Stocz
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2007. Október 23. - 09:26:09 » |
|
Gondolj bele: mindenki letölti az előtte lévő dokumentumot, beleírja az adatait, majd feltölti. Később még jónéhányszor aktualizálja (különben nincs értelme). Ennek az az eredménye, hogy a lista eleinte sok 10 (100), a későbbiekben pedig sok 1000 példányban lesz fent a kiszolgálón, elfogyasztva ezzel a rendelkezésre álló tárhelyünket. Ehez jön még hozzá az általad említett feltöltési probléma is (nem véletlenül vannak benne a fórum motorban ilyen korlátok). Ráadásul a .doc formátumban nem tudsz rendezni, szűrni, magyarán egy idő után átláthatatlan lesz a dolog.
Sztem két járható út van: 1: a már meglévő taglistát bővítjük az adatokkal 2: a BeZe által említett Google-s lehetőséget használjuk.
Ha ez utóbbi szimpatikusabb a számodra, kérlek vedd fel vele a kapcsolatot, és beszéljétek meg a részleteket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2007. Október 23. - 09:53:49 » |
|
Az első lenne szimpatikus, de ha másnak nincs véleménye akkor töröljük a témát. Üdv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2007. Október 23. - 10:00:52 » |
|
Én támogatom a dolgot. És ha lehet, akkor az első variációt javasolnám. Bővítsük a aglistát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2007. Október 23. - 10:40:44 » |
|
Na akkor megspékelem. :-) Bővítsük a taglistát keresztnév, névnap adatokkal is. Így visszakerülhet a lap aljára a naptár, ami nekem spec. nagyon tetszett!!! Nem baj, ha az angolszász ünnepek benne maradnak, de legalább tudnánk, ki mikor ünnepli jeles napjait!! Tehát taglista bővítés+naptárba adatok megjelentetése!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2007. Október 23. - 11:01:35 » |
|
Az első lenne szimpatikus, de ha másnak nincs véleménye akkor töröljük a témát. Üdv
Én támogatom a dolgot. És ha lehet, akkor az első variációt javasolnám. Bővítsük a aglistát.
Na akkor megspékelem. :-) Bővítsük a taglistát keresztnév, névnap adatokkal is. Így visszakerülhet a lap aljára a naptár, ami nekem spec. nagyon tetszett!!! Nem baj, ha az angolszász ünnepek benne maradnak, de legalább tudnánk, ki mikor ünnepli jeles napjait!! Tehát taglista bővítés+naptárba adatok megjelentetése!
Támogatva részemről is :-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2007. Október 23. - 14:29:05 » |
|
Én is támogatom!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2007. Október 23. - 17:03:39 » |
|
Támogatom, de tegyük bele a magyar ünnepeket is, névnapokat, ehhez pedig ne legyen titok a nevünk! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2007. Október 23. - 21:33:50 » |
|
Támogatom, de tegyük bele a magyar ünnepeket is, névnapokat, ehhez pedig ne legyen titok a nevünk! Üdv: LadiGidy
Pont erről beszélnék...én spec Ferenc lennék...vagy ezt már tudjátok? :-))
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2007. Október 24. - 09:28:10 » |
|
Az összes névnapot??? Vagy csak a tagokét? Vagy csak azokét, akik szeretnék ezt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R*R
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2007. Október 24. - 19:49:57 » |
|
Pont erről beszélnék...én spec Ferenc lennék...vagy ezt már tudjátok? :-)) Tudjuk..., meg a porcos halak rendjét is értjük. Komolyra fordítva, a fentiek inkább taglista, az autóra vonatkozó dolgok meg flotta- szerintem. A kettő együtt sok lenne, nincs mindenkinek 30' LCD monitorja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2007. Október 26. - 16:33:31 » |
|
