Forti
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti Star 1.4 16v
|
|
« Hozzászólás #600 Dátum: 2009. Július 10. - 16:42:37 » |
|
Egy újabb Chevrolet Cruze 1,8 (2009) teszt A5.hu Teszt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #601 Dátum: 2009. Július 13. - 18:31:52 » |
|
Ma kipróbáltam az1.6 os Cruzét,a Váci kereskedésből kimentem a 2/A-ra és vissza. A külső és belső értékelése már megvolt részemről, de a menetteljesítményről még nem írtam. A vezethetősége ,úttartása stb. ezen kevés megtett km. megtételével reálisan nem értékelhető. A motor teljesítménye nagyon gyengécske, hogy hol volt a 120 ló ? Igaz hogy nyers volt még, csak 87km. volt benne,de hát akkor is. Semmi lendület,gázadásra semmi gyors reakció, hát ilyen az 1.6-os motor? Ha valaki már próbálta az 1.8-as motorral a Cruzét,irja le a véleményét,rajta leszek az ügyön én is hogy kipróbálhassam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #602 Dátum: 2009. Július 13. - 19:44:09 » |
|
Bár nem próbáltam, de sejtéseim azért vannak. Hiába a több LE, ha a kaszni is gyarapodott, így a többletet elviszi a tömeg mozgatása. Az elmondottakból pedig arra is gondolok, hogy megmaradt a buta, későn reagáló motorvezérlő elektronika.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #603 Dátum: 2009. Július 13. - 20:17:38 » |
|
Ma kipróbáltam az1.6 os Cruzét,a Váci kereskedésből kimentem a 2/A-ra és vissza. A külső és belső értékelése már megvolt részemről, de a menetteljesítményről még nem írtam. A vezethetősége ,úttartása stb. ezen kevés megtett km. megtételével reálisan nem értékelhető. A motor teljesítménye nagyon gyengécske, hogy hol volt a 120 ló ? Igaz hogy nyers volt még, csak 87km. volt benne,de hát akkor is. Semmi lendület,gázadásra semmi gyors reakció, hát ilyen az 1.6-os motor? Ha valaki már próbálta az 1.8-as motorral a Cruzét,irja le a véleményét,rajta leszek az ügyön én is hogy kipróbálhassam.
De ne felejtsük el, hogy CDX cartársnak most is 1800-as motorja van a Lacettijében (Nubira III.-ban). Ő ehhez viszonyított- jogosan.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #604 Dátum: 2009. Július 18. - 14:19:33 » |
|
Akit eddig érdekelt, ezután meggondolja, hogy belevágjon-e! Bármennyire szeretem, még egyszer nem szeretném átélni ugyanaz, mint ezzel! Főleg 10 milkáért! Mert lesz annyi, mire ki tudok szállni belőle!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #605 Dátum: 2009. Július 18. - 15:09:00 » |
|
Akit eddig érdekelt, ezután meggondolja, hogy belevágjon-e! Bármennyire szeretem, még egyszer nem szeretném átélni ugyanaz, mint ezzel! Főleg 10 milkáért! Mert lesz annyi, mire ki tudok szállni belőle! Automata váltóval felsőkategóriás kocsit, pl. BMW-t kell venni,az abban lévő váltó közel tökéletes. Az alsóbb kategóriákban csak egészségkárosodást szenvedetteknek,(láb,kéz) külömben az a kis vezetési élményt is elvenné, amit a sebességváltás ad.A lábtér a Cruz-ban vezető pozicióban nagyon szűk, azért a férfiak üléshelyzetben szeretnek NEM zártláb pozícióban lenni. Ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Forti
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti Star 1.4 16v
|
|
« Hozzászólás #606 Dátum: 2009. Július 22. - 15:48:14 » |
|
Az Autó-Motor is tesztelte a Cruze-t A megtett közel 1500 kilométer során mért 10,3 literes átlagfogyasztást mértek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #607 Dátum: 2009. Július 22. - 18:07:45 » |
|
Az Autó-Motor is tesztelte a Cruze-t A megtett közel 1500 kilométer során mért 10,3 literes átlagfogyasztást mértek 1.6- os motorral?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #608 Dátum: 2009. Július 22. - 18:11:09 » |
|
Az Autó-Motor is tesztelte a Cruze-t A megtett közel 1500 kilométer során mért 10,3 literes átlagfogyasztást mértek 1.6- os motorral? És erre mondták, hogy korszerűbb a motorja és nem olyan iszákos mint a lacsi.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Forti
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti Star 1.4 16v
|
|
« Hozzászólás #609 Dátum: 2009. Július 22. - 18:58:25 » |
|
Az Autó-Motor is tesztelte a Cruze-t A megtett közel 1500 kilométer során mért 10,3 literes átlagfogyasztást mértek 1.6- os motorral? És erre mondták, hogy korszerűbb a motorja és nem olyan iszákos mint a lacsi. Az éppen kifutott Opel motorokat kapja és kapta a Chevy a lacetti és a Cruze is a Céges Opel G Astránk is simán benyelte a 11 litert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #610 Dátum: 2009. Július 22. - 19:01:30 » |
|
Az Autó-Motor is tesztelte a Cruze-t A megtett közel 1500 kilométer során mért 10,3 literes átlagfogyasztást mértek 1.6- os motorral? És erre mondták, hogy korszerűbb a motorja és nem olyan iszákos mint a lacsi. Az éppen kifutott Opel motorokat kapja és kapta a Chevy a lacetti és a Cruze is a Céges Opel G Astránk is simán benyelte a 11 litert A Lacetti 1,6-s motorjának semmi köze az Opelhez!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Forti
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti Star 1.4 16v
|
|
« Hozzászólás #611 Dátum: 2009. Július 22. - 19:15:10 » |
|
Az Autó-Motor is tesztelte a Cruze-t A megtett közel 1500 kilométer során mért 10,3 literes átlagfogyasztást mértek 1.6- os motorral? És erre mondták, hogy korszerűbb a motorja és nem olyan iszákos mint a lacsi. Az éppen kifutott Opel motorokat kapja és kapta a Chevy a lacetti és a Cruze is a Céges Opel G Astránk is simán benyelte a 11 litert A Lacetti 1,6-s motorjának semmi köze az Opelhez! Te biztosan jobban tudod, nem kétlem, csak GM rokonság miatt feltételeztem, de ha ez igy van akkor is elég gáz a fogyi. Egyébként az 1.6 motor Chevy fejlesztés??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #612 Dátum: 2009. Július 22. - 21:13:28 » |
|
Én ezt nemértem. Ha semmi köze at opelhez, akkor miért díszeleg a motorfedő borításon az opel ecotec felirat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #613 Dátum: 2009. Július 22. - 21:37:53 » |
|
Én ezt nemértem. Ha semmi köze at opelhez, akkor miért díszeleg a motorfedő borításon az opel ecotec felirat?
Az nem ECOTEC, hanem E-TEC II.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #614 Dátum: 2009. Július 22. - 22:43:04 » |
|
Az nem ECOTEC, hanem E-TEC II. A Cruze-okban van Ecotec és valóban az opeltől kapták....és ezek már változó szelepvezérlésűek. De azért nagyon nem irigylem. Ezekben már trafóhíd van, ami hamar elszáll, ha nincs időben cserélve a gyertya...és akkor egy ilyen híd kb 120 eFt. Megvannak a modern zechnika hátrányai is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 22. - 22:51:25 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|