meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #390 Dátum: 2008. Március 14. - 15:29:21 » |
|
Vagy az a Bosch mégsem Bosch,csak valami hitvány utánzat?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #391 Dátum: 2008. Március 14. - 16:36:17 » |
|
Na egy kis ötlet kéne. Akad a hátsó ablaktörlőm. Eléggé nagy zajjal töröl. Kicseréltem a gumit Boschra, ugyanaz az eredmény. Akkor csinálja, amikor visszatér a viszintes helyzetbe.
Az is lehet, hogy túl kemény a gumija. Vegyél kpl újat a Várna utcában 2100 HUF-be kerül, vagy próbáld meg gariban cseréltetni!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #392 Dátum: 2008. Március 14. - 23:00:18 » |
|
Na egy kis ötlet kéne. Akad a hátsó ablaktörlőm. Eléggé nagy zajjal töröl. Kicseréltem a gumit Boschra, ugyanaz az eredmény. Akkor csinálja, amikor visszatér a viszintes helyzetbe.
Az is lehet, hogy túl kemény a gumija. Vegyél kpl újat a Várna utcában 2100 HUF-be kerül, vagy próbáld meg gariban cseréltetni! Ha kemény a gumija, akkor általában a hang elindulásnál felfelémenetben van. Mivel a gumi úgy marad hajlítva nyugalmi állapotában, ahogy a visszatérésnél hajlik. Na így pihen ott hetekig a tűző napon is.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #393 Dátum: 2008. Március 16. - 16:45:52 » |
|
Az is lehet, hogy túl kemény a gumija. Vegyél kpl újat a Várna utcában 2100 HUF-be kerül, vagy próbáld meg gariban cseréltetni! Ha kemény a gumija, akkor általában a hang elindulásnál felfelémenetben van. Mivel a gumi úgy marad hajlítva nyugalmi állapotában, ahogy a visszatérésnél hajlik. Na így pihen ott hetekig a tűző napon is. Tető alatt van és tényleg: oda vissza akad. Csak akkor nem, ha jól megvizetzem az ablakot. De kicseréltem BOSCH-ra és még mindig.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #394 Dátum: 2008. Március 16. - 16:50:03 » |
|
Az is lehet, hogy túl kemény a gumija. Vegyél kpl újat a Várna utcában 2100 HUF-be kerül, vagy próbáld meg gariban cseréltetni! Ha kemény a gumija, akkor általában a hang elindulásnál felfelémenetben van. Mivel a gumi úgy marad hajlítva nyugalmi állapotában, ahogy a visszatérésnél hajlik. Na így pihen ott hetekig a tűző napon is. Tető alatt van és tényleg: oda vissza akad. Csak akkor nem, ha jól megvizetzem az ablakot. De kicseréltem BOSCH-ra és még mindig. Felnyitott lapáttal próbáltad?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
leslie01
Friss hús
Nem elérhető
cool
|
|
« Hozzászólás #395 Dátum: 2008. Március 16. - 20:52:11 » |
|
sziasztok ! egy kis segítség kellene,mégpedig a gyertyakábel ellenállására lennék kíváncsi. előre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #396 Dátum: 2008. Március 16. - 20:57:55 » |
|
sziasztok ! egy kis segítség kellene,mégpedig a gyertyakábel ellenállására lennék kíváncsi. előre is köszi.