Az összes névnapot??? Vagy csak a tagokét? Vagy csak azokét, akik szeretnék ezt? Na akkor konkrétabban. Amikor regisztrál valaki, be kellene kérni a profiljába (onnan átkerülhetne a taglistába is) a keresztnevét, ill mikor ünnepli azt. Természetesen nem "csillagos" adat lenne, tehát nem lenne kötelező a regisztrációhoz. Ezen dátum-adatot be lehetne kérni és kiiratni a naptárba a nicknévvel együtt. Amikor a naptárat nézi a fórumba belépett felhasználó, akkor azt jelzi ki a lap alján, amelyik napra van bejegyzés. Pl.: Mondjuk be lenne írva a taglistába az én nevem, hogy Ferenc dátumra meg dec.3. Amikor a naptárban ezt a dátumot találná meg a gép, mint a következő bejegyzést (mint most a Hallowen-t) akkor az látszana a lap alján, hogy : Ferenc dec. 3. "cápaFeri", "x.y.", "z.v." stb. Remélem érthető voltam!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 27. - 10:39:07 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2007. Október 26. - 16:36:51 » |
|
Pont erről beszélnék...én spec Ferenc lennék...vagy ezt már tudjátok? :-)) Tudjuk..., meg a porcos halak rendjét is értjük. Komolyra fordítva, a fentiek inkább taglista, az autóra vonatkozó dolgok meg flotta- szerintem. A kettő együtt sok lenne, nincs mindenkinek 30' LCD monitorja. Taglistára gondoltam. Két oszlopot a nicknév mögé rakva lehetne egy keresztnév és névnap oszlopot csinálni. Sima 15" elég hozzá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 27. - 10:38:18 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2007. Október 27. - 11:08:11 » |
|
Még egy apróság eszembe jutott a keresztnévvel kapcsolatban. Lacettis pályafutásom alatt voltam már két találkozón és kissé hülyén jött ki, amikor bemutatkozásnál azzal kezdtem, hogy "szia, cápa vagyok". Na ezek után a másik ember hogy szól hozzám? Vagy pl. az milyen, hogy "helló, LadiGidy vagyok" (bocsi a személyeskedésért) Mondjuk ez még mindig jobb, mint amikor olyan nicknevű illetővel találkozol, akinek ki sem tudod rendesen mondani az azonosítóját. Úgy gondolom, eljut oda ez a kis közösség, hogy ne kelljen titkolni egymás előtt keresztneveinket. Másképp jön le, ha úgy megy oda valaki a másikhoz egy tali alkalmával, hogy: "szia Feri vagyok, a fórumon cápaFeri", vagy: "helló, engem Gedeonnak hívnak, a fórumon LadiGidy". Mivel felvetették, hogy nem biztos, mindenkinek elférne a monitorján a taglistában még több oszlop, valamint lehet, hogy szerencsésebb lenne, ha a taglistát nézve nem lehetne látni egyből +oszlopban mindenkinek a nevét, ezért lenne még egy variáció. Arra gondoltam, hogy maradhatna a taglista ilyen formátumú (bár a megye-oszlopból lehetne lecsippenteni), csak a tag nicknevére kattintva a most is működő "kiegészítő információ nézet" -ben lehetne látni a tag keresztnevét, ill. mikor ünnepli névnapját. Technikai megvalósítását és azt, hogy ezek a nevek bekerülnek-e a naptárba -és milyen formában-, bízzuk Stocz-ra! Talán lehetne erről egy szavazást tartani. Na ilyet még úgysem csináltam..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2007. November 06. - 20:16:18 » |
|
Szoros a verseny!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2007. November 09. - 11:23:30 » |
|
Kicsit elhúzott a "legyen keresztnév a taglistában", szerintem ez a jobb megoldás! Így áttekinthető, nem kell külön belemászni mindenki profiljába, hogy megszerezzük a dátumokat. Ha kiegészítő infóként jelenik meg, vezessünk egy cetlit, hogy ne maradjunk le jót kívánni? Ahhoz már elég szoros a kötelék, hogy eltitkoljuk! Meg egyébként is minek? Cápa reagálása a bemutatkozással kapcsolatban meg is mosolyogtatott. - Sziasztok! peti74 vagyok! Hát elég hülyén érezném magam, pedig nálam lehet következtetni a nick-nevemből!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|