sebijoe
|
|
« Hozzászólás #615 Dátum: 2009. Július 23. - 05:52:23 » |
|
Én ezt nemértem. Ha semmi köze at opelhez, akkor miért díszeleg a motorfedő borításon az opel ecotec felirat?
Az nem ECOTEC, hanem E-TEC II. A Cruze-okban van Ecotec és valóban az opeltől kapták....és ezek már változó szelepvezérlésűek. De azért nagyon nem irigylem. Ezekben már trafóhíd van, ami hamar elszáll, ha nincs időben cserélve a gyertya...és akkor egy ilyen híd kb 120 eFt. Megvannak a modern technika hátrányai is. A Cruze teljesen Opel a külső alatt az egész autó a következő J Astra fenéklemezére épül, sajnos a motorokat is onnét kapta. A műszercsoport és a középkonzol pedig az Insignia származék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #616 Dátum: 2009. Augusztus 05. - 08:26:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #617 Dátum: 2009. Augusztus 05. - 09:34:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #618 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 13:49:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #619 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 15:14:37 » |
|
Akinek van TV6 vagy Viasat3 csatornája biztos tudja, hogy van egy Top Gear című, angol autós műsor. ( ami (nem csak) szerintem a világ legjobb ilyen műsora ) Szóval ez eredetileg a BBC-n fut, nálunk néhány hónapja kezdték el a fennt említettek a régi részek ismétlésével. 2002-es évaddal kezdték, most tartunk a 2005-ösnél. Van egy állandó műsorelem, híres emberek( celebek , csak ezek tényleg azok) "versenyeznek" egy megfizethető árú autóval ( 2005-ig a Suzuki Liana az áldozat), időre ugyanazon a pályán. Itt L. Hamilton : http://www.youtube.com/watch?v=RpUQY-zoFnE&feature=PlayList&p=70C8699CCB54F9CE&playnext=1&playnext_from=PL&index=8A 2006-os évadra lecserélték a Lianát... http://www.youtube.com/watch?v=Bu94irACyG4
( kb. hatötventől érdekes)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 29. - 15:58:27 írta Jopek »
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #620 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 19:17:30 » |
|
Hogy izgult az eredmény miatt! A gyermeki lélek nagy kincs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #621 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 19:32:52 » |
|
Nyahhh...jó autó, jó zene....perfect world!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #622 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 19:33:52 » |
|
Aki tud jól angolul, az tőszavakban írja már le mit mondtak a Lacsiról. Köszi a fáradozást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #623 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 19:55:09 » |
|
Aki tud jól angolul, az tőszavakban írja már le mit mondtak a Lacsiról. Köszi a fáradozást Mondanám, ha linkre klatty után nem az az üzi jönne, hogy a fájl nem található. A Top Gear ellen egyébként most van egy felzúdulás. Ugyanis a músorban szereplő médiások NEM szakemberek. Így elvileg tanácsot sem adhatnának vezetési technikáról. Márpedig megteszik. És pár hónapja egy sofőr az ő tanácsuk szerint járt el és halálos balesetet okozott. A bíróság felmentette, mert a műsor tanácsára hivatkozott.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #624 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 19:57:40 » |
|
Aki tud jól angolul, az tőszavakban írja már le mit mondtak a Lacsiról. Köszi a fáradozást Mondanám, ha linkre klatty után nem az az üzi jönne, hogy a fájl nem található. A Top Gear ellen egyébként most van egy felzúdulás. Ugyanis a músorban szereplő médiások NEM szakemberek. Így elvileg tanácsot sem adhatnának vezetési technikáról. Márpedig megteszik. És pár hónapja egy sofőr az ő tanácsuk szerint járt el és halálos balesetet okozott. A bíróság felmentette, mert a műsor tanácsára hivatkozott. Téged valami techomumus üldöz Cap! HA mégis bekövetkezne, hogy (f)ordítasz akkor előre is köszönöm! De csak ha érdemi vélemény hangzott el... máskülönben ne fáradj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #625 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 20:07:49 » |
|
Nem. Engem a mobil net ördöge üldöz. A youtube- ról, de máshonnan sem tudok megnyitni semmit. Pl. a TC akármelyik Indra videoó fájlja 2 mp után kiakad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #626 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 20:40:40 » |
|
Aki tud jól angolul, az tőszavakban írja már le mit mondtak a Lacsiról. Köszi a fáradozást Hát, Brian egy hangot sem. Nem a Lacsiról volt szó. Az elején egy két autós élményt mesélt, főleg karrierje elejéről, meg hogy Newcastle felé milyen autózni. Bár lehet, hogy az én angolom gyenge...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #627 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 20:42:37 » |
|
Aki tud jól angolul, az tőszavakban írja már le mit mondtak a Lacsiról. Köszi a fáradozást Hát, Brian egy hangot sem. Nem a Lacsiról volt szó. Az elején egy két autós élményt mesélt, főleg karrierje elejéről, meg hogy Newcastle felé milyen autózni. Bár lehet, hogy az én angolom gyenge... Igen ezt a gesztusokból leszűrtem. A műsorvezető általában fel szokta tenni a kérdést, hogy milyen érzés volt ilyen kategóriájú autót vezetni. Ezek szerint ez most nem hangzott el. Köszi Cap!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #628 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 21:08:02 » |
|
Aki tud jól angolul, az tőszavakban írja már le mit mondtak a Lacsiról. Köszi a fáradozást Hát, Brian egy hangot sem. Nem a Lacsiról volt szó. Az elején egy két autós élményt mesélt, főleg karrierje elejéről, meg hogy Newcastle felé milyen autózni. Bár lehet, hogy az én angolom gyenge... Igen ezt a gesztusokból leszűrtem. A műsorvezető általában fel szokta tenni a kérdést, hogy milyen érzés volt ilyen kategóriájú autót vezetni. Ezek szerint ez most nem hangzott el. Köszi Cap! De elhangzott! Zavarta, hogy három pedál van és a fék olyan kicsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #629 Dátum: 2009. Augusztus 30. - 18:10:55 » |
|