A legnagyobb jóindulat mellett sem tudok válaszolni, de üdv a klubban.Reméljük talán tudja valaki, de áruld el, hogy minek ez az adat?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
leslie01
Friss hús
Nem elérhető
cool
|
|
« Hozzászólás #397 Dátum: 2008. Március 16. - 21:06:13 » |
|
A legnagyobb jóindulat mellett sem tudok válaszolni, de üdv a klubban.Reméljük talán tudja valaki, de áruld el, hogy minek ez az adat? kimaradozik a gyújtásom és arra tippelek hogy az miatt! mértem és mind a négy más értékű .nagyon eltérőnek találom !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #398 Dátum: 2008. Március 16. - 21:12:27 » |
|
A legnagyobb jóindulat mellett sem tudok válaszolni, de üdv a klubban.Reméljük talán tudja valaki, de áruld el, hogy minek ez az adat? kimaradozik a gyújtásom és arra tippelek hogy az miatt! mértem és mind a négy más értékű .nagyon eltérőnek találom ! Sérülés rajtuk ,vagy állati rágásnyomok?A gyújtás sok mindentől kimaradhat, bár erről még senki nem írt!Biztos, hogy a gyújtásod?Lehet, hogy téged is elért a szelepmizéria!Milyen a járgány, mennyi km. van benne, mikori?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #399 Dátum: 2008. Március 16. - 21:18:09 » |
|
Az is lehet, hogy túl kemény a gumija. Vegyél kpl újat a Várna utcában 2100 HUF-be kerül, vagy próbáld meg gariban cseréltetni! Ha kemény a gumija, akkor általában a hang elindulásnál felfelémenetben van. Mivel a gumi úgy marad hajlítva nyugalmi állapotában, ahogy a visszatérésnél hajlik. Na így pihen ott hetekig a tűző napon is. Tető alatt van és tényleg: oda vissza akad. Csak akkor nem, ha jól megvizetzem az ablakot. De kicseréltem BOSCH-ra és még mindig. Felnyitott lapáttal próbáltad? igen. úgy minden normál
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
leslie01
Friss hús
Nem elérhető
cool
|
|
« Hozzászólás #400 Dátum: 2008. Március 16. - 21:31:57 » |
|
A legnagyobb jóindulat mellett sem tudok válaszolni, de üdv a klubban.Reméljük talán tudja valaki, de áruld el, hogy minek ez az adat? kimaradozik a gyújtásom és arra tippelek hogy az miatt! mértem és mind a négy más értékű .nagyon eltérőnek találom ! Sérülés rajtuk ,vagy állati rágásnyomok?A gyújtás sok mindentől kimaradhat, bár erről még senki nem írt!Biztos, hogy a gyújtásod?Lehet, hogy téged is elért a szelepmizéria!Milyen a járgány, mennyi km. van benne, mikori? nem biztos hogy az, azért nyomozok mi lehet a baj! az egr.ujj kora óta lezártam nem histem hogy az lenne. 2005"-ös 1.4-es lacci.16000 km
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #401 Dátum: 2008. Március 16. - 21:37:20 » |
|
A legnagyobb jóindulat mellett sem tudok válaszolni, de üdv a klubban.Reméljük talán tudja valaki, de áruld el, hogy minek ez az adat? kimaradozik a gyújtásom és arra tippelek hogy az miatt! mértem és mind a négy más értékű .nagyon eltérőnek találom ! Sérülés rajtuk ,vagy állati rágásnyomok?A gyújtás sok mindentől kimaradhat, bár erről még senki nem írt!Biztos, hogy a gyújtásod?Lehet, hogy téged is elért a szelepmizéria!Milyen a járgány, mennyi km. van benne, mikori? nem biztos hogy az, azért nyomozok mi lehet a baj! az egr.ujj kora óta lezártam nem histem hogy az lenne. 2005"-ös 1.4-es lacci.16000 km Mielőtt bármit is tennél ugorj be egy szervízbe hibakód kiolvasásra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
leslie01
Friss hús
Nem elérhető
cool
|
|
« Hozzászólás #402 Dátum: 2008. Március 16. - 21:57:22 » |
|
A legnagyobb jóindulat mellett sem tudok válaszolni, de üdv a klubban.Reméljük talán tudja valaki, de áruld el, hogy minek ez az adat? kimaradozik a gyújtásom és arra tippelek hogy az miatt! mértem és mind a négy más értékű .nagyon eltérőnek találom ! Sérülés rajtuk ,vagy állati rágásnyomok?A gyújtás sok mindentől kimaradhat, bár erről még senki nem írt!Biztos, hogy a gyújtásod?Lehet, hogy téged is elért a szelepmizéria!Milyen a járgány, mennyi km. van benne, mikori? nem biztos hogy az, azért nyomozok mi lehet a baj! az egr.ujj kora óta lezártam nem histem hogy az lenne. 2005"-ös 1.4-es lacci.16000 km Mielőtt bármit is tennél ugorj be egy szervízbe hibakód kiolvasásra! voltam és nincs hiba kód csak az egr-t mutatja hogy off !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #403 Dátum: 2008. Március 16. - 22:10:10 » |
|
A legnagyobb jóindulat mellett sem tudok válaszolni, de üdv a klubban.Reméljük talán tudja valaki, de áruld el, hogy minek ez az adat? kimaradozik a gyújtásom és arra tippelek hogy az miatt! mértem és mind a négy más értékű .nagyon eltérőnek találom ! És minél hoszabb kábelt nézel, annál nagyobb az ellenállása, nem? Minő csoda! Vagy csak fizika?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #404 Dátum: 2008. Március 16. - 22:12:26 » |
|
Hát 16000 km nem sok.Így láttatlanban nehéz mit mondani.Lehet, hogy gyújtás, lehet hogy gyertya.Jól körül kell járni.Lehet, hogy lesz valaki aki tud rá mit mondani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|