ladlac
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2007. November 09. - 22:14:06 » |
|
És ez is teccik! Buick Excelle:
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2007. November 09. - 22:20:39 » |
|
A kocsi neve attól függ, hogy hol hozzák forgalomba. Ausztráliában pl.: Holden, máshol Suzuki, itt EU-ban Chevy, és még ki tudja hány neve van, és hány féle motorral, felszereltséggel forgalmazzák. Engem a Suzuki név sem bántana, ráadásul erősebb motorral adják. Az eleje még a Daewoos hútőrács, a hátsó lámpája ugyanaz a méret, csak a felosztása más, belseje meg egyforma a mieinkkel. Használtat forgalmaznak itt M.o.-on néhányat. Taxit is láttam már Bp.-en. Üdv: LadiGidy
Láttam újjonan is: Suzuki Forenza /kombi/ 2.0 i 16v. AC, AT. Rádió helyett nagykijelzős computer. 3.45 MFT. Asszem 138 LE, fehér, tempomat. Nem mondom, hogy: NEM KELLENE!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2007. November 24. - 17:56:39 » |
|
Jó hír a GM tájáról: Végre módosították a kormányműveket a lacsikhoz (kb. 2007. 3. negyedévétől). Akinek kopogás, nyöszörgés miatt kormányművet cserélnek az autóban, az már az új, módosított változatot kapja (ha ilyenre kerül a sor, mindenki kérdezzen rá a szervízben! Nehogy egy elfekvő, régi verziót kapjon).
Hogy ez mennyivel lesz jobb, azt majd az idő kideríti, de legalább történik valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2007. November 24. - 18:35:02 » |
|
Jó hír a GM tájáról: Végre módosították a kormányműveket a lacsikhoz (kb. 2007. 3. negyedévétől). Akinek kopogás, nyöszörgés miatt kormányművet cserélnek az autóban, az már az új, módosított változatot kapja (ha ilyenre kerül a sor, mindenki kérdezzen rá a szervízben! Nehogy egy elfekvő, régi verziót kapjon).
Hogy ez mennyivel lesz jobb, azt majd az idő kideríti, de legalább történik valami.
És én azt honnan fogom tudni, hogy már a módosítottat kapom. Mert ha rákérdezek, akkor simán azt mondhatják, ez már az új. Úgysem tudom ellenőrizni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2007. November 24. - 21:43:41 » |
|
Ez a zene jobban teccik a fülemnek, mint a nyöszörgés. Mert ugye ez zene füleinknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2007. November 26. - 14:11:51 » |
|
És én azt honnan fogom tudni, hogy már a módosítottat kapom. Mert ha rákérdezek, akkor simán azt mondhatják, ez már az új. Úgysem tudom ellenőrizni. Némi bizalom azért nem árt. Vagy nézd meg a cikkszámát a kiszerelt és a beszerelt kormányműnek. Ha nem ugyan az, akkor nyertél. Vagy menj el a Chevy Gombosba. Ott már az újat építik be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2007. November 26. - 18:32:32 » |
|
Némi bizalom azért nem árt. Vagy nézd meg a cikkszámát a kiszerelt és a beszerelt kormányműnek. Ha nem ugyan az, akkor nyertél. Vagy menj el a Chevy Gombosba. Ott már az újat építik be.
Beépítve meg lehet állapítani róla? Szerintetek! Mivel október elején hoztam! Igaz, ez nem jelent semmit, január is volt ez évben!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2007. November 27. - 09:32:38 » |
|
Hát ezt nem tudom. Még nem feküdtem be az autó alá. Sztem kötelező alkalmával kérdezz rá/nézesd meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2007. November 27. - 20:50:47 » |
|
Nekem 1 hónapja cserélték, de ,hogy ez melyik fajta ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2007. December 03. - 14:00:40 » |
|
Az eredeti koreai oldal: http://www.gmdaewoo.co.krMegnézhetitek milyen lacsik vannak Jó nézelődést és irigykedést.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 03. - 14:58:09 írta hicar »
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2007. December 03. - 21:28:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2007. December 04. - 18:46:47 » |
|
Ezek a shop árak csak az elmebetegeket vonzhatják! Ingye reklám és még extra árat is fizessek érte! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2007. December 04. - 18:48:53 » |
|
Ezek a shop árak csak az elmebetegeket vonzhatják! Ingye reklám és még extra árat is fizessek érte! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Szívemből szóltál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2007. December 04. - 18:56:15 » |
|
Ezek a shop árak csak az elmebetegeket vonzhatják! Ingye reklám és még extra árat is fizessek érte! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Szívemből szóltál. Igaz, de amilyen hülye megszállott tud lenni az ember! Én nem, de csak azért, mert azt sem tudom hol van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2007. December 05. - 14:38:30 » |
|
Peti! Csak az legyen nagyon megszállott, akinek van miből megszállottnak lenni! Jobb helyeken ezeket reklámból ajándékba adják, és nem rabolják ki a megszállott szerencsétleneket. Nem is mutatjuk meg Neked, hogy hol van a rablótanya, nehogy kisértésbe essél, inkább ponzorálj engem, ha lehet! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|