diablo77
|
|
« Hozzászólás #225 Dátum: 2008. Június 04. - 19:57:05 » |
|
Láttátok milyen a lökhárító meg a küszöb, lehet csinálnak a szedanhoz is WTCC-s csomagot.
...nagyon szép, teccik... Igen, ez nekem is feltűnt. Gondlom külhonban létezik hozzá. Mégiscsak a sedan az igazi WTCC autó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #226 Dátum: 2008. Június 05. - 18:09:33 » |
|
Láttátok milyen a lökhárító meg a küszöb, lehet csinálnak a szedanhoz is WTCC-s csomagot.
...nagyon szép, teccik... Igen, ez nekem is feltűnt. Gondlom külhonban létezik hozzá. Mégiscsak a sedan az igazi WTCC autó A tatabányai kereskedés előtt áll egy ilyen spoileres sedan, melange színű .( Nem csúnya ! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #227 Dátum: 2008. Június 05. - 19:33:07 » |
|
Már januárban szórták hozzá a WTCC csomagot, akkor akcióban féláron, százvalamennyiért.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #228 Dátum: 2008. Június 05. - 19:36:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #229 Dátum: 2008. Június 05. - 19:43:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #230 Dátum: 2008. Június 05. - 19:48:42 » |
|
Ja! Annyi! Csak már elfelejtettem! nemcsak a HB-hoz?
Nem ám! Ha 3 hónappal később veszem...
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #231 Dátum: 2008. Június 06. - 13:25:52 » |
|
Ja! Annyi! Csak már elfelejtettem! nemcsak a HB-hoz?
Nem ám! Ha 3 hónappal később veszem... én pedig utánanéztem, de nem láttam. viszont a múlt héten jött szembe egy spoileres szedán és nem volt felmatricázva úgy, mint csulkóé. elég jól nézett ki, én is beruháznék rá, meg kripic is, meg fél év múlva jani is biztos. vegyünk fel rá 2 éves futamidőre kölcsönt és majd nem szervizbe járunk és azon tudunk spórolni.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #232 Dátum: 2008. Június 06. - 13:29:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #233 Dátum: 2008. Június 06. - 17:41:05 » |
|
Kicsit off, dehát itt lettem megszólítva.. Félreértések elkerülése végett kripic azt mondta, hogy marhára teccik, meg amíg libegett a motorháztetetje, akkor még arra gondolt, hogy hátha ez másfelé vezetné az ájert, milyen jó lenne, mert ugye két legyet egycsapásra, meg ilyesmi. Most, hogy már nem libeg, meg belekukkantott a píztárcájába, már elment tőle a kedve. Sajnos...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 07. - 08:41:39 írta kripic »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #234 Dátum: 2008. Június 06. - 20:26:46 » |
|
Kicsit off, dehát itt lettem megszólítva.. Félreértések elkerülése végett kripic azt mondta, hogy marhára teccik, meg amíg libegett a motorháztetetje, akkor még arra gondolt, hogy hátha ez másfelé vezetné az árejt, milyen jó lenne, mert ugye két legyet egycsapásra, meg ilyesmi. Most, hogy már nem libeg, meg belekukkantott a píztárcájába, már elment tőle a kedve. Sajnos... Nna, erről beszéltem Nyuszómuszó! Más dolog a tetszés, és nagyon más dolog a megvétele!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Dundi500
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #235 Dátum: 2008. Június 06. - 21:42:19 » |
|
Hali Mindenkinek!Ha valaki vásárolni szeretne, és kisvállalkozó, és jó hitelt szeretne EU pénzből annak itt van egy link. http://www.chevroletmiskolc.hu/H0528.htmlnemrégóta van a lehetőség, akinek szüksége van rá, bátran belevághat. Ha van közülletek Miskolc környéki és szeretne jegyet Brnoba, jelezze Nekem, hozzá fog jutni. .
|
|
|
Naplózva
|
.
Üdvözlettel: Dundi
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #236 Dátum: 2008. Június 12. - 11:34:14 » |
|
találtam egy érdekes cikket, elgondolkodtató. úgy látszik mégis csak MNT-nek lesz igaza!!! http://totalcar.hu/magazin/technika/magyarcsoda/#poll
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #237 Dátum: 2008. Június 12. - 22:46:26 » |
|
Én is üzleti alapon közelítettem meg a kérdést és ha mindenki a józan paraszti eszére hallgat rájön, hogy ezek a kütyük a legális rablás kategóriába esnek.Szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Dundi500
Bejáratós
Nem elérhető