cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #210 Dátum: 2008. Május 15. - 12:36:20 » |
|
Bizony! Tegnap én is begyűjtöttem, mert passzolni akartatom a sapihoz.....na de hol a sapi? Hmmmm...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #211 Dátum: 2008. Május 15. - 20:44:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #212 Dátum: 2008. Május 15. - 21:08:41 » |
|
Ebben egy SOHC 1,5-ös 106 lovas moci van, de a nyomaték csak 3 Nm-rel több! A gumik is nagyobbak, 195/60r15. De a hátsó felfüggesztés gagyi torziós rugós. Hátsó oldalablaknak van kis ablaka is, nekünk csak egy műanyag dísz. 50 lityis csak a tankja.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #213 Dátum: 2008. Május 16. - 15:55:49 » |
|
Ebben egy SOHC 1,5-ös 106 lovas moci van, de a nyomaték csak 3 Nm-rel több! A gumik is nagyobbak, 195/60r15. De a hátsó felfüggesztés gagyi torziós rugós. Hátsó oldalablaknak van kis ablaka is, nekünk csak egy műanyag dísz. 50 lityis csak a tankja. Ha jól emlékszem ebből a kocsiból volt egy kis botrány, mert élő példája a kinai tervezők "kreativitásának". Lacetti kasztni, Corolla belső, Mitsu. motor, "kitudja" futómű....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #214 Dátum: 2008. Május 16. - 17:20:41 » |
|
Ebben egy SOHC 1,5-ös 106 lovas moci van, de a nyomaték csak 3 Nm-rel több! A gumik is nagyobbak, 195/60r15. De a hátsó felfüggesztés gagyi torziós rugós. Hátsó oldalablaknak van kis ablaka is, nekünk csak egy műanyag dísz. 50 lityis csak a tankja. Ha jól emlékszem ebből a kocsiból volt egy kis botrány, mert élő példája a kinai tervezők "kreativitásának". Lacetti kasztni, Corolla belső, Mitsu. motor, "kitudja" futómű.... Elvileg hivatalosan gyártja a régi Corollát BYD F3 néven. Legalábbis azt olvastam az egyik autós újságban. A Lacetti farát viszont szépen lemásolták. A motor is elvileg hivatalos forrásból van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #215 Dátum: 2008. Május 17. - 13:38:33 » |
|
Peti! A telefonszám központi, dobj egy sms-t, és a legközelebbi Chevysnél megkaphatod a nyakpántot. Központi akció ez! Köszi az NFO-t, Apó! Megvan a nyakpántom! Nem kérték bizonyítékul az sms-t sem, csak tele kellett karcolni a kíváncsiskodó adatlapot. Remélem nőtt az esélyem rá, hogy ezután záporozzanak a promóciós termékekkel, mert eddig még semmit nem kaptam! Most örülök, régóta pályáztam rá!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #216 Dátum: 2008. Május 17. - 16:27:43 » |
|
Peti! A telefonszám központi, dobj egy sms-t, és a legközelebbi Chevysnél megkaphatod a nyakpántot. Központi akció ez! Köszi az NFO-t, Apó! Megvan a nyakpántom! Nem kérték bizonyítékul az sms-t sem, csak tele kellett karcolni a kíváncsiskodó adatlapot. Remélem nőtt az esélyem rá, hogy ezután záporozzanak a promóciós termékekkel, mert eddig még semmit nem kaptam! Most örülök, régóta pályáztam rá! Hát ezért vannak a jóbarátok, igaz?! Éljenek a Chevroletes nyakpántosok, és persze azok is, akik lemaradtak róla! Megpróbálok szerezni többet is, hátha sikerülne, hogy a hoppon- maradottaknak is jusson esetleg. Nyakpántból van: Gombos kék, Gombos fekete, Daewoo- Chevrolet Klub, Chevrolet, Magyar Autóklub, és kender, ha szidom a rendszert. Vagy az már elmúlt? Akkor maradjunk az autósoknál!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #217 Dátum: 2008. Május 17. - 16:34:44 » |
|
Peti! A telefonszám központi, dobj egy sms-t, és a legközelebbi Chevysnél megkaphatod a nyakpántot. Központi akció ez! Köszi az NFO-t, Apó! Megvan a nyakpántom! Nem kérték bizonyítékul az sms-t sem, csak tele kellett karcolni a kíváncsiskodó adatlapot. Remélem nőtt az esélyem rá, hogy ezután záporozzanak a promóciós termékekkel, mert eddig még semmit nem kaptam! Most örülök, régóta pályáztam rá! Hát ezért vannak a jóbarátok, igaz?! Éljenek a Chevroletes nyakpántosok, és persze azok is, akik lemaradtak róla! Megpróbálok szerezni többet is, hátha sikerülne, hogy a hoppon- maradottaknak is jusson esetleg. Nyakpántból van: Gombos kék, Gombos fekete, Daewoo- Chevrolet Klub, Chevrolet, Magyar Autóklub, és kender, ha szidom a rendszert. Vagy az már elmúlt? Akkor maradjunk az autósoknál! A barátom fél órája küldte el az SMS-t és ő is nyert. Tehát még van kiadó nyakpánt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #220 Dátum: 2008. Május 31. - 13:22:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #221 Dátum: 2008. Június 04. - 09:54:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #222 Dátum: 2008. Június 04. - 13:23:32 » |
|
Ott a helyünk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #223 Dátum: 2008. Június 04. - 17:40:16 » |
|
Láttátok milyen a lökhárító meg a küszöb, lehet csinálnak a szedanhoz is WTCC-s csomagot.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #224 Dátum: 2008. Június 04. - 18:45:27 » |
|
Láttátok milyen a lökhárító meg a küszöb, lehet csinálnak a szedanhoz is WTCC-s csomagot.
...nagyon szép, teccik...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|