diablo77
|
|
« Hozzászólás #510 Dátum: 2009. április 06. - 20:53:46 » |
|
Nagyon kíváncsi vagyok arra, kinek lesz köztünk először Cruza? A legényembereknek nagy sansza van rá, vagy legalábbis nagyobb, mint nekünk gyerektartóknak. Diablo, Giovanni, Weres? Ki tudja? Cruz SW? Talán jobb is, hogy még nem hergelnek vele. Nekem különösen a belseje tetszik nagyon, jól eltalálták! Nekem is, de a külseje is nagyon bejön. Hasonló az Insignia-hoz (mármint a belseje), viszont az 5.5 millióba kerül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #511 Dátum: 2009. április 06. - 21:10:37 » |
|
Nagyon kíváncsi vagyok arra, kinek lesz köztünk először Cruza? A legényembereknek nagy sansza van rá, vagy legalábbis nagyobb, mint nekünk gyerektartóknak. Diablo, Giovanni, Weres? Ki tudja? Cruz SW? Talán jobb is, hogy még nem hergelnek vele. Nekem különösen a belseje tetszik nagyon, jól eltalálták! Teljesen megvagyok elégedve a Lacsival, és nem hiszem, hogy hűtlen lennék hozzá Remélem ő sem hozzám Amúgy sem tudnám kihasználni a Cruze-t
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #512 Dátum: 2009. április 07. - 04:57:57 » |
|
Nagyon kíváncsi vagyok arra, kinek lesz köztünk először Cruza? A legényembereknek nagy sansza van rá, vagy legalábbis nagyobb, mint nekünk gyerektartóknak. Diablo, Giovanni, Weres? Ki tudja? Cruz SW? Talán jobb is, hogy még nem hergelnek vele. Nekem különösen a belseje tetszik nagyon, jól eltalálták! Teljesen megvagyok elégedve a Lacsival, és nem hiszem, hogy hűtlen lennék hozzá Remélem ő sem hozzám Amúgy sem tudnám kihasználni a Cruze-t A Cruze SW változata egyenlőre nincs tervben marad a Lacsi SW továbbra is gyártásban úgy mint a HB is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #513 Dátum: 2009. április 07. - 06:08:31 » |
|
Nekem különösen a belseje tetszik nagyon, jól eltalálták! Szerintem ami ideér belőle az fapadosabb lesz, mint az eredeti tervek szerint. De ne legyen igazam!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. április 07. - 15:26:29 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #514 Dátum: 2009. április 07. - 07:12:28 » |
|
Nagyon kíváncsi vagyok arra, kinek lesz köztünk először Cruza? A legényembereknek nagy sansza van rá, vagy legalábbis nagyobb, mint nekünk gyerektartóknak. Diablo, Giovanni, Weres? Ki tudja? Cruz SW? Talán jobb is, hogy még nem hergelnek vele. Nekem különösen a belseje tetszik nagyon, jól eltalálták! Azért a "mániákusokat" sem kellene leírni teljesen... /Nekem is teccik/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #515 Dátum: 2009. április 07. - 08:36:30 » |
|
Úgy döntöttem, hogy amennyiben megnyerem a lottón az ötöst, akkor megalakítom a Lacetti- Cruz Klubot, és minden ezredestől felfelé lévő aktív klubtagnak veszek egyet, de csak annak, aki mellette megtartja a minket összehozó gyönyörű Lacettijét, és nem herdálja el semmi pénzért, mert a klub nem jött volna létre, ha nincs Lacettink. Ez nem felhívás arra, hogy mindenki verje szét a billentyűzetét, és a hozzászólásait, szavanként ecsetelje. Az nem ér! Pedig most rendeltem volna egy új billentyűzetet, hogy bírja a tempót amíg behozom a lemaradást!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #516 Dátum: 2009. április 07. - 15:27:37 » |
|
Nekem különösen a belseje tetszik nagyon, jól eltalálták! Szerintem ami ideér belőle az fapadosabb lesz, mint az eredeti tervek szerint. De ne legyen igazam! Ezzel a színvilággal lenyűgöző!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #517 Dátum: 2009. április 07. - 19:54:45 » |
|
Nekem különösen a belseje tetszik nagyon, jól eltalálták! Szerintem ami ideér belőle az fapadosabb lesz, mint az eredeti tervek szerint. De ne legyen igazam! Ezzel a színvilággal lenyűgöző! ..., és passzol a másik autómhoz is, a régihez, a Lacettihez!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #518 Dátum: 2009. április 07. - 19:58:31 » |
