ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #150 Dátum: 2008. Február 19. - 14:30:50 » |
|
Weres Úr! Te valóban nem vagy kispályás, elismerem. Lehet, hogy egy hosszabb előkészítés után még a terved valóra is válhatna, de ehhez minimum dealerek szponzorálására lenne szükség, és ők nagyon kényelmeseknek tünnek ezidáig. Mindenesetre fel kellene vetni az ötletet a GM Chevroletnek, hátha jó reklám lenne nekik, ki tudja, hátha ráharapnának? Adja Isten, és a GM! Mint ötletgazdát számon tartunk Téged!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #151 Dátum: 2008. Február 19. - 15:53:31 » |
|
Nem akarlak elkeseríteni, de a legszebb Lacsi címed csak pünkösdi királyság lesz, ha átveszem az enyémet.De lehet, hogy nem leszek nagyravágyó és beérem a Balatonpart legszebb Lacsijával!Csak gondolj bele:fekete, SW, körbe feketére fóliázott üvegek, könnyűfém felni!!!! Csak egy ugyanilyennek lesz esélye!!! Vagy esetleg már nálatok demokrácia van?Velem lehet egyezkedni(uralkodjunk együtt)!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #152 Dátum: 2008. Február 19. - 15:58:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #153 Dátum: 2008. Február 19. - 17:41:53 » |
|
Ha így folytatjátok, ebből harag vagy sértődés lesz!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #154 Dátum: 2008. Február 19. - 18:15:39 » |
|
Nem akarlak elkeseríteni, de a legszebb Lacsi címed csak pünkösdi királyság lesz, ha átveszem az enyémet.De lehet, hogy nem leszek nagyravágyó és beérem a Balatonpart legszebb Lacsijával!Csak gondolj bele:fekete, SW, körbe feketére fóliázott üvegek, könnyűfém felni!!!! Csak egy ugyanilyennek lesz esélye!!! Vagy esetleg már nálatok demokrácia van?Velem lehet egyezkedni(uralkodjunk együtt)! Balatonpart? Ebből minitali lesz! Sz.gabor és én is balcsipartiak vagyunk, Gáboré ráadásul dízel! Mely településről vagy?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #155 Dátum: 2008. Február 19. - 18:54:20 » |
|
Legszebb Lacsi címben én is versenybe szállnék De legalábbis Vas Megye legszebb Lacsija Viszon HB-ből kié a legöregebb?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #156 Dátum: 2008. Február 19. - 19:03:10 » |
|
L Viszon HB-ből kié a legöregebb? 2004.11.02.-nél régebbi?? Valaki??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #157 Dátum: 2008. Február 19. - 19:08:58 » |
|
L Viszon HB-ből kié a legöregebb? 2004.11.02.-nél régebbi?? Valaki?? AHA
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #158 Dátum: 2008. Február 19. - 19:59:32 » |
|
Nem akarlak elkeseríteni, de a legszebb Lacsi címed csak pünkösdi királyság lesz, ha átveszem az enyémet.De lehet, hogy nem leszek nagyravágyó és beérem a Balatonpart legszebb Lacsijával!Csak gondolj bele:fekete, SW, körbe feketére fóliázott üvegek, könnyűfém felni!!!! Csak egy ugyanilyennek lesz esélye!!! Vagy esetleg már nálatok demokrácia van?Velem lehet egyezkedni(uralkodjunk együtt)! Balatonpart? Ebből minitali lesz! Sz.gabor és én is balcsipartiak vagyunk, Gáboré ráadásul dízel! Mely településről vagy? Ezredes Úrnak jelentem Paloznakról bátorkodtam az öreg vadkanok közé csörtetni.(Alsóörs és Csopak között kell keresni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #159 Dátum: 2008. Február 19. - 22:19:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #160 Dátum: 2008. Február 19. - 22:36:16 » |
|
New Chevrolet Aveo 5-door Hát... Tiszta SX4 koppintás! Kiráz a hideg, olyan ronda!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #161 Dátum: 2008. Február 25. - 19:08:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #162 Dátum: 2008. Február 25. - 21:29:51 » |
|
Igen az enyém is ugyanilyen.Azt azért meg kell mondanom, hogy a képeken jobban néz ki, mint élőben.Viszont könnyen lehet majd tisztítani.Ez is valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #163 Dátum: 2008. Február 27. - 21:46:46 » |
|
Kedves Cartársák! Tisztelettel jelentem 29.-én pénteken megérkezik a legifjabb Klubtag egy fekete LCS- forgalmi rendszámú Lacsi 2,0 D SW Platinum személyében.A nagy esemény utáni második utunk valószínűleg a Lurdy ház parkolójába vezet, amennyiben tényleg lesz ott találkozó.Ki tudna erről többet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #164 Dátum: 2008. Február 28. - 11:52:38 » |
|
Kedves Cartársák! Tisztelettel jelentem 29.-én pénteken megérkezik a legifjabb Klubtag egy fekete LCS- forgalmi rendszámú Lacsi 2,0 D SW Platinum személyében.A nagy esemény utáni második utunk valószínűleg a Lurdy ház parkolójába vezet, amennyiben tényleg lesz ott találkozó.Ki tudna erről többet?
Valóban lesz. Nem kell több száz autóra gondolnod, örülünk, ha 10 összejön. A tűzoltó utca felé 2 parkoló van, abból az lesz, amelyik közeleb van a villamoshoz.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|