meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #195 Dátum: 2008. Március 09. - 19:27:17 » |
|
Én saját magam főnöke vagyok,úgyhogy mindenbe egyetértünk és nincs vita közöttünk.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #196 Dátum: 2008. Március 09. - 20:07:20 » |
|
Melózunk rendesen, nem mondom! A mostani xc90 volvo sem az első. Azon ritka főnökök egyike, aki -hiába az eltelt 20 év a vállalkozásban- nem felejtette el, hogy egy szobás albérletben kezdte és lavórban mosdott. Persze azóta többmilliárdos a cég és nem olajszőkítésből, hanem mert szinte kizárólag külföldre dolgozunk olyan nagy konszerneknek, mint a Knorr-Bremse és jó árréssel lehet termelni. Még a főnökről annyit, hogy ha kell valami (pénz, paripa, fegyver) csak szólnom kell. Az évadnyitón is úgy voltam a céges kocsival, hogy saját célra parkettáért mentem, még a tankolást sem én fizettem és amikor kértem a kocsit az volt a válasz, hogy ott van a kulcs, amott találod az éves pályamatricás igazolást, vidd, ezt kérni sem kell! Szóval én egyáltalán nem sajnálom tőle a jó autót, mert rendesen megdolgozott ő is érte, nem csak mi és ha valaki bajban van, egyből segít. Elve, hogy első a gyerek, ill a feleség, a család. Ha baj van a családban, nem azt számolja, hogy mennyi szabija van a dolgozónak, hanem menjen, intézze a dolgait, aztán ha rendbejönnek a dolgok, akkor menjen csak vissza dolgozni. Szal az anyós mellett ebben is szerencsém van. Cápa! Ha ezt elolvassa a főnököd, lesz nemulass!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #198 Dátum: 2008. április 07. - 14:51:07 » |
|
Műszerfal teccik, a többi....hát....
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #199 Dátum: 2008. április 07. - 14:56:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #200 Dátum: 2008. április 07. - 14:59:31 » |
|
Hopsz, nem figyeltem!:) Nem ez lesz az új, minden ugyan az rajta,cs ak a vége, meg az eleje más.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KINCSECSKE
Friss hús
Nem elérhető
ÚJ TAG.
|
|
« Hozzászólás #201 Dátum: 2008. április 15. - 19:59:24 » |
|
Az összehasonlításból remekül látszik, hogy a Lacsink a kategória legfürgébb és legizmosabb tagja. Az meg külön hízlalta a májam, hogy a minap az 1,4-es Lacsimmal gyorsulásban sikerült "megenni" egy 1,6-os Borát.HiHiHiHiiiiii.
|
|
|
Naplózva
|
kincsecske.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #202 Dátum: 2008. április 15. - 20:05:41 » |
|
Kincsecske! Üdv itt, remélem jól fogod Magad érezni köztünk! Szép kék az autód, mint az enyém, ez beugró jó pont!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #203 Dátum: 2008. Május 14. - 12:17:45 » |
|
Ez odavág!Tessék, kérem, ilyen egy szellemes reklámfilm. A Chevrolet olyat odanyom a Citroennek, hogy csak csattan, de a pofon ízléses és jól kivitelezett. Ötös! Chevrolet kicikizi a Citroent
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 14. - 12:19:37 írta peti74 »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #204 Dátum: 2008. Május 14. - 18:46:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #206 Dátum: 2008. Május 15. - 07:39:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #208 Dátum: 2008. Május 15. - 11:54:11 » |
|
Kezdtem örülni, aztán leesett, hogy ez csak a Gombosnál érvényes! Nekem soha nem lesz Chevy-s nyakpántom!?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #209 Dátum: 2008. Május 15. - 12:30:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|