Döme
|
|
« Hozzászólás #720 Dátum: 2010. április 13. - 11:36:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #721 Dátum: 2010. Május 07. - 10:16:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #722 Dátum: 2010. Május 21. - 15:51:22 » |
|
Ma kipróbáltam én is a Cruze-t, 1.6-os kézi váltóst. Az én 1.6-os SW-mhez képest, talán egy picit lomhább, de hétköznapi használatra tökéletesen elég(lenne nekem). Magam mögé nem ültem be, viszont elől széltében kisebb a hely mint a Lacettiben. A jobb lábamat nyomta a középkonzol és szűknek is éreztem a helyet. Nem mondom, hogy nem lehet elférni, de a Lacetti tágasabb. Az értékesítő próbált rábeszélni egy cserére, de amíg nincs kombi(meg pénz) addig maradok a lacsinál.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #723 Dátum: 2010. Május 21. - 18:23:14 » |
|
Ma kipróbáltam én is a Cruze-t, 1.6-os kézi váltóst. Az én 1.6-os SW-mhez képest, talán egy picit lomhább, de hétköznapi használatra tökéletesen elég(lenne nekem). Magam mögé nem ültem be, viszont elől széltében kisebb a hely mint a Lacettiben. A jobb lábamat nyomta a középkonzol és szűknek is éreztem a helyet. Nem mondom, hogy nem lehet elférni, de a Lacetti tágasabb. Az értékesítő próbált rábeszélni egy cserére, de amíg nincs kombi(meg pénz) addig maradok a lacsinál.
Nekem is az volt az első benyomásom, mikor beültem egybe, hogy szűkebb, mint a lacsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #724 Dátum: 2010. Május 21. - 18:42:05 » |
|
Nekem is az volt az első benyomásom, mikor beültem egybe, hogy szűkebb, mint a lacsi. Ahhoz képest hogy fiatalos kocsiként árulják ciki hogy lomhább mint az SW
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #725 Dátum: 2010. Június 16. - 07:45:00 » |
|
Emailt kaptam, de nem érint
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #726 Dátum: 2010. Július 07. - 16:05:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #727 Dátum: 2010. Július 07. - 16:14:59 » |
|
igazából nem értem hova hurrogják le a lacsit. biztos a sok sportkocsi teszt beszélt az emberből. ezek már csak fullos luxusautókról tudnak írni normálisan.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #728 Dátum: 2010. Július 07. - 19:22:41 » |
|
igazából nem értem hova hurrogják le a lacsit. biztos a sok sportkocsi teszt beszélt az emberből. ezek már csak fullos luxusautókról tudnak írni normálisan. minősíthetetlen, elfogult a teszt, de ez nem az első és nem is csak Lacsetti vel kapcs. off skoda feliciámról is írtak a tesztben olyanokat amit pontról pontra tudtam volna cáfolni! on a lacsetti igenis jól néz ki, kívül belül! Láttam már drágábban rondábbat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #729 Dátum: 2010. Július 07. - 19:58:41 » |
|
igazából nem értem hova hurrogják le a lacsit. biztos a sok sportkocsi teszt beszélt az emberből. ezek már csak fullos luxusautókról tudnak írni normálisan. minősíthetetlen, elfogult a teszt, de ez nem az első és nem is csak Lacsetti vel kapcs. off skoda feliciámról is írtak a tesztben olyanokat amit pontról pontra tudtam volna cáfolni! on a lacsetti igenis jól néz ki, kívül belül! Láttam már drágábban rondábbat. Én is akárhogyan nézem, még mindig szépnek látom! És különben is, melyik 2003-as modellév óta futó autó szebb? Ezt mintha a hasznaltauto.hu-n láttam volna tegnap, nagyon jó vétel, benzines árban van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #730 Dátum: 2010. Július 07. - 20:14:10 » |
|
igazából nem értem hova hurrogják le a lacsit. biztos a sok sportkocsi teszt beszélt az emberből. ezek már csak fullos luxusautókról tudnak írni normálisan. minősíthetetlen, elfogult a teszt, de ez nem az első és nem is csak Lacsetti vel kapcs. off skoda feliciámról is írtak a tesztben olyanokat amit pontról pontra tudtam volna cáfolni! on a lacsetti igenis jól néz ki, kívül belül! Láttam már drágábban rondábbat. Én is akárhogyan nézem, még mindig szépnek látom! És különben is, melyik 2003-as modellév óta futó autó szebb? Ezt mintha a hasznaltauto.hu-n láttam volna tegnap, nagyon jó vétel, benzines árban van! Mégsem kéne, megnéztem a képeket... Ha ebben 27 000 km van, akkor megeszem a kalapom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #731 Dátum: 2010. Július 08. - 11:20:07 » |
|
Nagyon aktív a Chevy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #732 Dátum: 2010. Július 13. - 22:24:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #733 Dátum: 2010. Július 14. - 07:23:28 » |
|
Nagyon aktív a Chevy...
Ez a klíma tisztítás 4ezerért engem érdekelne, de a hivatalos honlapon nem találok rá utalást. Tudnál valamit konkrétet linkelni erről?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #734 Dátum: 2010. Július 14. - 11:33:43 » |
|
Nagyon aktív a Chevy...
Ez a klíma tisztítás 4ezerért engem érdekelne, de a hivatalos honlapon nem találok rá utalást. Tudnál valamit konkrétet linkelni erről? Privi ment, ha nem elég küldj egy email címet és komplett átküldöm a mailt. De abban sincs több annál, mint amit küldtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|