ladlac
|
|
« Hozzászólás #315 Dátum: 2008. Február 18. - 14:04:00 » |
|
A tanácsotokat szeretném kérni Tisztelt Cartársak!
A nagy szívás története: Kezdetnek tegnap bekapcsolva maradt a vészvillogó, ezért az aksi lemerült. Semmi gond a bátyámmal bebikázzuk. Bemegyek a céghez kicsit melózni, gondoltam közben feltöltöm az aksit. Ez nagy hiba volt, mivel elfelejtettem, hogy két lopási kísérlet óta a zárakat kulccsal nem lehet nyitni. (csak a központi zárat használom.) Sedan az autó, szóval a hátulrólbemászós figura most nem működik. Szóval a kérdés: Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudok beszállni az autómba, hogy visszaszerelhessem az akkumulátort?
Üdv - gregg
Hali. Alámászol az elejénél, a gépháztatő bowdenjét megkeresed és finoman meghúúúúzod. Nem biztos hogy egyszerű, viszont nem okozol kárt a kocsiban. Próbálkozz a zár környékén... /talán... nekem a Waresz is igy nyilt ki simán/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #316 Dátum: 2008. Február 18. - 15:15:53 » |
|
Jó trükk volt! Amúgy hogyan zártad be, ha az aksi nem volt benne? A sedannál hátúlról nem lehet hozzáférni az ülés lenyításához? Van profi autónyító BT, aki biztos kínyítja, csak kérdés, hogy hol laksz, és ott van-e a közelben ilyen cég. A LadLac- féle nyítás elött, nézz meg egy másik autón, hogy hová kellene benyúlnod a bowdenhez, nehogy hiába tedd tönkre a kezed, és főleg az idegeid! Sok szerencsét a nyításhoz!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cybergregg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #317 Dátum: 2008. Február 18. - 17:07:18 » |
|
Jó trükk volt! Amúgy hogyan zártad be, ha az aksi nem volt benne? A sedannál hátúlról nem lehet hozzáférni az ülés lenyításához? Van profi autónyító BT, aki biztos kínyítja, csak kérdés, hogy hol laksz, és ott van-e a közelben ilyen cég. A LadLac- féle nyítás elött, nézz meg egy másik autón, hogy hová kellene benyúlnod a bowdenhez, nehogy hiába tedd tönkre a kezed, és főleg az idegeid! Sok szerencsét a nyításhoz!
Na ja aki tud, az tud. A gombokkal ügyesen bezártam, ott nem volt gond. Az alámászóst asszem kihagyom így öltönyben... Egy szervizes koma adott egy számot, aki állítólag mindent kinyit. Majd meglátjuk. Köszi a tippeket! gr
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #318 Dátum: 2008. Február 18. - 18:04:16 » |
|
Na ja aki tud, az tud. A gombokkal ügyesen bezártam, ott nem volt gond. Az alámászóst asszem kihagyom így öltönyben... Egy szervizes koma adott egy számot, aki állítólag mindent kinyit. Majd meglátjuk. Köszi a tippeket! gr Merre van a kocsi? Hátha tudunk segiteni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cybergregg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #319 Dátum: 2008. Február 18. - 18:07:55 » |
|
A nagy szívás története: Kezdetnek tegnap bekapcsolva maradt a vészvillogó, ezért az aksi lemerült. Semmi gond a bátyámmal bebikázzuk. Bemegyek a céghez kicsit melózni, gondoltam közben feltöltöm az aksit. Ez nagy hiba volt, mivel elfelejtettem, hogy két lopási kísérlet óta a zárakat kulccsal nem lehet nyitni. (csak a központi zárat használom.) Sedan az autó, szóval a hátulrólbemászós figura most nem működik. Szóval a kérdés: Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudok beszállni az autómba, hogy visszaszerelhessem az akkumulátort?
