ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #405 Dátum: 2008. December 13. - 20:31:16 » |
|
Amikor átvettem a kocsit jó pár éve, az ügyintézőnő azt mondta, ez egy klassz csajozós autó. Most nem tudom, hogy csak menni szeretett volna vele, vagy engem nézett ki? Viszont a lényeg, hogy neki is ez tetszett ..., és mi lenne, ha megkérdeznéd Giovanni, hátha összejönne végre valami, úgy drukkolunk Neked. Vagy másnak? Neked tetszett? Mert ez a lényeg!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #406 Dátum: 2008. December 13. - 20:34:06 » |
|
Amikor átvettem a kocsit jó pár éve, az ügyintézőnő azt mondta, ez egy klassz csajozós autó. Most nem tudom, hogy csak menni szeretett volna vele, vagy engem nézett ki? Viszont a lényeg, hogy neki is ez tetszett ..., és mi lenne, ha megkérdeznéd Giovanni, hátha összejönne végre valami, úgy drukkolunk Neked. Vagy másnak? Neked tetszett? Mert ez a lényeg! Ja persze...kb 15 évvel volt idősebb nálam Tegnap meg egy újságíró csaj tapizott le... mit is mondtam, csaj? Inkább egy kivénhedt csatakanca
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #407 Dátum: 2008. December 13. - 20:46:04 » |
|
Amikor átvettem a kocsit jó pár éve, az ügyintézőnő azt mondta, ez egy klassz csajozós autó. Most nem tudom, hogy csak menni szeretett volna vele, vagy engem nézett ki? Viszont a lényeg, hogy neki is ez tetszett ..., és mi lenne, ha megkérdeznéd Giovanni, hátha összejönne végre valami, úgy drukkolunk Neked. Vagy másnak? Neked tetszett? Mert ez a lényeg! Ja persze...kb 15 évvel volt idősebb nálam Tegnap meg egy újságíró csaj tapizott le... mit is mondtam, csaj? Inkább egy kivénhedt csatakanca Ha sok pénze van akkor nem számit a kor! Vagy mégis, minél öregebb annál jobb. És ha selyemfiú lesz belőled, mi annak is örülünk.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #408 Dátum: 2008. December 13. - 22:51:49 » |
|
Visszatérve a cikkhez. Az a baj az ilyen ár összehasonlításokkal, hogy nem fedik a valóságot. Szerintem Magyarországon senki sem vett lacsit listaáron. A cikkben pedig listaárak vannak. Míg az európai és koreai márkák engednek a listaárból 1/2-1-1,5 milliót is, addig a japánok nem, vagy csak nagyon keveset.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #409 Dátum: 2008. December 15. - 21:19:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #410 Dátum: 2008. December 15. - 22:02:58 » |
|
Teljesen korrekt népitélet Ilyen cikkek kellenének
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #411 Dátum: 2008. December 16. - 06:13:21 » |
|
Teljesen korrekt népitélet Ilyen cikkek kellenének Teljesen igaza van. Korrekt. Ennyi pénzért ezt. Az én szívem is fáj egy Mazda6 után, de hiába, ha a nevében is szereplő számmal kezdődik listaáron egy majdnem alapnak mondható 2 literes....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #413 Dátum: 2008. December 19. - 15:46:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Forti
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti Star 1.4 16v
|
|
« Hozzászólás #414 Dátum: 2008. December 25. - 15:42:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #415 Dátum: 2008. December 27. - 21:24:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #416 Dátum: 2008. December 27. - 22:36:01 » |
|
Erről csak annyit, hogy: NAGY AZ ISTEN ÁLLATKERTJE! Lehet, hogy begyepesedett vagyok már, de mi ebben a jó? Az, hogy elfüstöl egy csomó pénzt? Túl sok van belőle? Adja Böjthe Csabának!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #417 Dátum: 2008. December 28. - 17:09:25 » |
|
Erről csak annyit, hogy: NAGY AZ ISTEN ÁLLATKERTJE! Lehet, hogy begyepesedett vagyok már, de mi ebben a jó? Az, hogy elfüstöl egy csomó pénzt? Túl sok van belőle? Adja Böjthe Csabának! Manapság annak van divatja, amihez semmi különösebb tehetség, rátermettség nem kell...Ehhez is csak le kell nyomni a jobb lábat. Minden suhanc azt hiszi, ha le tudja nyomni a gázpedált, el tudja tekerni a kormányt, akkor már tud vezetni. Csak sokan akkor esnek pofára, amikor meg is kellene tudni állni... Nézd meg a gyerekeknek szóló játékokat, rajzfilmeket. Törés-zúzás, öldöklés, rombolás. Viszont egy fakardot nem tudnának faragni a fiatalok, nemhogy valamit megcsinálni, esetleg valami újat előállítani, elkészíteni. (tisztelet a kivételnek) Na nem puffogok tovább, bár erről tudnék sokat.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #418 Dátum: 2008. December 29. - 10:17:12 » |
|
Erről csak annyit, hogy: NAGY AZ ISTEN ÁLLATKERTJE! Lehet, hogy begyepesedett vagyok már, de mi ebben a jó? Az, hogy elfüstöl egy csomó pénzt? Túl sok van belőle? Adja Böjthe Csabának! Manapság annak van divatja, amihez semmi különösebb tehetség, rátermettség nem kell...Ehhez is csak le kell nyomni a jobb lábat. Minden suhanc azt hiszi, ha le tudja nyomni a gázpedált, el tudja tekerni a kormányt, akkor már tud vezetni. Csak sokan akkor esnek pofára, amikor meg is kellene tudni állni... Nézd meg a gyerekeknek szóló játékokat, rajzfilmeket. Törés-zúzás, öldöklés, rombolás. Viszont egy fakardot nem tudnának faragni a fiatalok, nemhogy valamit megcsinálni, esetleg valami újat előállítani, elkészíteni. (tisztelet a kivételnek) Na nem puffogok tovább, bár erről tudnék sokat. Igazad van Cápa! De ha jól emlékszem, apámék korosztálya ugyanezt mondta rólunk is... Gyakran hallom vissza a saját szavaimon keresztül a szüleim annakidején elsütött "poénjait"... Ilyenkor röhögnöm kell magamon;-Nem lehet igaz, hogy ugyanazzal érvelek a gyerekemnek, mint faterék nekem 30 éve! Egyébként az orosz cartárs a videón nem bízta a véletlenre, egy kis kenőanyag került a kerék alá... És egyébként is nevetséges egy 100 lovas autóval ezt eljátszani, elsőkeréken meg pláne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #419 Dátum: 2008. December 29. - 15:22:18 » |
|
Ha egy dodge viperem lenne lehet hogy nem tudnák ellenállni annak a néhány száz lóerőnek és pörögnék meg füstölnék vele,de ezzel az autóval tök égő ilyet csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|