Komis
|
|
« Hozzászólás #750 Dátum: 2010. Július 28. - 12:20:14 » |
|
jók mai főzős műsorban (TV2,RTL??) Roy egy lacsetti kombival ment bevásárolni! Rendszám és embléma nem volt kitakarva!! Apropó van ROY nevű tagtársunk?? Ki az a Roy? Ádám társa? Zenész? Igen... Roy és Ádám Trió ha jól tévedek... Trió? Duó? A négy muskétás után ( Jean, Claude, Van, Damme) tök mindegy...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #751 Dátum: 2010. Július 28. - 14:32:44 » |
|
jók mai főzős műsorban (TV2,RTL??) Roy egy lacsetti kombival ment bevásárolni! Rendszám és embléma nem volt kitakarva!! Apropó van ROY nevű tagtársunk?? Ki az a Roy? Ádám társa? Zenész? Igen... Roy és Ádám Trió ha jól tévedek... Trió? Duó? A négy muskétás után ( Jean, Claude, Van, Damme) tök mindegy... Ez jó, ezt nem ismertem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #752 Dátum: 2010. Augusztus 25. - 11:02:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #753 Dátum: 2010. Augusztus 25. - 13:59:10 » |
|
Engem egyre inkább érdekel egy 7 üléses, de szinte mindegyiknél kényszerülés az utolsó 2(+ no csomagtér). Jó lenne néhány belső kép
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #754 Dátum: 2010. Augusztus 25. - 15:12:16 » |
|
Engem egyre inkább érdekel egy 7 üléses, de szinte mindegyiknél kényszerülés az utolsó 2(+ no csomagtér). Jó lenne néhány belső kép Gatsy! Ilyen nagy a családod? Ugye nem nőket akarsz futtatni?!?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #755 Dátum: 2010. Augusztus 25. - 19:36:06 » |
|
Engem egyre inkább érdekel egy 7 üléses, de szinte mindegyiknél kényszerülés az utolsó 2(+ no csomagtér). Jó lenne néhány belső kép Gatsy! Ilyen nagy a családod? Ugye nem nőket akarsz futtatni?!? Csak azokat,akik nem hajlandóak beülni az utolsó 2 ülésre.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #756 Dátum: 2010. Augusztus 26. - 15:33:57 » |
|
Engem egyre inkább érdekel egy 7 üléses, de szinte mindegyiknél kényszerülés az utolsó 2(+ no csomagtér). Jó lenne néhány belső kép Gatsy! Ilyen nagy a családod? Ugye nem nőket akarsz futtatni?!? Csak azokat,akik nem hajlandóak beülni az utolsó 2 ülésre. Egyrészt, másrészt még nem ekkora a család, de a jövőre is gondolni kell. Jelenleg vagyunk 4-en (Zsuzska, anyukája, húga, én), plusz 1 (igazából 2, csak ő kevésbé mozgatható) kutya. Na ha ehhez még hozzá számolunk 2 porontyot, meg a csomagokat, már egy Transitnál tartunk inkább:) Egyébként, csak hogy koreai legyen nézegettük ezeket is: http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/0P5WA5F3LCYQM583L5U61285URLHHYM3OJDPO6T3URLQJGU28LLURQ95RWEEETSOU5F9IEW9QEWEQJOO69GY7I9M2CR99ORQY6DGTQRYTM9KYU5PYRSD419Q7U5U11J3F9J83SQOO1G54LFR5WG/page1Nem szépek (de különlegesesk ) , de Merci-motor van bennük és el lehet benne férni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #757 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 10:12:01 » |
|
http://www.origo.hu/auto/20100903-chevrolet-cruze-elozetes.htmlRohadtul bejön Nekem!! Ha megálld a jóisten manyval, akkor erre cserélek. Tuti Lacsi 400L csomagtartóval. TÖKÉLETES
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 03. - 10:14:16 írta Komis »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #758 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 10:37:08 » |
|
Nekem is nagyon bejön. 400 literes csomagtartó? az SW-nek mennyi? Képről nem látszik akkorának...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #759 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 10:56:51 » |
|
Nekem is nagyon bejön. 400 literes csomagtartó? az SW-nek mennyi? Képről nem látszik akkorának...
SW-nek 400 az ablak pereméig.De felette is van hely még bőven,ennél a ferdehátúnál meg nem igazán.Inkább várok a kombira.(ja meg a manyra )
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #760 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 11:04:31 » |
|
Nem rossz, nem rossz. Oldalról engem az Impresara emlékeztet, hátulról meg a Seat Cordoba jutott róla eszembe, főleg a lámpák miatt. De én is inkább az SWre várnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #761 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 13:00:19 » |
|
Szerintem meg tiszta astra-j a hátulja...mármint az övvonal és a hátsó lejtés. Nekem is bejön!!! Hmmmm...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #762 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 13:08:28 » |
|
Gyönyörűszép ez a Cruze!
Off: a J Astra és az Alfa Giulietta is kiköpött hasonmások oldalról és hátulról. Ma ez a divat, meg a morcos első lámpák...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #763 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 13:22:04 » |
|
Szerintem meg tiszta astra-j a hátulja...mármint az övvonal és a hátsó lejtés. Nekem is bejön!!! Hmmmm...
Nem kötözködni akarok Döme komám, de azért itt én elég jelentős eltéréseket látok (és nem a fehér-fekete színre gondolok ):
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 03. - 13:25:31 írta gatsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #764 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 13:33:14 » |
|
Nem kötözködni akarok Döme komám, de azért itt én elég jelentős eltéréseket látok (és nem a fehér-fekete színre gondolok ): Gatsy komám! Cápa szerint Astra J hasonmás, én meg, lehet hogy nem egészen pontosan fogalmaztam, jeleztem, hogy szerintem az Astra J és az új Alfa is hasonlatosak egymáshoz. De az általad belinkelt képek sem cáfolják meg Cápa állítását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|