sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #675 Dátum: 2013. Június 25. - 17:45:47 » |
|
Nekem is Eneos olaj volt benne legutoljára igaz 10w40-es. Semmi negatívat nem tapasztaltam a futott 10ezer km alatt. Szerintem megéri az árát.
10.000km egy olajnak semmi....
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #676 Dátum: 2013. Június 25. - 18:11:54 » |
|
Nekem is Eneos olaj volt benne legutoljára igaz 10w40-es. Semmi negatívat nem tapasztaltam a futott 10ezer km alatt. Szerintem megéri az árát.
10.000km egy olajnak semmi.... Így van. Majd 2-300000 km után derül ki. Persze vannak extrém esetek, amikor sokkal hamarabb jelentkeznek a gondok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #677 Dátum: 2013. Június 26. - 06:42:18 » |
|
Nekem ennyi tapasztalatom volt az Eneos olajjal egyszer használtam. 10ezrenkét mindig lecserélem az olajat néha még hamarabb is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Június 26. - 07:49:17 írta guszesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #678 Dátum: 2013. Június 27. - 16:13:29 » |
|
Sziasztok?
Mi a véleményetek az Eneos olajokról? Konkrétan az Eneos Premium Hyper 5W40-ről?
üdv,
Én egy ideje azt használom, de hogy van-e különbség, nem tudom. A Honda márkaszervízben a japán és a keleti motorokhoz melegen ajánlják, de mint tudjuk, a Lacettié nem keleti, hanem GM.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #679 Dátum: 2013. Június 27. - 18:38:20 » |
|
Sziasztok?
Mi a véleményetek az Eneos olajokról? Konkrétan az Eneos Premium Hyper 5W40-ről?
üdv,
Én egy ideje azt használom, de hogy van-e különbség, nem tudom. A Honda márkaszervízben a japán és a keleti motorokhoz melegen ajánlják, de mint tudjuk, a Lacettié nem keleti, hanem GM. Miért melegen ajánlják, hidegen nem lehet betölteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #680 Dátum: 2013. Július 02. - 15:18:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #681 Dátum: 2013. Július 02. - 15:25:01 » |
|
kiválló minőségű magyar üzemanyag mellé nem árt...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #682 Dátum: 2013. Július 02. - 15:31:48 » |
|
egyébként ha nem annyira masszívak ezek a korom dolgok pár tank spuri az képes gyógyítani vagy segíteni a dolgokon? Vagy parasztvakítás ez is? Mert hallottam jókat erről az anyagról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spot
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #683 Dátum: 2013. Július 09. - 13:55:02 » |
|
Sziasztok!
Egész évben kínzom az autót városban alacsony sebességen és fordulaton, nem nagyon merném elképzelni, hogy milyen lerakódások lehetnek a "dobozban". Úgy néz ki, hogy egy hosszabb útra ki tudna szabadulni a gépjármű (1000 km tiszta autópálya), gondoltam ha már máskor soha akkor most pörögni fog a motor, talán tud tisztulni is. Ezt a tisztulási folyamatot segíteném én elő valamivel. A kérdésem az lenne, hogy Ti mivel ajánljátok (az előbbi spuris ötlet picit parasztvakításnak tűnik nekem, de akinek van tapasztalata vele, azt meghallgatom, valamilyen égéstér tisztító adalék, vagy akármi)?
Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #684 Dátum: 2013. Július 09. - 14:20:02 » |
|
Én piros STP-t tettem bele, amikor sárgaságot kapott az autóm, eddig még oké a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spot
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #685 Dátum: 2013. Július 09. - 14:48:58 » |
|
Én piros STP-t tettem bele, amikor sárgaságot kapott az autóm, eddig még oké a dolog.
Azt ha jól olvasom akkor kell használni, ha épp olajat cserélek. Én olyasmire gondolok, mint a spuri, hogy tankba betöltöm, aztán had szóljon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #686 Dátum: 2013. Július 09. - 15:35:33 » |
|
Azt ha jól olvasom akkor kell használni, ha épp olajat cserélek. Én olyasmire gondolok, mint a spuri, hogy tankba betöltöm, aztán had szóljon. Sárga STP, esetleg egy kis etanol a benzin mellé....
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #687 Dátum: 2013. Július 09. - 16:43:53 » |
|
Azt ha jól olvasom akkor kell használni, ha épp olajat cserélek. Én olyasmire gondolok, mint a spuri, hogy tankba betöltöm, aztán had szóljon. Többfajta piros STP van, én olyat vettem, amit szintén egy tele tank benzinhez kell önteni, aztán megy a dolog. Üzemanyagrendszer és szeleptisztító vagy mi volt a neve. Megtaláltam, ez az: http://www.stp.com/products/fuel-additives/gas-treatment/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Július 10. - 11:13:53 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
spot
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #688 Dátum: 2013. Július 10. - 10:17:58 » |
|
Azt ha jól olvasom akkor kell használni, ha épp olajat cserélek. Én olyasmire gondolok, mint a spuri, hogy tankba betöltöm, aztán had szóljon. Többfajta piros STP van, én olyat vettem, amit szintén egy tele tank benzinhez kell önteni, aztán megy a dolog. Üzemaynagrendszer és szeleptisztító vagy mi volt a neve. Megtaláltam, ez az: http://www.stp.com/products/fuel-additives/gas-treatment/Nagyon köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #689 Dátum: 2013. Július 13. - 11:54:59 » |
|
Sziasztok, megvolt a második tankolás és kicsit elkeseredtem. 560 km- re 52 liter, ez kb 9,5 átlag , föleg rövid Budapest 1.6 os motor ,17- és kerekek shell 95-ös benzin.:-(
|
|
|
Naplózva
|
A biztonsági öv,egy opció ami megmentheti az életed. A Cascod lehet,egy opció hogy ne a nulláról kezd újra.
|
|
|
|