|
Forti
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti Star 1.4 16v
|
|
« Hozzászólás #361 Dátum: 2008. November 06. - 07:16:30 » |
|
Dél-Koreában már bemutatták a Chevrolet Lacetti következő generációját. http://www.a5.hu/cikkek/1/29474.shtml
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #362 Dátum: 2008. November 06. - 19:54:28 » |
|
Olvasgatva a cikk kommentjeit megint kicsit felhúztam magam. Ha ezt az autót valami más nívósabb márkajelzéssel tennénk ki, kapásból más véleményeket olvashatnánk... Még nem is látták élőben, nem ültek benne de már fikázzák, ismerik az anyagminőséget, és überokosak...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #363 Dátum: 2008. November 06. - 20:00:26 » |
|
Olvasgatva a cikk kommentjeit megint kicsit felhúztam magam. Ha ezt az autót valami más nívósabb márkajelzéssel tennénk ki, kapásból más véleményeket olvashatnánk... Még nem is látták élőben, nem ültek benne de már fikázzák, ismerik az anyagminőséget, és überokosak... ...mintha kötelező lenne rögtön lesz_rozni... Ettöl Én is a falra mászom!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #364 Dátum: 2008. November 08. - 17:29:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #365 Dátum: 2008. November 16. - 15:50:06 » |
|
Tegnap este olyan kombit Lacetti taxit láttam, hogy el sem hiszitek nekem. Fehér autón az első és a hátsó lökhárító szürke színű, a sárvédő szélesítések és az ajtó alja kb. a diszlécig szintén szürke volt. Azt már nem tudtam megállapítani, hogy ez festés volt vagy pedig műanyag burkolat. Talán Stocz már találkozott vele?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #366 Dátum: 2008. November 16. - 17:52:28 » |
|
Tegnap este olyan kombit Lacetti taxit láttam, hogy el sem hiszitek nekem. Fehér autón az első és a hátsó lökhárító szürke színű, a sárvédő szélesítések és az ajtó alja kb. a diszlécig szintén szürke volt. Azt már nem tudtam megállapítani, hogy ez festés volt vagy pedig műanyag burkolat. Talán Stocz már találkozott vele? Lacetti scout? /mint skodáéknál.../
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #367 Dátum: 2008. November 16. - 17:54:43 » |
|
Tegnap este olyan kombit Lacetti taxit láttam, hogy el sem hiszitek nekem. Fehér autón az első és a hátsó lökhárító szürke színű, a sárvédő szélesítések és az ajtó alja kb. a diszlécig szintén szürke volt. Azt már nem tudtam megállapítani, hogy ez festés volt vagy pedig műanyag burkolat. Talán Stocz már találkozott vele? Nem láttam még, pedig elég feltűnő lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #368 Dátum: 2008. November 16. - 17:58:43 » |
|
Tegnap este olyan kombit Lacetti taxit láttam, hogy el sem hiszitek nekem. Fehér autón az első és a hátsó lökhárító szürke színű, a sárvédő szélesítések és az ajtó alja kb. a diszlécig szintén szürke volt. Azt már nem tudtam megállapítani, hogy ez festés volt vagy pedig műanyag burkolat. Talán Stocz már találkozott vele? Én ismerem a kocsit. Beszéltem is a tulajjal, ő csinálta magának az egészet ezért abszolúte nem lesz párja, mert minden részletében egyedi kivitelezést folytatott. Beférne a klubunkba, elég autó- bolond ahhoz!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #369 Dátum: 2008. November 16. - 18:03:23 » |
|
Tegnap este olyan kombit Lacetti taxit láttam, hogy el sem hiszitek nekem. Fehér autón az első és a hátsó lökhárító szürke színű, a sárvédő szélesítések és az ajtó alja kb. a diszlécig szintén szürke volt. Azt már nem tudtam megállapítani, hogy ez festés volt vagy pedig műanyag burkolat. Talán Stocz már találkozott vele? Én ismerem a kocsit. Beszéltem is a tulajjal, ő csinálta magának az egészet ezért abszolúte nem lesz párja, mert minden részletében egyedi kivitelezést folytatott. Beférne a klubunkba, elég autó- bolond ahhoz! Nem is mondtad.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #370 Dátum: 2008. November 16. - 18:06:33 » |
