Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1185 Dátum: 2009. Szeptember 25. - 11:18:24 » |
|
Megint elgondolkoztam, hogy nekem jó -e és jól münködik- e a termosztátom?
Nektek üzemmelg állapotban hol áll a mutató? Balról értve az osztásokat? Nekem balról a második és harmadik között, félúton.
...
Szintúgy. De mintha a Totalcar-on lett volna régebben egy cikk arról, hogy mennyire higgyünk ennek - meg más kijelzőknek is... (csak épp nem taklálom... ) Nekem télen nyáron így áll. Ha jól tudom, akkor az ECU-tól kapja az értéket, nem a jeladótól. Az pedig olyat küld amilyet akar. Azért ennél kicsit lejebb van a mutató a valóságban, mert kicsit balról képezted...nem? De!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1186 Dátum: 2009. Szeptember 25. - 16:15:18 » |
|
Enyém ilyet is tud. Asszony ment orvoshoz, én a Swiftel cementért... Kb. 1 km-t ment elöttem. Szép segge van! Az asszonynak is. Sok lesz má' a dicsekvésből...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1187 Dátum: 2009. Szeptember 25. - 20:10:40 » |
|
Enyém ilyet is tud. Asszony ment orvoshoz, én a Swiftel cementért... Kb. 1 km-t ment elöttem. Szép segge van! Az asszonynak is. Sok lesz má' a dicsekvésből... Jó, jó. Ne írigykedj!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1188 Dátum: 2009. Szeptember 26. - 10:22:55 » |
|
Megint elgondolkoztam, hogy nekem jó -e és jól münködik- e a termosztátom?
Nektek üzemmelg állapotban hol áll a mutató? Balról értve az osztásokat? Nekem balról a második és harmadik között, félúton.
...
Szintúgy. De mintha a Totalcar-on lett volna régebben egy cikk arról, hogy mennyire higgyünk ennek - meg más kijelzőknek is... (csak épp nem taklálom... ) Nekem télen nyáron így áll. Ha jól tudom, akkor az ECU-tól kapja az értéket, nem a jeladótól. Az pedig olyat küld amilyet akar. Szinte minden az ECU-n keresztül megy. Ez is. Majd Baglyon a kábellel megmérjük pontosan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Iminyo
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1189 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 18:13:18 » |
|
Ma megjött a tanksapka, kicserélték, de korán örültem Ugyanúgy csinálja, az viszont biztos hogy a tankal kapcsolatos, mert ha leveszem/meglazítom a tanksapkát nem csinálja... Holnap felhívom őket és megy vissza a paripa. Mi lehet az ami a tankal kapcsolatos és csinálhatja? (-AC pumpa és -tanksapka)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1190 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 18:17:06 » |
|
Ma megjött a tanksapka, kicserélték, de korán örültem Ugyanúgy csinálja, az viszont biztos hogy a tankal kapcsolatos, mert ha leveszem/meglazítom a tanksapkát nem csinálja... Holnap felhívom őket és megy vissza a paripa. Mi lehet az ami a tankal kapcsolatos és csinálhatja? (-AC pumpa és -tanksapka) ...esetleg üzemanyag vezeték dugulás. Esetleg visszatérő ágon?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1191 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 18:32:19 » |
|
Ma megjött a tanksapka, kicserélték, de korán örültem Ugyanúgy csinálja, az viszont biztos hogy a tankal kapcsolatos, mert ha leveszem/meglazítom a tanksapkát nem csinálja... Holnap felhívom őket és megy vissza a paripa. Mi lehet az ami a tankal kapcsolatos és csinálhatja? (-AC pumpa és -tanksapka) ...esetleg üzemanyag vezeték dugulás. Esetleg visszatérő ágon? Nekem is az ugrott be...levegőzőcső-dugulás?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1192 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 18:35:30 » |
|
