Komis
|
|
« Hozzászólás #255 Dátum: 2008. Július 08. - 21:08:42 » |
|
Kicsit gyors a tempó és ahogy nézem nem biztos, hogy jó irányba szalad. Elég szűkszavúan írták cikket. Kombi méretű sedán? Kicsit sántít, ha azt vesszük alapul, hogy a Chevy modellek közbenső méretűen (az Opelhez képest) a GM palettán. Ha meg nagy sedán, akkor epica vagy mi a szösz van a lacsi felett... Amúgy egy jól csengő Lacsi nevet miért kell eldobni, mikor már fiallna is...? Szóval több ponton nem vennék mérget a cikkben foglaltakra. Ha meg igaz, akkor gyorsan kell a cseréket (5a-kombi az esetemben) megejteni, mert ha a piacon megjelenik az új akkor a lacsik vesztenek az értékükből bőségesen.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #256 Dátum: 2008. Július 08. - 21:12:42 » |
|
Kicsit gyors a tempó és ahogy nézem nem biztos, hogy jó irányba szalad. Elég szűkszavúan írták cikket. Kombi méretű sedán? Kicsit sántít, ha azt vesszük alapul, hogy a Chevy modellek közbenső méretűen (az Opelhez képest) a GM palettán. Ha meg nagy sedán, akkor epica vagy mi a szösz van a lacsi felett... Amúgy egy jól csengő Lacsi nevet miért kell eldobni, mikor már fiallna is...? Szóval több ponton nem vennék mérget a cikkben foglaltakra. Ha meg igaz, akkor gyorsan kell a cseréket (5a-kombi az esetemben) megejteni, mert ha a piacon megjelenik az új akkor a lacsik vesztenek az értékükből bőségesen. Akkor vehetünk kifutó lacsit jó áron, amiben már remélhetőleg mindenből a legjobb minőség van benne.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #258 Dátum: 2008. Július 08. - 21:17:22 » |
|
Kicsit gyors a tempó és ahogy nézem nem biztos, hogy jó irányba szalad. Elég szűkszavúan írták cikket. Kombi méretű sedán? Kicsit sántít, ha azt vesszük alapul, hogy a Chevy modellek közbenső méretűen (az Opelhez képest) a GM palettán. Ha meg nagy sedán, akkor epica vagy mi a szösz van a lacsi felett... Amúgy egy jól csengő Lacsi nevet miért kell eldobni, mikor már fiallna is...? Szóval több ponton nem vennék mérget a cikkben foglaltakra. Ha meg igaz, akkor gyorsan kell a cseréket (5a-kombi az esetemben) megejteni, mert ha a piacon megjelenik az új akkor a lacsik vesztenek az értékükből bőségesen. Akkor vehetünk kifutó lacsit jó áron, amiben már remélhetőleg mindenből a legjobb minőség van benne. Egy már van, kettőre nincs pénzem. Így nem biznisz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #259 Dátum: 2008. Július 08. - 21:20:11 » |
|
Kicsit gyors a tempó és ahogy nézem nem biztos, hogy jó irányba szalad. Elég szűkszavúan írták cikket. Kombi méretű sedán? Kicsit sántít, ha azt vesszük alapul, hogy a Chevy modellek közbenső méretűen (az Opelhez képest) a GM palettán. Ha meg nagy sedán, akkor epica vagy mi a szösz van a lacsi felett... Amúgy egy jól csengő Lacsi nevet miért kell eldobni, mikor már fiallna is...? Szóval több ponton nem vennék mérget a cikkben foglaltakra. Ha meg igaz, akkor gyorsan kell a cseréket (5a-kombi az esetemben) megejteni, mert ha a piacon megjelenik az új akkor a lacsik vesztenek az értékükből bőségesen. Akkor vehetünk kifutó lacsit jó áron, amiben már remélhetőleg mindenből a legjobb minőség van benne. Egy már van, kettőre nincs pénzem. Így nem biznisz Én beszámításra gondoltam, de azon is sokat lehet bukni. Nomeg ami bevállik attól nem szivesen szabadulok meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #260 Dátum: 2008. Július 08. - 21:21:53 » |
|