|
Nagyon kíváncsi vagyok arra, kinek lesz köztünk először Cruza? A legényembereknek nagy sansza van rá, vagy legalábbis nagyobb, mint nekünk gyerektartóknak. Diablo, Giovanni, Weres? Ki tudja? Cruz SW? Talán jobb is, hogy még nem hergelnek vele. Nekem különösen a belseje tetszik nagyon, jól eltalálták! Nálam csereérett a Swift...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #519 Dátum: 2009. április 07. - 20:51:40 » |
|
Nagyon kíváncsi vagyok arra, kinek lesz köztünk először Cruza? A legényembereknek nagy sansza van rá, vagy legalábbis nagyobb, mint nekünk gyerektartóknak. Diablo, Giovanni, Weres? Ki tudja? Cruz SW? Talán jobb is, hogy még nem hergelnek vele. Nekem különösen a belseje tetszik nagyon, jól eltalálták! Nálam csereérett a Swift... Wazzeeee kapitány! Ha mersz venni egy ilyen cruze-t, akkor csakis nálam tarthatod!!!! (már ameddig nem vagy itthon, hogy ne tudják kölcsön venni! )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #520 Dátum: 2009. április 07. - 21:05:49 » |
|
Nagyon kíváncsi vagyok arra, kinek lesz köztünk először Cruza? A legényembereknek nagy sansza van rá, vagy legalábbis nagyobb, mint nekünk gyerektartóknak. Diablo, Giovanni, Weres? Ki tudja? Cruz SW? Talán jobb is, hogy még nem hergelnek vele. Nekem különösen a belseje tetszik nagyon, jól eltalálták! Nálam csereérett a Swift... Wazzeeee kapitány! Ha mersz venni egy ilyen cruze-t, akkor csakis nálam tarthatod!!!! (már ameddig nem vagy itthon, hogy ne tudják kölcsön venni! ) Csereéret, de: - nagylány most tanul vezetni - após max. a Swiftet viheti, amit most rakattam rendben. Ha nálad tartom ott is alhatok? Kosztot is kapok? Sokat eszek ám! DE gondolkodom, gondolkodom. Csak nagyon a szívemhez nőtt az SW.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #521 Dátum: 2009. április 08. - 09:36:41 » |
|
Nagyon kíváncsi vagyok arra, kinek lesz köztünk először Cruza? A legényembereknek nagy sansza van rá, vagy legalábbis nagyobb, mint nekünk gyerektartóknak. Diablo, Giovanni, Weres? Ki tudja? Cruz SW? Talán jobb is, hogy még nem hergelnek vele. Nekem különösen a belseje tetszik nagyon, jól eltalálták! Nálam csereérett a Swift... Wazzeeee kapitány! Ha mersz venni egy ilyen cruze-t, akkor csakis nálam tarthatod!!!! (már ameddig nem vagy itthon, hogy ne tudják kölcsön venni! ) Csereéret, de: - nagylány most tanul vezetni - após max. a Swiftet viheti, amit most rakattam rendben. Ha nálad tartom ott is alhatok? Kosztot is kapok? Sokat eszek ám! DE gondolkodom, gondolkodom. Csak nagyon a szívemhez nőtt az SW. Na még azt is bevállalom! Ahol jut háromnak, ott a negyediknek is! Gyere csak! (De csak ha tesztelhetem a cruze-odat! ) Amúgy meg javítanom kell magamat, mielőtt szemfüles Gidy megteszi: A lacsinál nem 30 kg-mal, hanem 130 kg-mal nehezebb a cruze, tehát dukál neki az 1,8-as moci!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #522 Dátum: 2009. április 08. - 09:55:33 » |
|
Amúgy meg javítanom kell magamat, mielőtt szemfüles Gidy megteszi: A lacsinál nem 30 kg-mal, hanem 130 kg-mal nehezebb a cruze, tehát dukál neki az 1,8-as moci! Az SW-nél nem nehezebb! Tudod, nagyobb csomagtartó, egyenlő nagyobb tömeg.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #523 Dátum: 2009. április 09. - 11:25:36 » |
|
A Váci úti tesóban ki van állítva egy fehér 1.6 LS. Ára 4,2 miska. A képeken nem látszik, élőben nagyon agresszív a külső. Az élek nagyon látványosak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #524 Dátum: 2009. április 09. - 16:04:22 » |
|
Kaposújlakra feltételesen beígértek egyet. Ha meglesz, csak azért érdemes lesz elmenni! Remélem nem csalódom, szerelmes vagyok belé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|