Ma megjött a tanksapka, kicserélték, de korán örültem Ugyanúgy csinálja, az viszont biztos hogy a tankal kapcsolatos, mert ha leveszem/meglazítom a tanksapkát nem csinálja... Holnap felhívom őket és megy vissza a paripa. Mi lehet az ami a tankal kapcsolatos és csinálhatja? (-AC pumpa és -tanksapka) ...esetleg üzemanyag vezeték dugulás. Esetleg visszatérő ágon? Nekem is az ugrott be...levegőzőcső-dugulás? ...vagy valami hasonló...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1193 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 18:35:52 » |
|
Ma megjött a tanksapka, kicserélték, de korán örültem Ugyanúgy csinálja, az viszont biztos hogy a tankal kapcsolatos, mert ha leveszem/meglazítom a tanksapkát nem csinálja... Holnap felhívom őket és megy vissza a paripa. Mi lehet az ami a tankal kapcsolatos és csinálhatja? (-AC pumpa és -tanksapka) ...esetleg üzemanyag vezeték dugulás. Esetleg visszatérő ágon? Nekem is az ugrott be...levegőzőcső-dugulás? Nekem a Samarámon volt ilyen alváz és üregvédelem után. Nem kapott a motor üzemanyagot. Kipucolták az egész üzemanyag-ellátó rendszert, de akkor is csinálta. A megoldás a karburátor volt. Ott gyűlt össze az összes mocsok. Persze itt erről nem beszélhetünk, de valami hasonló lehet a megoldás...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1194 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 00:31:27 » |
|
Nem tudom hogy ki lehetne-e pucolni, gondolom ki lehetne, de igy egyszerűbb vagy nemtudom. ^^ Igen én is úgy voltam vele, hogy lehetett volna a hangja alapján rosszabb is, sokkal sosszabb...
Az üzem anyag tankon jobb oldalt van egy aktívszenes tank szellőztető, (egy téglalap alakú doboz ) régebbi Daewoonkon volt eldugulva megtelve benzinnel az adott huppanó puffanás szerű hangot, miután kicseréltük megszűnt ez a hang, lehet, hogy nálad is ez a gond?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1195 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 06:53:15 » |
|
Nem tudom hogy ki lehetne-e pucolni, gondolom ki lehetne, de igy egyszerűbb vagy nemtudom. ^^ Igen én is úgy voltam vele, hogy lehetett volna a hangja alapján rosszabb is, sokkal sosszabb...
Az üzem anyag tankon jobb oldalt van egy aktívszenes tank szellőztető, (egy téglalap alakú doboz ) régebbi Daewoonkon volt eldugulva megtelve benzinnel az adott huppanó puffanás szerű hangot, miután kicseréltük megszűnt ez a hang, lehet, hogy nálad is ez a gond? Ez a tágulási tartályban van?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1196 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 10:44:31 » |
|
Az üzem anyag tankon jobb oldalt van egy aktívszenes tank szellőztető, (egy téglalap alakú doboz ) régebbi Daewoonkon volt eldugulva megtelve benzinnel az adott huppanó puffanás szerű hangot, miután kicseréltük megszűnt ez a hang, lehet, hogy nálad is ez a gond? Ez a tágulási tartályban van? Ez egy külön doboz. Ha jól tudom az itt felgyűl gázokat egy külön vezetéknek kell előre vinni a motorhoz, és egy szelepen keresztül (amit az "agy" vezérel) időnként az üzemi üzemanyag rendszerbe engedi el a nyomást. Lehet, hogy ez a része nem működik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Iminyo
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1197 Dátum: 2009. Szeptember 30. - 15:07:25 » |
|
Igazából, ami szerintem az eddigi hozzászólásaimból is kiderült 'nemnagyon' vágom hogy mi merre hány méter ^^ Ma voltam megint szervízben és picit (finoman fogalmazok) kiverték a biztosítékot, úgy oldotta meg a garanciát a szervíz, hogy a tanksapka belsejét körbevágták, kiszedve a rugót belőle Most erre mi lenne a jó reagálás? Sz@rjak rá és örüljek hogy nemcsinálja vagy mi? Bocsi, hogy folyton ezen kattogok, de nemnagyon van aki(k)től igy kérdezzek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1198 Dátum: 2009. Szeptember 30. - 15:33:46 » |
|
Hát... én nem fogadnám ezt el javításnak. Max ideiglenesnek, amíg rájönnek mi a konkrét hiba, vagy megjön az alkatrész. Ezek a Gombosék voltak?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Iminyo
Friss hús
Nem elérhető