Kicsit gyors a tempó és ahogy nézem nem biztos, hogy jó irányba szalad. Elég szűkszavúan írták cikket. Kombi méretű sedán? Kicsit sántít, ha azt vesszük alapul, hogy a Chevy modellek közbenső méretűen (az Opelhez képest) a GM palettán. Ha meg nagy sedán, akkor epica vagy mi a szösz van a lacsi felett... Amúgy egy jól csengő Lacsi nevet miért kell eldobni, mikor már fiallna is...? Szóval több ponton nem vennék mérget a cikkben foglaltakra. Ha meg igaz, akkor gyorsan kell a cseréket (5a-kombi az esetemben) megejteni, mert ha a piacon megjelenik az új akkor a lacsik vesztenek az értékükből bőségesen. Akkor vehetünk kifutó lacsit jó áron, amiben már remélhetőleg mindenből a legjobb minőség van benne. Egy már van, kettőre nincs pénzem. Így nem biznisz Én beszámításra gondoltam, de azon is sokat lehet bukni. Nomeg ami bevállik attól nem szivesen szabadulok meg. Hát a hibamentes 5ajtósomat én se szívesen dobom be a következőbe. A biztos üzem megfizethetetlen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #261 Dátum: 2008. Július 08. - 21:25:53 » |
|
Kicsit gyors a tempó és ahogy nézem nem biztos, hogy jó irányba szalad. Elég szűkszavúan írták cikket. Kombi méretű sedán? Kicsit sántít, ha azt vesszük alapul, hogy a Chevy modellek közbenső méretűen (az Opelhez képest) a GM palettán. Ha meg nagy sedán, akkor epica vagy mi a szösz van a lacsi felett... Amúgy egy jól csengő Lacsi nevet miért kell eldobni, mikor már fiallna is...? Szóval több ponton nem vennék mérget a cikkben foglaltakra. Ha meg igaz, akkor gyorsan kell a cseréket (5a-kombi az esetemben) megejteni, mert ha a piacon megjelenik az új akkor a lacsik vesztenek az értékükből bőségesen. Akkor vehetünk kifutó lacsit jó áron, amiben már remélhetőleg mindenből a legjobb minőség van benne. Egy már van, kettőre nincs pénzem. Így nem biznisz Én beszámításra gondoltam, de azon is sokat lehet bukni. Nomeg ami bevállik attól nem szivesen szabadulok meg. Hát a hibamentes 5ajtósomat én se szívesen dobom be a következőbe. A biztos üzem megfizethetetlen... Pontosan. Volt már off autóm, amivel folyton volt valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #262 Dátum: 2008. Július 09. - 12:07:08 » |
|
Hát ezt nem szabadott volna megnéznem!!!Gyerekek BELESZERETTEM!!!!Gyönyörű gép.puszi
Én elfogult vagyok a szedánommal. Ha lecserélném, akkor is csak ugyanilyen wtcc-csomagosra. Weres! Mehetsz a Gombosékhoz, ott kapható sedanban, gyönyörű!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #263 Dátum: 2008. Július 09. - 12:19:18 » |
|
Hát ezt nem szabadott volna megnéznem!!!Gyerekek BELESZERETTEM!!!!Gyönyörű gép.puszi
Én elfogult vagyok a szedánommal. Ha lecserélném, akkor is csak ugyanilyen wtcc-csomagosra. Weres! Mehetsz a Gombosékhoz, ott kapható sedanban, gyönyörű! Akkor holnap délelőtt megnézem! Ki tart velem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #264 Dátum: 2008. Július 09. - 12:22:06 » |
|
Én elfogult vagyok a szedánommal. Ha lecserélném, akkor is csak ugyanilyen wtcc-csomagosra. Weres! Mehetsz a Gombosékhoz, ott kapható sedanban, gyönyörű! Akkor holnap délelőtt megnézem! Ki tart velem? Mennék én mennék, de ki viszi a piros ultis buszt akkor? Ha megveszed, Balázst keresd, az eladót! De szombatra nem biztos, hogy átveheted- sajnos!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #265 Dátum: 2008. Július 09. - 12:26:23 » |
|
Én elfogult vagyok a szedánommal. Ha lecserélném, akkor is csak ugyanilyen wtcc-csomagosra. Weres! Mehetsz a Gombosékhoz, ott kapható sedanban, gyönyörű! Akkor holnap délelőtt megnézem! Ki tart velem? Mennék én mennék, de ki viszi a piros ultis buszt akkor? Ha megveszed, Balázst keresd, az eladót! De szombatra nem biztos, hogy átveheted- sajnos! Csak az a gond, hogy akkor kezdhetem előről a törlesztést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #266 Dátum: 2008. Július 09. - 19:51:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #267 Dátum: 2008. Július 09. - 20:10:40 » |
|
Én mennék veled,de vizsgázom 9ig.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #268 Dátum: 2008. Július 09. - 21:05:27 » |
|
Én mennék veled,de vizsgázom 9ig. Már megint? Ó te szegény!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #269 Dátum: 2008. Július 09. - 21:07:41 » |
|
Én mennék veled,de vizsgázom 9ig. Már megint? Ó te szegény! Khmmm... Ez is Lacetti?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|