meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #180 Dátum: 2008. Március 08. - 16:13:04 » |
|
Nem új, csak így hívják az Indiánok! Uff! General Motors India Pvt. Ltd.
Magnum & SRV
Létezik hogy az a kékszínű az sedán?Az 5ajtós lámpájával és a visszapillantó tükörbe építet indexel?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #181 Dátum: 2008. Március 08. - 16:24:59 » |
|
Létezik hogy az a kékszínű az sedán?Az 5ajtós lámpájával és a visszapillantó tükörbe építet indexel? Én is úgy néztem!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #182 Dátum: 2008. Március 08. - 17:08:26 » |
|
Létezik hogy az a kékszínű az sedán?Az 5ajtós lámpájával és a visszapillantó tükörbe építet indexel? Én is úgy néztem! Bizony-bizony.... Két ilyen tükröt Én is elviselnék a Lacsikán... /de ki nem...? /
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #183 Dátum: 2008. Március 08. - 17:59:38 » |
|
Létezik hogy az a kékszínű az sedán?Az 5ajtós lámpájával és a visszapillantó tükörbe építet indexel? Én is úgy néztem! Bizony-bizony.... Két ilyen tükröt Én is elviselnék a Lacsikán... /de ki nem...? / Szerintem is Sedan.Őszintén mondva nekem jobban tetszik a mostani lámpa.A HB-nek jól áll, bár hiányolom a külön refit.Szerintem jobb ha ég minden, ha felkapcsolom a refit.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #184 Dátum: 2008. Március 08. - 18:20:15 » |
|
Létezik hogy az a kékszínű az sedán?Az 5ajtós lámpájával és a visszapillantó tükörbe építet indexel? Én is úgy néztem! Bizony-bizony.... Két ilyen tükröt Én is elviselnék a Lacsikán... /de ki nem...? / Szerintem is Sedan.Őszintén mondva nekem jobban tetszik a mostani lámpa.A HB-nek jól áll, bár hiányolom a külön refit.Szerintem jobb ha ég minden, ha felkapcsolom a refit. Ráadásul ez már itt van nekünk, és nem kell érte kimenni amcsiba. Az ikerlámpa nekem is jobban tetszik. A tükrös index meg nem hoz lázba, baj esetén jóval drágábban lehet cserélni. Ami kellene: az ottani jövedelem!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #185 Dátum: 2008. Március 08. - 18:26:33 » |
|
Létezik hogy az a kékszínű az sedán?Az 5ajtós lámpájával és a visszapillantó tükörbe építet indexel? Én is úgy néztem! Bizony-bizony.... Két ilyen tükröt Én is elviselnék a Lacsikán... /de ki nem...? / Szerintem is Sedan.Őszintén mondva nekem jobban tetszik a mostani lámpa.A HB-nek jól áll, bár hiányolom a külön refit.Szerintem jobb ha ég minden, ha felkapcsolom a refit. Ráadásul ez már itt van nekünk, és nem kell érte kimenni amcsiba. Az ikerlámpa nekem is jobban tetszik. A tükrös index meg nem hoz lázba, baj esetén jóval drágábban lehet cserélni. Ami kellene: az ottani jövedelem! Nekem tetszik az indexes tükör, de jobban örülnék egy kislámpának ami a centrállal lenne összekötve és nyitáskor megvilágítaná az ajtót és környékét.Jobb nem belelépni a kutyapiszokba és utána a plüss szőnyegbe kenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #186 Dátum: 2008. Március 08. - 18:39:00 » |
|
Létezik hogy az a kékszínű az sedán?Az 5ajtós lámpájával és a visszapillantó tükörbe építet indexel? Én is úgy néztem! Bizony-bizony.... Két ilyen tükröt Én is elviselnék a Lacsikán... /de ki nem...? / Szerintem is Sedan.Őszintén mondva nekem jobban tetszik a mostani lámpa.A HB-nek jól áll, bár hiányolom a külön refit.Szerintem jobb ha ég minden, ha felkapcsolom a refit. Ráadásul ez már itt van nekünk, és nem kell érte kimenni amcsiba. Az ikerlámpa nekem is jobban tetszik. A tükrös index meg nem hoz lázba, baj esetén jóval drágábban lehet cserélni. Ami kellene: az ottani jövedelem! Nekem tetszik az indexes tükör, de jobban örülnék egy kislámpának ami a centrállal lenne összekötve és nyitáskor megvilágítaná az ajtót és környékét.Jobb nem belelépni a kutyapiszokba és utána a plüss szőnyegbe kenni. Gondolom megfelelő közvilágításra tettél igényt. Ez elvben már megoldódott, a gyakorlatra kicsi még várni kell!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #187 Dátum: 2008. Március 08. - 20:49:33 » |
|
Létezik hogy az a kékszínű az sedán?Az 5ajtós lámpájával és a visszapillantó tükörbe építet indexel? Én is úgy néztem! Bizony-bizony.... Két ilyen tükröt Én is elviselnék a Lacsikán... /de ki nem...? / Szerintem is Sedan.Őszintén mondva nekem jobban tetszik a mostani lámpa.A HB-nek jól áll, bár hiányolom a külön refit.Szerintem jobb ha ég minden, ha felkapcsolom a refit. Ráadásul ez már itt van nekünk, és nem kell érte kimenni amcsiba. Az ikerlámpa nekem is jobban tetszik. A tükrös index meg nem hoz lázba, baj esetén jóval drágábban lehet cserélni. Ami kellene: az ottani jövedelem! Nekem tetszik az indexes tükör, de jobban örülnék egy kislámpának ami a centrállal lenne összekötve és nyitáskor megvilágítaná az ajtót és környékét.Jobb nem belelépni a kutyapiszokba és utána a plüss szőnyegbe kenni. Gondolom megfelelő közvilágításra tettél igényt. Ez elvben már megoldódott, a gyakorlatra kicsi még várni kell! Több autón láttam már és nagyon praktikusnak találom.(Főleg ha részegen keresem az ajtót!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #188 Dátum: 2008. Március 08. - 21:32:04 » |
|
Mint főnököm volvoján. Tükörben padlóvilágítás, és minden lábtér is külön ki van világítva a gépben.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #189 Dátum: 2008. Március 08. - 21:36:10 » |
|
Mint főnököm volvoján. Tükörben padlóvilágítás, és minden lábtér is külön ki van világítva a gépben.
