ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #525 Dátum: 2009. április 09. - 20:36:08 » |
|
Kaposújlakra feltételesen beígértek egyet. Ha meglesz, csak azért érdemes lesz elmenni! Remélem nem csalódom, szerelmes vagyok belé. Peti, Te mázlista! Beígértek Neked egyet, ha elmész Kaposújlakra? Hát akkor bőven megéri elmenned! Vonattal mész? Vagy Lacettivel, mert Piroska hazaviszi az "öreget". Ha majd egyszer Pestre jönnél, megengeded, hogy kipróbáljam?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #526 Dátum: 2009. április 09. - 20:38:29 » |
|
Apu, a lottót el ne felejtsd!!!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #527 Dátum: 2009. április 09. - 20:42:08 » |
|
Apu, a lottót el ne felejtsd!!! Reálisan úgy 12-14 Cruzére számolok, ezt be kell szorozni 3,7 milkóval, mert nem alapot kaptok. Ez mennyi? Szóval gyüljön még a nyereményalap, hogy minden gondot megoldjak itthon is, nemcsak az ezredeseknek. Drukkoljatok, de nagyon!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #528 Dátum: 2009. április 10. - 04:07:24 » |
|
Peti, Te mázlista! Beígértek Neked egyet, ha elmész Kaposújlakra? Hát akkor bőven megéri elmenned! Vonattal mész? Vagy Lacettivel, mert Piroska hazaviszi az "öreget". Ha majd egyszer Pestre jönnél, megengeded, hogy kipróbáljam? Egye fene, veszek egyet Neked is. (Húúú ez majdnem eszperente lett)! Tréleren küldöm, nehogy ne null Km-es legyen! Egyelőre boldog vagyok, esély mutatkozik rá, hogy ne kelljen elszakadnom Luciától. Erről majd részletesen...
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #529 Dátum: 2009. április 15. - 15:09:50 » |
|
Hamarosan minden kereskedőhöz megjönnek a Cruzék. Össze jöhetnénk egy páran kipróbálni majd őket. Ki tart majd velem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #530 Dátum: 2009. április 15. - 15:13:54 » |
|
Hamarosan minden kereskedőhöz megjönnek a Cruzék. Össze jöhetnénk egy páran kipróbálni majd őket. Ki tart majd velem? Én.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #531 Dátum: 2009. április 15. - 20:05:48 » |
|
Hamarosan minden kereskedőhöz megjönnek a Cruzék. Össze jöhetnénk egy páran kipróbálni majd őket. Ki tart majd velem? Én. Engem is érdekel a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #532 Dátum: 2009. április 16. - 01:51:28 » |
|
Hamarosan minden kereskedőhöz megjönnek a Cruzék. Össze jöhetnénk egy páran kipróbálni majd őket. Ki tart majd velem? Én. Engem is érdekel a dolog. A hivatalos országos bemutatója május 22-n lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #533 Dátum: 2009. április 16. - 13:37:12 » |
|
Eldőlt az igazság! A legszebb ötajtós: a Lacetti! A legszebb szedán: a Lacetti, és a Cruze, a legszebb kombi: a Lacetti SW. Szóval mindenki boldog lehet! De itt vannak még a részletek. A legszebb műszerfal: HB-s, a legszebb első rész: szedán (a "B") oszlopig, a legszebb hátsó rész: SW. Szóval azt hiszem ez így volt teljesen igazságos, mondhatjuk: korrekt. Igazam van? (Jani, LadLac, MNT, Meatloaf, Stocz, Mottika, Kakaos, Kripic, Captain) Gondolom elfogadható így a megosztás, mindenki örülhet végre a legszebbnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #534 Dátum: 2009. április 16. - 16:19:49 » |
|
Eldőlt az igazság! A legszebb ötajtós: a Lacetti! A legszebb szedán: a Lacetti, és a Cruze, a legszebb kombi: a Lacetti SW. Szóval mindenki boldog lehet! De itt vannak még a részletek. A legszebb műszerfal: HB-s, a legszebb első rész: szedán (a "B") oszlopig, a legszebb hátsó rész: SW. Szóval azt hiszem ez így volt teljesen igazságos, mondhatjuk: korrekt. Igazam van? (Jani, LadLac, MNT, Meatloaf, Stocz, Mottika, Kakaos, Kripic, Captain) Gondolom elfogadható így a megosztás, mindenki örülhet végre a legszebbnek. Ha egy kicsit részletesebben nézzük,az SW-nek ugyanaz a műszerfala,mint a HB-nek,ugyanaz az első része mint a szedánnak,és neki van a legszebb hátsó része,akkor a legtökéletesebb választás az SW ugyebár.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. április 16. - 18:40:41 írta meatloaf »
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #535 Dátum: 2009. április 16. - 17:34:48 » |
|
Eldőlt az igazság! A legszebb ötajtós: a Lacetti! A legszebb szedán: a Lacetti, és a Cruze, a legszebb kombi: a Lacetti SW. Szóval mindenki boldog lehet! De itt vannak még a részletek. A legszebb műszerfal: HB-s, a legszebb első rész: szedán (a "B") oszlopig, a legszebb hátsó rész: SW. Szóval azt hiszem ez így volt teljesen igazságos, mondhatjuk: korrekt. Igazam van? (Jani, LadLac, MNT, Meatloaf, Stocz, Mottika, Kakaos, Kripic, Captain) Gondolom elfogadható így a megosztás, mindenki örülhet végre a legszebbnek. Ha egy kicsit részletesebben nézzük,az SW-nek ugyan az a műszerfala,mint a HB-nek,ugyan az az első része mint a szedánnak,és neki van a legszebb hátsó része,akkor a legtökéletesebb választás az SW ugyebár. Nahát! Ezt gondoltam ostyában adom be, hogy a többiek is boldogok legyenek, de Te most lerántottad a leplet az abszolúte legszebb autóról a Lacetti SW-ről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #536 Dátum: 2009. április 16. - 18:41:35 » |
