diablo77
|
|
« Hozzászólás #465 Dátum: 2009. Február 11. - 20:50:52 » |
|
Ilyen belsőt láttatok már?
Ez szép,nekem tetszik. Remélem Giovanninak is megtetszik, az alu.-t nekem adja. