gatsy
|
|
« Hozzászólás #105 Dátum: 2008. Január 21. - 15:43:33 » |
|
Ma olvastam egy új Lacetti prosit, ott azt írták a 2008-as modellekben MP3-as rádió van. A kinézete, mint a mieinknek. Ezekben nem lehet szoftvert frissíteni? Lehet, hogy csak ennyi a különbség. Kellene egy blau-s kapcsolat. Arra gondolsz, ahogy a DVD lejátszókban lehet firmware-t frissíteni? Igen. Mivel ugyan az a fazonja, sztem... Közben BeZével utána néztünk és sajnos egymástól függetlenül nem találtunk semmit... http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=144.0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #106 Dátum: 2008. Január 21. - 15:49:31 » |
|
Lehet, hogy nem publikus a dolog. Ezért lenne jó egy bennfentes. Mindíg reménykedem. Ha lehet vele variálni, akkor szerintem az orosz oldalon előbb-utóbb olvasható lesz a téma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #107 Dátum: 2008. Január 21. - 16:55:29 » |
|
Igaz a hír, MP3-asokkal hozták az idei Lacettiket! Cserélni "esetleges" hiba esetén sem cserélik ki, még akkor sem, ha amúgy garis a kocsi, csak javítják. marad a casco, ha feltörik, ellopják, és akkor ilyet tehetnek- gondolom bele.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
LuzsoSW
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
|
« Hozzászólás #108 Dátum: 2008. Január 21. - 17:00:54 » |
|
Az enyém már 2008-as modell lesz, majd tudósítok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #109 Dátum: 2008. Január 21. - 17:17:10 » |
|
Igaz a hír, MP3-asokkal hozták az idei Lacettiket! Cserélni "esetleges" hiba esetén sem cserélik ki, még akkor sem, ha amúgy garis a kocsi, csak javítják. marad a casco, ha feltörik, ellopják, és akkor ilyet tehetnek- gondolom bele.
Casco-ra nekem nem kell új rádió. Nem szeretek üveget porszívózni a Lacsimból, vagy zárat javíttatni, inkább tökéletes ami van. Ráadásul ha viszik a rádiót, törnek zúznak a kitépéskor és gányolt müszerfalat sem nézném szívesen.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #110 Dátum: 2008. Január 21. - 17:24:19 » |
|
Ismerősömnek kiszedték a barmok, a rádió kár elenyésző volt a műszerfalhoz képest. Szerencsére a casco alapján fizették az összes kárt. Képzeljétek: több, mint 600, azaz hatszázezer volt a javítás! Nem hülyeség mérgeskígyó, vagy más életveszélyes állat a kocsiba őrzőként. Persze cápa nem jó, mert ahhoz túl száraz a környék. Bocsika, kijött valahogy, nem a mi Cápánkra gondoltam, mert az nagy "C"-s nálam. Egyébként Szabó Pistitől (Chevy Gombos) tudom, hogy MP3-as már a trendi a Lacettikben 2008.-tól.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #111 Dátum: 2008. Január 21. - 17:37:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #112 Dátum: 2008. Január 21. - 17:47:10 » |
|
Nézzétek meg a belsejét is! Szuper! Induló ára cirka 3,6 milla átszámítva. Pedig ott egy kicsit jobbak a fizetések! Képzeljétek el ezt Lacetti árfolyamon, hát lehet, hogy hűtlenné válnék!?! Mondtam már, hogy rossz helyre születtünk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #113 Dátum: 2008. Január 21. - 18:32:51 » |
|
Nézzétek meg a belsejét is! Szuper! Induló ára cirka 3,6 milla átszámítva. Pedig ott egy kicsit jobbak a fizetések! Képzeljétek el ezt Lacetti árfolyamon, hát lehet, hogy hűtlenné válnék!?! Mondtam már, hogy rossz helyre születtünk?
Duzzogva, mire 4 éves lenne a Lacsi, akkor átülnék biza... De nincs pííííz, ezért /is/ marad a Lacsi, meg mert imádom!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #114 Dátum: 2008. Január 21. - 18:35:41 » |
|
Belül mesés és azok a színek
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
LuzsoSW
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
|
« Hozzászólás #115 Dátum: 2008. Január 21. - 18:55:36 » |
|
A torpanás topicban találtam egy alvázszám-elemzést. Az enyém: KL1NF356J8K és 6 szám. Ez alapján 2008-as, illetve az alvázszám 3-ik karaktere nem tudom mi lehet. Luzso! Ez igaz lenne? MP3-as a rádiód? 4 légzsák, MP3-as rádió, mázlista vagy!
Majd ha átveszi, átvizsgáljuk egységesen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #116 Dátum: 2008. Január 21. - 19:02:14 » |
|
A torpanás topicban találtam egy alvázszám-elemzést. Az enyém: KL1NF356J8K és 6 szám. Ez alapján 2008-as, illetve az alvázszám 3-ik karaktere nem tudom mi lehet. Luzso! Ez igaz lenne? MP3-as a rádiód? 4 légzsák, MP3-as rádió, mázlista vagy!
Majd ha átveszi, átvizsgáljuk egységesen... Hm...Nekem a 3-ik betű helyett (A) 1-es van. Az vajon mit jelenthet?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #117 Dátum: 2008. Január 21. - 19:02:31 » |
|
Majd ha átveszi, átvizsgáljuk egységesen... Mikor veszed át? Csak mert hogy megnézhessük és csöpöghessünk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LuzsoSW
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
|
« Hozzászólás #118 Dátum: 2008. Január 21. - 19:08:03 » |
|
Nem tudom Lassan már naponta telefonálok, ma mondták hogy holnap kerül bele a riasztó és hogy a papírok már az okmányirodában vannak. Sajnos a LAC rendszámról lecsúsztam, LAF lesz. Lacetti A Fantasztikus Ja és a színe granada black, mint az epica és a captiva feketéje. Nem tudom ez hogy jött össze, metálfeketét kértem és ez lett belőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #119 Dátum: 2008. Január 21. - 19:19:15 » |
|
Nem tudom Lassan már naponta telefonálok, ma mondták hogy holnap kerül bele a riasztó és hogy a papírok már az okmányirodában vannak. Sajnos a LAC rendszámról lecsúsztam, LAF lesz. Lacetti A Fantasztikus Ja és a színe granada black, mint az epica és a captiva feketéje. Nem tudom ez hogy jött össze, metálfeketét kértem és ez lett belőle Nekem jó lett volna a LAD is, meg a LAC is. De tavaly KSW-t sikerült megkapnom az SW-m re. Ezzel is megbékéltem... A fekete szép, csak sajna keveset látni belőle tisztán, gondolom most lesz kivétel. Gyári riasztó lesz, vagy valami más? /tavaly a gyárit nem lehetett rendelni.../
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|