|
Eldőlt az igazság! A legszebb ötajtós: a Lacetti! A legszebb szedán: a Lacetti, és a Cruze, a legszebb kombi: a Lacetti SW. Szóval mindenki boldog lehet! De itt vannak még a részletek. A legszebb műszerfal: HB-s, a legszebb első rész: szedán (a "B") oszlopig, a legszebb hátsó rész: SW. Szóval azt hiszem ez így volt teljesen igazságos, mondhatjuk: korrekt. Igazam van? (Jani, LadLac, MNT, Meatloaf, Stocz, Mottika, Kakaos, Kripic, Captain) Gondolom elfogadható így a megosztás, mindenki örülhet végre a legszebbnek. Ha egy kicsit részletesebben nézzük,az SW-nek ugyan az a műszerfala,mint a HB-nek,ugyan az az első része mint a szedánnak,és neki van a legszebb hátsó része,akkor a legtökéletesebb választás az SW ugyebár. Nahát! Ezt gondoltam ostyában adom be, hogy a többiek is boldogok legyenek, de Te most lerántottad a leplet az abszolúte legszebb autóról a Lacetti SW-ről. khm...Legszebb hátsó Zsué nem? Meg a HB-é
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #537 Dátum: 2009. április 16. - 18:44:58 » |
|
Eldőlt az igazság! A legszebb ötajtós: a Lacetti! A legszebb szedán: a Lacetti, és a Cruze, a legszebb kombi: a Lacetti SW. Szóval mindenki boldog lehet! De itt vannak még a részletek. A legszebb műszerfal: HB-s, a legszebb első rész: szedán (a "B") oszlopig, a legszebb hátsó rész: SW. Szóval azt hiszem ez így volt teljesen igazságos, mondhatjuk: korrekt. Igazam van? (Jani, LadLac, MNT, Meatloaf, Stocz, Mottika, Kakaos, Kripic, Captain) Gondolom elfogadható így a megosztás, mindenki örülhet végre a legszebbnek. Ha egy kicsit részletesebben nézzük,az SW-nek ugyan az a műszerfala,mint a HB-nek,ugyan az az első része mint a szedánnak,és neki van a legszebb hátsó része,akkor a legtökéletesebb választás az SW ugyebár. Nahát! Ezt gondoltam ostyában adom be, hogy a többiek is boldogok legyenek, de Te most lerántottad a leplet az abszolúte legszebb autóról a Lacetti SW-ről. khm...Legszebb hátsó Zsué nem? Meg a HB-é Szerintem kár ezen rágódni. A SEDAN a tökéletes autóforma, igaz WERES?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #538 Dátum: 2009. április 16. - 19:44:02 » |
|
Eldőlt az igazság! A legszebb ötajtós: a Lacetti! A legszebb szedán: a Lacetti, és a Cruze, a legszebb kombi: a Lacetti SW. Szóval mindenki boldog lehet! De itt vannak még a részletek. A legszebb műszerfal: HB-s, a legszebb első rész: szedán (a "B") oszlopig, a legszebb hátsó rész: SW. Szóval azt hiszem ez így volt teljesen igazságos, mondhatjuk: korrekt. Igazam van? (Jani, LadLac, MNT, Meatloaf, Stocz, Mottika, Kakaos, Kripic, Captain) Gondolom elfogadható így a megosztás, mindenki örülhet végre a legszebbnek. Ha egy kicsit részletesebben nézzük,az SW-nek ugyan az a műszerfala,mint a HB-nek,ugyan az az első része mint a szedánnak,és neki van a legszebb hátsó része,akkor a legtökéletesebb választás az SW ugyebár. Nahát! Ezt gondoltam ostyában adom be, hogy a többiek is boldogok legyenek, de Te most lerántottad a leplet az abszolúte legszebb autóról a Lacetti SW-ről. khm...Legszebb hátsó Zsué nem? Meg a HB-é Szerintem kár ezen rágódni. A SEDAN a tökéletes autóforma, igaz WERES? Ezt kár folytatni, mi többen vagyunk és Apu is velünk van.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #539 Dátum: 2009. április 16. - 19:53:08 » |
|
Eldőlt az igazság! A legszebb ötajtós: a Lacetti! A legszebb szedán: a Lacetti, és a Cruze, a legszebb kombi: a Lacetti SW. Szóval mindenki boldog lehet! De itt vannak még a részletek. A legszebb műszerfal: HB-s, a legszebb első rész: szedán (a "B") oszlopig, a legszebb hátsó rész: SW. Szóval azt hiszem ez így volt teljesen igazságos, mondhatjuk: korrekt. Igazam van? (Jani, LadLac, MNT, Meatloaf, Stocz, Mottika, Kakaos, Kripic, Captain) Gondolom elfogadható így a megosztás, mindenki örülhet végre a legszebbnek. Ha egy kicsit részletesebben nézzük,az SW-nek ugyan az a műszerfala,mint a HB-nek,ugyan az az első része mint a szedánnak,és neki van a legszebb hátsó része,akkor a legtökéletesebb választás az SW ugyebár. Nahát! Ezt gondoltam ostyában adom be, hogy a többiek is boldogok legyenek, de Te most lerántottad a leplet az abszolúte legszebb autóról a Lacetti SW-ről. khm...Legszebb hátsó Zsué nem? Meg a HB-é Szerintem kár ezen rágódni. A SEDAN a tökéletes autóforma, igaz WERES? Ezt kár folytatni, mi többen vagyunk és Apu is velünk van. Ezennel megalapítom a HB dac szövetséget
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|