WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #150 Dátum: 2008. április 03. - 12:06:45 » |
|
Üdv mindenkinek!Egy pár hete olvasgatom a fórumot sok hasznos dolgot találtam,de ami igazán érdekelt az a sárgalámpa volt.13000 km volt az autóban amikor elkezdte a rángatást,elhagyta az erő s olyan volt mintha 1-2 henger kihagyna!Előszőr villogó sárga lámpa majd folyamatosan világitó.Az autó leállitása után pár perc várakozás után ujrainditáskor a lámpa elaludt s semmi gond nem volt!De késöbb ezek az esetek egyre sürüsödtek!(Egyébként sokat használom városban.)Megelégeltem,jött a huzatás meg ami ilyenkor kell.Egy darabig jó volt aztán ujra kezdődőtt!Ekkor jött az ötlet,hogy kipróbáljak valamilyen adalékot de nem szerettem volna belerakni se STP-t se WYNNS-t.Mivel egy országos autóalkatrész kereskedő hálozatál dolgozom találtam egy másik alternativát!Lehet,hogy most nem mondok ujat de azért irom le mert a fórumon nem olvastam,hogy bárki is használt volna ilyet! DYNO-TAB a neve!Ez egy kicsi préselt tabletta,ami csak aktiv anyagokat tartalmaz,hordozó anyagot nem!Ezt a cuccot beletettem a tankba rátankoltam s vártam a hatást!Azóta amióta használom nem volt gondom az autóval (kopp-kopp) s jobban is megy!Nekem nagyon bejött ez a dolog,ezért bátran merem ajánlani mindenkinek!Szerintem egy próbát megér!
http://www.dyno-tab.fw.hu/
Én úgy megijedtem, hogy tegnap megrendeltem és rá 24 órára meg is érkezett. Nagy kiszerelést kértem, ha valakit érdekel, akkor a szombati talira viszek párat akciós áron. Egyenlőre csak az általad tapasztaltak érdekelnek, a tabletták még ráérnek. Oké főnök! Hasonlót már próbáltam, de lehet, hogy ez volt a céges Zafirában is. Igazából a lerakodások miatt gondoltam, nem a teljesítményt akarom növelni, a fogyasztás meg úgy is olyan amilyen, de legalább pörgős a motorja a lacsinak.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Miki24
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #151 Dátum: 2008. április 03. - 20:06:32 » |
|
Üdv mindenkinek!Egy pár hete olvasgatom a fórumot sok hasznos dolgot találtam,de ami igazán érdekelt az a sárgalámpa volt.13000 km volt az autóban amikor elkezdte a rángatást,elhagyta az erő s olyan volt mintha 1-2 henger kihagyna!Előszőr villogó sárga lámpa majd folyamatosan világitó.Az autó leállitása után pár perc várakozás után ujrainditáskor a lámpa elaludt s semmi gond nem volt!De késöbb ezek az esetek egyre sürüsödtek!(Egyébként sokat használom városban.)Megelégeltem,jött a huzatás meg ami ilyenkor kell.Egy darabig jó volt aztán ujra kezdődőtt!Ekkor jött az ötlet,hogy kipróbáljak valamilyen adalékot de nem szerettem volna belerakni se STP-t se WYNNS-t.Mivel egy országos autóalkatrész kereskedő hálozatál dolgozom találtam egy másik alternativát!Lehet,hogy most nem mondok ujat de azért irom le mert a fórumon nem olvastam,hogy bárki is használt volna ilyet! DYNO-TAB a neve!Ez egy kicsi préselt tabletta,ami csak aktiv anyagokat tartalmaz,hordozó anyagot nem!Ezt a cuccot beletettem a tankba rátankoltam s vártam a hatást!Azóta amióta használom nem volt gondom az autóval (kopp-kopp) s jobban is megy!Nekem nagyon bejött ez a dolog,ezért bátran merem ajánlani mindenkinek!Szerintem egy próbát megér!
Én úgy megijedtem, hogy tegnap megrendeltem és rá 24 órára meg is érkezett. Nagy kiszerelést kértem, ha valakit érdekel, akkor a szombati talira viszek párat akciós áron. Egyenlőre csak az általad tapasztaltak érdekelnek, a tabletták még ráérnek. Oké főnök! Hasonlót már próbáltam, de lehet, hogy ez volt a céges Zafirában is. Igazából a lerakodások miatt gondoltam, nem a teljesítményt akarom növelni, a fogyasztás meg úgy is olyan amilyen, de legalább pörgős a motorja a lacsinak. A tapasztalatok csak pozitivak!Szebben indul a paripa,csendesebben jár a motor még magasabb fordulatszámon is,és ami a legjobban észrevehető az az,hogy jobban gyorsul!De a hatás csak kb. ugy 300km megtétele után kezd érezhetővé válni.Legalább is én kb. ennnyi km megtétele után kezdtem erezni a hatását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani63
Friss hús
Nem elérhető
a család kedvence
|
|
« Hozzászólás #152 Dátum: 2008. április 04. - 13:47:23 » |
|
Nos,én már idestova fél éve használom a Dyno-Tab-ot,és maximálisan megerősitem,hogy kiválóan bevált.Valóban jobban és csendesebben jár a vas,és a korom is eltünt a kipuff.végéről.Harapósabb és dinamikusabb is lett,ajánlom én is nektek,érdemes megpróbálni!
