinálni: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=53De persze sok minden okozhatja. Pl. a megszorult (és nyitva maradt) EGR szelep is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #597 Dátum: 2008. Július 25. - 17:29:29 » |
|
Bizony, de kell hozzá figyelmeztető műszerfali ikon is. Bezzeg a Lacsiban van mindkettő... Engem a nyitott ajtós csipogás zavar egy picit, az övet mindig bekötöm. A múltkor még az udvaron álltam és már be is csatoltam magam, 5 méter után meg szállhattam ki a kaput becsukni. Ez dicséretes, Igérem, utánanézek majd, hogy mit kell kikötni a nyitott ajtó csipogás kikapcsoláshoz. Nem hiszem, hogy az egész csipogót ki kellene hozzá iktatni... Pedig ez a legegyszerűbb megoldás. Egy mozdulat, oszt kész. Nekem ez volt a legelső "tuning" az autón Kihúztam a csatlakozót. Nem is értem, eddig miért csipogtattam.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #598 Dátum: 2008. Július 25. - 17:32:44 » |
|
Bizony, de kell hozzá figyelmeztető műszerfali ikon is. Bezzeg a Lacsiban van mindkettő... Engem a nyitott ajtós csipogás zavar egy picit, az övet mindig bekötöm. A múltkor még az udvaron álltam és már be is csatoltam magam, 5 méter után meg szállhattam ki a kaput becsukni. Ez dicséretes, Igérem, utánanézek majd, hogy mit kell kikötni a nyitott ajtó csipogás kikapcsoláshoz. Nem hiszem, hogy az egész csipogót ki kellene hozzá iktatni... Pedig ez a legegyszerűbb megoldás. Egy mozdulat, oszt kész. Nekem ez volt a legelső "tuning" az autón Kihúztam a csatlakozót. Nem is értem, eddig miért csipogtattam. Akkor sikerült megtalálnod .Hamar megtaláltad?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #599 Dátum: 2008. Július 25. - 17:35:06 » |
|
Bizony, de kell hozzá figyelmeztető műszerfali ikon is. Bezzeg a Lacsiban van mindkettő... Engem a nyitott ajtós csipogás zavar egy picit, az övet mindig bekötöm. A múltkor még az udvaron álltam és már be is csatoltam magam, 5 méter után meg szállhattam ki a kaput becsukni. Ez dicséretes, Igérem, utánanézek majd, hogy mit kell kikötni a nyitott ajtó csipogás kikapcsoláshoz. Nem hiszem, hogy az egész csipogót ki kellene hozzá iktatni... Pedig ez a legegyszerűbb megoldás. Egy mozdulat, oszt kész. Nekem ez volt a legelső "tuning" az autón Kihúztam a csatlakozót. Nem is értem, eddig miért csipogtattam. Akkor sikerült megtalálnod .Hamar megtaláltad? Egyből megtaláltam a csatit.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|