Üdv - gregg
Kész! Sérülésmentes ajtónyitás - hozzávalók: 1 szakember ( a Gábor), 1 lapos fakanál, (amivel az odaégett rántottát lehet felszedni) 1 műanyag szalag, (fehér) 3 perc, (180 mp) és 8.000 HUF persze nettó (160.000 HUF/óra). Ha bárkinek ilyen gondja lenne, csak szóljon, asszem már menne nekem is. (klubtagoknak óriási kedvezmény!) Üdv, és köszi a tippeket - gregg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #320 Dátum: 2008. Február 19. - 14:04:08 » |
|
Üdv - gregg
Kész! Sérülésmentes ajtónyitás - hozzávalók: 1 szakember ( a Gábor), 1 lapos fakanál, (amivel az odaégett rántottát lehet felszedni) 1 műanyag szalag, (fehér) 3 perc, (180 mp) és 8.000 HUF persze nettó (160.000 HUF/óra). Ha bárkinek ilyen gondja lenne, csak szóljon, asszem már menne nekem is. (klubtagoknak óriási kedvezmény!) Üdv, és köszi a tippeket - gregg A következő találkozón kitaníthatsz minket is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #321 Dátum: 2008. Február 19. - 14:14:29 » |
|
De a tanulságot se felejtse el senki sem: Kivett akkunál, ha nem müködik a mechanikus ajtózár kiiktatás miatt, akkor ne zárjuk be a gombok segítségével, így nem kapunk agyvérzést, amikor póruljárunk! Tudom: utólag könnyű okosnak lenni, belátom!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #322 Dátum: 2008. Február 20. - 16:41:35 » |
|
Egyébként ha amúgy sem volt benn akksi, akkor miért csuktad le a motorháztetőt teljesen Elég lett volna egy kattanásra. Én alá másztam volna öltönyben is mondjuk zakó nélkül, és eldobok egy 1500 HUF-os inget és nem 8000 HUF a netto. Szerintem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #323 Dátum: 2008. Február 20. - 17:55:52 » |
|
Viszont most 8000 Ft-ért egy új szakmát sajátított el, ezentúl kiképzett autótolvaj lehet! Sőt, továbbadhatja szakmai tudását némi kézpénzért. Jó mi???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #324 Dátum: 2008. Február 22. - 17:56:21 » |
|
SEGÍTSÉG!!!
Ma reggel nem nyitott ki a termosztátom! 4 km után már ment a ventillátor, és a víz nem volt meleg. Délután ugyan ez hazáig, szintén 4 km. Aztán egyóra pihenő után mentem egy kört üzemmelegre, akkor sem nyitott ki, vissza felé amikor már tojást lehetett volna sütni a motoron, végre kinyílt és vissza hült ahogy kell. Na most ha bemegyek a szervizbe, be kell bizonyítanom, hogy miért akarom kicseréltetni a termosztátot? Vagy forraljam fel egyszer teljesen, és tegyenek bele egy új motort?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #325 Dátum: 2008. Február 22. - 17:58:42 » |
|
SEGÍTSÉG!!!
Ma reggel nem nyitott ki a termosztátom! 4 km után már ment a ventillátor, és a víz nem volt meleg. Délután ugyan ez hazáig, szintén 4 km. Aztán egyóra pihenő után mentem egy kört üzemmelegre, akkor sem nyitott ki, vissza felé amikor már tojást lehetett volna sütni a motoron, végre kinyílt és vissza hült ahogy kell. Na most ha bemegyek a szervizbe, be kell bizonyítanom, hogy miért akarom kicseréltetni a termosztátot? Vagy forraljam fel egyszer teljesen, és tegyenek bele egy új motort?
Mutatód mit jelzett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #326 Dátum: 2008. Február 22. - 18:03:19 » |
|
SEGÍTSÉG!!!
A hibakódot biztos ki fogják tudni olvasni, vidd a szervízbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #327 Dátum: 2008. Február 22. - 18:05:49 » |
|
Az " normális" reggel hideg volt ahogy szokott. Délután meg üzemmeleget mutatott már 3 km után. De aztán megjavult az egész ahogy már írtam, akkor jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #328 Dátum: 2008. Február 22. - 18:10:31 » |
|
Az " normális" reggel hideg volt ahogy szokott. Délután meg üzemmeleget mutatott már 3 km után. De aztán megjavult az egész ahogy már írtam, akkor jó volt.
Egyet nem értek: a ventilátor akkor indul, ha a hűtöben meleg a viz, itt a patron is ami inditja a ventit. Ha nem nyit a termosztát, akkor hogy indul a venti, ha nem megy meleg viz a hütöbe? vizszinted jó, nem volt alacsony? akkor csinált ilyet régen a cégs opelem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #329 Dátum: 2008. Február 22. - 18:17:47 » |
|
Igen igazadvan a venti nem meg ha nem meleg a hűtő. De ez megy akkor is. Megfogtam a saját kezemmel, a felső cső langyos volt az alsó meg hideg. Víz természetesen van benn. Meg hova is menne el a víz egy új motorba? Vagy nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|