|
Tegnap este olyan kombit Lacetti taxit láttam, hogy el sem hiszitek nekem. Fehér autón az első és a hátsó lökhárító szürke színű, a sárvédő szélesítések és az ajtó alja kb. a diszlécig szintén szürke volt. Azt már nem tudtam megállapítani, hogy ez festés volt vagy pedig műanyag burkolat. Talán Stocz már találkozott vele? Én ismerem a kocsit. Beszéltem is a tulajjal, ő csinálta magának az egészet ezért abszolúte nem lesz párja, mert minden részletében egyedi kivitelezést folytatott. Beférne a klubunkba, elég autó- bolond ahhoz! Nem is mondtad. Nem bizony!!! Fotó??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #371 Dátum: 2008. November 16. - 19:38:51 » |
|
Tegnap este olyan kombit Lacetti taxit láttam, hogy el sem hiszitek nekem. Fehér autón az első és a hátsó lökhárító szürke színű, a sárvédő szélesítések és az ajtó alja kb. a diszlécig szintén szürke volt. Azt már nem tudtam megállapítani, hogy ez festés volt vagy pedig műanyag burkolat. Talán Stocz már találkozott vele? Én ismerem a kocsit. Beszéltem is a tulajjal, ő csinálta magának az egészet ezért abszolúte nem lesz párja, mert minden részletében egyedi kivitelezést folytatott. Beférne a klubunkba, elég autó- bolond ahhoz! Mi az hogy beférne?! Miért nem tag még?! Apa! Felelőtlen vagy!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #372 Dátum: 2008. November 19. - 17:23:57 » |
|
Tegnap este olyan kombit Lacetti taxit láttam, hogy el sem hiszitek nekem. Fehér autón az első és a hátsó lökhárító szürke színű, a sárvédő szélesítések és az ajtó alja kb. a diszlécig szintén szürke volt. Azt már nem tudtam megállapítani, hogy ez festés volt vagy pedig műanyag burkolat. Talán Stocz már találkozott vele? Ma találkoztam én is azzal a taxival.Annyira bambultam a kocsit,hogy nem is néztem meg hogy melyik társaságnál van.Cap. veszélyben van a "legdögösebb kocsi" kategóriában kiharcolt első helyed
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #373 Dátum: 2008. November 19. - 17:54:36 » |
|
Tegnap este olyan kombit Lacetti taxit láttam, hogy el sem hiszitek nekem. Fehér autón az első és a hátsó lökhárító szürke színű, a sárvédő szélesítések és az ajtó alja kb. a diszlécig szintén szürke volt. Azt már nem tudtam megállapítani, hogy ez festés volt vagy pedig műanyag burkolat. Talán Stocz már találkozott vele? Ma találkoztam én is azzal a taxival.Annyira bambultam a kocsit,hogy nem is néztem meg hogy melyik társaságnál van.Cap. veszélyben van a "legdögösebb kocsi" kategóriában kiharcolt első helyed Nem baj!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #374 Dátum: 2008. November 19. - 18:08:31 » |
|
Tegnap este olyan kombit Lacetti taxit láttam, hogy el sem hiszitek nekem. Fehér autón az első és a hátsó lökhárító szürke színű, a sárvédő szélesítések és az ajtó alja kb. a diszlécig szintén szürke volt. Azt már nem tudtam megállapítani, hogy ez festés volt vagy pedig műanyag burkolat. Talán Stocz már találkozott vele? Ma találkoztam én is azzal a taxival.Annyira bambultam a kocsit,hogy nem is néztem meg hogy melyik társaságnál van.Cap. veszélyben van a "legdögösebb kocsi" kategóriában kiharcolt első helyed Nem baj! Most még nincs kész az enyém sem (részben ezért sem tudunk az évzáró talira menni, másrészt amivel Vrszprémben voltunk a menta sedant aznap veszik meg " viszik el amikor a tali lesz), fóliázva Eibach ültető rugókkal 215/40x17-s kerekkel Supersprint Magnum kipuf körbe fóliázva chipelve a hátsó (csomagtér)ajtón sült az utastérben a légbefúvók ezüst a manuális klíma helyett digit, tolató kamera és radar stb..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 19. - 18:12:29 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
|