Na akkor most ezen fogom törni az agyamat.Valamit kitalálok.Láttam már valamelyik weblapon, hogy lehet kapni ilyen LED sort, amit öntapadó csík formájában forgalmaznak.Na majd kialakul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #190 Dátum: 2008. Március 08. - 21:37:28 » |
|
Létezik hogy az a kékszínű az sedán?Az 5ajtós lámpájával és a visszapillantó tükörbe építet indexel? Én is úgy néztem! Bizony-bizony.... Két ilyen tükröt Én is elviselnék a Lacsikán... /de ki nem...? / Szerintem is Sedan.Őszintén mondva nekem jobban tetszik a mostani lámpa.A HB-nek jól áll, bár hiányolom a külön refit.Szerintem jobb ha ég minden, ha felkapcsolom a refit. Ráadásul ez már itt van nekünk, és nem kell érte kimenni amcsiba. Az ikerlámpa nekem is jobban tetszik. A tükrös index meg nem hoz lázba, baj esetén jóval drágábban lehet cserélni. Ami kellene: az ottani jövedelem! Nekem tetszik az indexes tükör, de jobban örülnék egy kislámpának ami a centrállal lenne összekötve és nyitáskor megvilágítaná az ajtót és környékét.Jobb nem belelépni a kutyapiszokba és utána a plüss szőnyegbe kenni. Gondolom megfelelő közvilágításra tettél igényt. Ez elvben már megoldódott, a gyakorlatra kicsi még várni kell! Több autón láttam már és nagyon praktikusnak találom.(Főleg ha részegen keresem az ajtót!) Na igen -> ha elvisztek a kocsiig mindenkit hazaviszek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #191 Dátum: 2008. Március 08. - 21:42:54 » |
|
Létezik hogy az a kékszínű az sedán?Az 5ajtós lámpájával és a visszapillantó tükörbe építet indexel? Én is úgy néztem! Bizony-bizony.... Két ilyen tükröt Én is elviselnék a Lacsikán... /de ki nem...? / Szerintem is Sedan.Őszintén mondva nekem jobban tetszik a mostani lámpa.A HB-nek jól áll, bár hiányolom a külön refit.Szerintem jobb ha ég minden, ha felkapcsolom a refit. Ráadásul ez már itt van nekünk, és nem kell érte kimenni amcsiba. Az ikerlámpa nekem is jobban tetszik. A tükrös index meg nem hoz lázba, baj esetén jóval drágábban lehet cserélni. Ami kellene: az ottani jövedelem! Nekem tetszik az indexes tükör, de jobban örülnék egy kislámpának ami a centrállal lenne összekötve és nyitáskor megvilágítaná az ajtót és környékét.Jobb nem belelépni a kutyapiszokba és utána a plüss szőnyegbe kenni. Gondolom megfelelő közvilágításra tettél igényt. Ez elvben már megoldódott, a gyakorlatra kicsi még várni kell! Több autón láttam már és nagyon praktikusnak találom.(Főleg ha részegen keresem az ajtót!) Na igen -> ha elvisztek a kocsiig mindenkit hazaviszek és ha megmondjátok, hogy ez a három pedál mire való!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #192 Dátum: 2008. Március 09. - 08:52:44 » |
|
Sokat is dolgoztál érte...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #193 Dátum: 2008. Március 09. - 11:39:27 » |
|
Sokat is dolgoztál érte... Valószínű és természetesen becsületes munkából!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #194 Dátum: 2008. Március 09. - 19:20:19 » |
|
Sokat is dolgoztál érte... Valószínű és természetesen becsületes munkából! Melózunk rendesen, nem mondom! A mostani xc90 volvo sem az első. Azon ritka főnökök egyike, aki -hiába az eltelt 20 év a vállalkozásban- nem felejtette el, hogy egy szobás albérletben kezdte és lavórban mosdott. Persze azóta többmilliárdos a cég és nem olajszőkítésből, hanem mert szinte kizárólag külföldre dolgozunk olyan nagy konszerneknek, mint a Knorr-Bremse és jó árréssel lehet termelni. Még a főnökről annyit, hogy ha kell valami (pénz, paripa, fegyver) csak szólnom kell. Az évadnyitón is úgy voltam a céges kocsival, hogy saját célra parkettáért mentem, még a tankolást sem én fizettem és amikor kértem a kocsit az volt a válasz, hogy ott van a kulcs, amott találod az éves pályamatricás igazolást, vidd, ezt kérni sem kell! Szóval én egyáltalán nem sajnálom tőle a jó autót, mert rendesen megdolgozott ő is érte, nem csak mi és ha valaki bajban van, egyből segít. Elve, hogy első a gyerek, ill a feleség, a család. Ha baj van a családban, nem azt számolja, hogy mennyi szabija van a dolgozónak, hanem menjen, intézze a dolgait, aztán ha rendbejönnek a dolgok, akkor menjen csak vissza dolgozni. Szal az anyós mellett ebben is szerencsém van.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|