cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #570 Dátum: 2008. Július 10. - 22:13:47 » |
|
Kérdés: Volt már valaki, akinek kimerült az elem a kulcs-távirányítójában? Minden nap 5-6 ki-be csukás van és már két éves elmúlt. Nem szeretném, ha nyaralás alatt mekkenne meg, mert amilyen gyéren lakott partra megyünk...tuti nem kapni ott ilyen elemet! Kérdeztem a kereskedésben, de azt mondták, hogy még egyben sem cseréltek, nem is hallottak olyant, hogy valakinek lemerült volna. Amúgy milyen elem van benne? Nem akartam szétszedni eddig.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #571 Dátum: 2008. Július 11. - 07:03:23 » |
|
Kérdés: Volt már valaki, akinek kimerült az elem a kulcs-távirányítójában? Minden nap 5-6 ki-be csukás van és már két éves elmúlt. Nem szeretném, ha nyaralás alatt mekkenne meg, mert amilyen gyéren lakott partra megyünk...tuti nem kapni ott ilyen elemet! Kérdeztem a kereskedésben, de azt mondták, hogy még egyben sem cseréltek, nem is hallottak olyant, hogy valakinek lemerült volna. Amúgy milyen elem van benne? Nem akartam szétszedni eddig.
Lassan cserélj, nem árthat. Asszem a kulcs hátuljára rá van írva, vagy a gépkönyvben. De ha kimerül is, akkor legfeljebb nyitod rendesen a tollával. Az immo-t nem befolyásolja.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #572 Dátum: 2008. Július 11. - 07:31:04 » |
|
Igen, én már cseréltem. ( Duracell DL1616 - vagy persze más gyártó hasonló méretű - 3V/50 mAh-s elem kell bele)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #573 Dátum: 2008. Július 11. - 16:18:28 » |
|
Köszönöm az infót, most megnyugtattál Laci! Köszi Kripic a típus-leírást! Azt hittem, hogy ha lemerül, akkor egy dolog, hogy nem tudom nyitni az ajtót (ezt még kézzel megoldom) de úgy tudtam, hogy az immo miatt el sem lehet indítani! De ezek szerint az immo a kocsiban kapja a feszt., a kulcsban csak az ellendarabja van, amihez nem kell ménkü? Így nincs gond, ha lemerül kibírom azt a pár ajtónyitást akár hazáig is, amíg veszek bele új elemet. Mellesleg a pótkulcs, amit adtak hozzá, mintha egy mezei fröccsöntött műanyagfejes kulcs lenne. Vagy van abban is immo-ellendarab?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #574 Dátum: 2008. Július 11. - 16:21:39 » |
|
Köszönöm az infót, most megnyugtattál Laci! Köszi Kripic a típus-leírást! Azt hittem, hogy ha lemerül, akkor egy dolog, hogy nem tudom nyitni az ajtót (ezt még kézzel megoldom) de úgy tudtam, hogy az immo miatt el sem lehet indítani! De ezek szerint az immo a kocsiban kapja a feszt., a kulcsban csak az ellendarabja van, amihez nem kell ménkü? Így nincs gond, ha lemerül kibírom azt a pár ajtónyitást akár hazáig is, amíg veszek bele új elemet. Mellesleg a pótkulcs, amit adtak hozzá, mintha egy mezei fröccsöntött műanyagfejes kulcs lenne. Vagy van abban is immo-ellendarab?
Naná, hogy van! Különben minek lenne hozzá? A fiam mindig azzal jár, és be tudja indítani a kocsit! Cápa, ez nem volt igazi műszaki kérdés, bocsika!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #575 Dátum: 2008. Július 11. - 16:23:55 » |
|
Naná, hogy van! Különben minek lenne hozzá? A fiam mindig azzal jár, és be tudja indítani a kocsit! Cápa, ez nem volt igazi műszaki kérdés, bocsika! Mert egy időben divat volt olyan kisegítő (vész) kulcsokat adni másodikként az autókhoz, amivel csak ajtót lehetett nyitni! Ezért gondoltam,hogy kispórolták. (Vagy lehet, hogy a Tiédből az immo-t spórolták ki? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #576 Dátum: 2008. Július 11. - 16:26:16 » |
|
Naná, hogy van! Különben minek lenne hozzá? A fiam mindig azzal jár, és be tudja indítani a kocsit! Cápa, ez nem volt igazi műszaki kérdés, bocsika! Mert egy időben divat volt olyan kisegítő (vész) kulcsokat adni másodikként az autókhoz, amivel csak ajtót lehetett nyitni! Ezért gondoltam,hogy kispórolták. (Vagy lehet, hogy a Tiédből az immo-t spórolták ki? ) Nos Cápa, ebből meg Te nem jössz ki jól!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #577 Dátum: 2008. Július 11. - 16:27:42 » |
|
Na többet nem szólok, mert nyakon leszek legyintve holnap....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #578 Dátum: 2008. Július 11. - 17:37:41 » |
|
Na többet nem szólok, mert nyakon leszek legyintve holnap.... Mindkettő kulcsban van immo, ráadásul próbáltam másoltatni is Pesten a Kerepesi útnál, de a kódolvasójuk nem tudta kiolvasni a kódolást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #579 Dátum: 2008. Július 11. - 20:29:10 » |
|
Naná, hogy van! Különben minek lenne hozzá? A fiam mindig azzal jár, és be tudja indítani a kocsit! Cápa, ez nem volt igazi műszaki kérdés, bocsika! Én is a pótkulccsal szokok járni, bár az eredetin távnyitós a csomagtartó!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #580 Dátum: 2008. Július 22. - 17:46:24 » |
|
A figyelmeztető (idegesítő) csipogást, hogy kell elnémítani?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #581 Dátum: 2008. Július 22. - 17:49:24 » |
|
A kormány alatt van a bim-bam. Húzd le róla a vezetéket. Minden út a kormányhoz vezet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #582 Dátum: 2008. Július 22. - 17:48:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #583 Dátum: 2008. Július 22. - 17:52:23 » |
|
Énnél kicsit jobb megoldásra gondoltam! Majd megkérdezek egy szakembert! Meatloaf elárulod nekem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 22. - 17:58:33 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #584 Dátum: 2008. Július 22. - 17:59:14 » |
|
A kormány alatt van a bim-bam. Húzd le róla a vezetéket. Minden út a kormányhoz vezet! Vagy vágd fejbe a madarat a hátsó ülésen a kalitkában!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|