|
|
|
Naplózva
|
Hello
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #153 Dátum: 2008. április 04. - 13:52:29 » |
|
Weres! Mit jelent konkréten az akciós áron kifejezésed tabletták ügyében? Mindenesetre hozd Magaddal szombaton! Remélem ott leszek, ha nem, akkor LadLac segítőm lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #154 Dátum: 2008. április 04. - 18:00:10 » |
|
Postán nem küldenétek nekem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #155 Dátum: 2008. április 04. - 18:04:12 » |
|
Gyere holnap te is a mocsokfalvai talira és lesz neked is!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #156 Dátum: 2008. április 04. - 18:06:37 » |
|
Gyere holnap te is a mocsokfalvai talira és lesz neked is! Az hune lessz??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #157 Dátum: 2008. április 04. - 18:09:35 » |
|
Gyere holnap te is a mocsokfalvai talira és lesz neked is! Az hune lessz?? Annál a bizonyos Lurdy háznál.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #158 Dátum: 2008. április 04. - 18:15:36 » |
|
Gyere holnap te is a mocsokfalvai talira és lesz neked is! Az hune lessz?? Annál a bizonyos Lurdy háznál. Az nekem nem nyert tőlem csak 190 km
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #159 Dátum: 2008. április 05. - 11:37:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #160 Dátum: 2008. április 11. - 16:40:25 » |
|
Üdv mindenkinek!Egy pár hete olvasgatom a fórumot sok hasznos dolgot találtam,de ami igazán érdekelt az a sárgalámpa volt.13000 km volt az autóban amikor elkezdte a rángatást,elhagyta az erő s olyan volt mintha 1-2 henger kihagyna!Előszőr villogó sárga lámpa majd folyamatosan világitó.Az autó leállitása után pár perc várakozás után ujrainditáskor a lámpa elaludt s semmi gond nem volt!De késöbb ezek az esetek egyre sürüsödtek!(Egyébként sokat használom városban.)Megelégeltem,jött a huzatás meg ami ilyenkor kell.Egy darabig jó volt aztán ujra kezdődőtt!Ekkor jött az ötlet,hogy kipróbáljak valamilyen adalékot de nem szerettem volna belerakni se STP-t se WYNNS-t.Mivel egy országos autóalkatrész kereskedő hálozatál dolgozom találtam egy másik alternativát!Lehet,hogy most nem mondok ujat de azért irom le mert a fórumon nem olvastam,hogy bárki is használt volna ilyet! DYNO-TAB a neve!Ez egy kicsi préselt tabletta,ami csak aktiv anyagokat tartalmaz,hordozó anyagot nem!Ezt a cuccot beletettem a tankba rátankoltam s vártam a hatást!Azóta amióta használom nem volt gondom az autóval (kopp-kopp) s jobban is megy!Nekem nagyon bejött ez a dolog,ezért bátran merem ajánlani mindenkinek!Szerintem egy próbát megér! http://www.dyno-tab.fw.hu/Én úgy megijedtem, hogy tegnap megrendeltem és rá 24 órára meg is érkezett. Nagy kiszerelést kértem, ha valakit érdekel, akkor a szombati talira viszek párat akciós áron. Mivel kaptam a Lurdy talin ilyen tablettát Weres Cartárstól, ma tankoláskor bele is tettem. Hát igencsak megtáltosodott a gép!! Ment a klímám, mégis jobban húzott mint klíma nélkül. Alig nyomtam neki. Remélem kipucolja az eddigi esetleges lerakódásokat. Aki nem próbálta, tényleg ajánlom mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #161 Dátum: 2008. április 11. - 17:18:47 » |
|
Én úgy megijedtem, hogy tegnap megrendeltem és rá 24 órára meg is érkezett. Nagy kiszerelést kértem, ha valakit érdekel, akkor a szombati talira viszek párat akciós áron. Mivel kaptam a Lurdy talin ilyen tablettát Weres Cartárstól, ma tankoláskor bele is tettem. Hát igencsak megtáltosodott a gép!! Ment a klímám, mégis jobban húzott mint klíma nélkül. Alig nyomtam neki. Remélem kipucolja az eddigi esetleges lerakódásokat. Aki nem próbálta, tényleg ajánlom mindenkinek. Én spec. nagyon várom a fogyasztási adatokat is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #162 Dátum: 2008. április 11. - 18:47:20 » |
|
Én is, meg hogy mibe fáj.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #163 Dátum: 2008. április 12. - 12:05:50 » |
|
Nagyon fajo adatot eszleltem a mai tankolas utan, hiszen az 1.8 HB-be 416km utan 50L benzin ment bele ami egy 12L-es fogyaztast eredmenyez. Ez szerintem nagyon sok, legalabbis nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #164 Dátum: 2008. április 12. - 12:12:35 » |
|
Nagyon fajo adatot eszleltem a mai tankolas utan, hiszen az 1.8 HB-be 416km utan 50L benzin ment bele ami egy 12L-es fogyaztast eredmenyez. Ez szerintem nagyon sok, legalabbis nekem Ez valóban kimeríti a rablás fogalmát! Előzöleg tuti, hogy teletankoltál? Nem volt valami rendkivüli a futott km-ekben? (tetőcsomagtartó, sok pár km-es út, meg ilyesmi) Az is lehet, hogy a kútnál egy kicsit többet mérnek, mert hát csalni is szoktak. A kutas tankolt, vagy Te? Ez sem mindegy. Bizzál benne, hogy a legközelebb már elviselhetőbb lesz a fogyi, ha nem, akkor pedig nézesd meg, hogy ne haljál éhen a kocsiban. Sok sikert! Azért még egy aprocska megjegyzés: van olyan topicunk, ahová tartozik ez a téma, máskor irj oda! (fogyasztási topic, megtalálható a társalgó főrészben!)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 12. - 12:16:24 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|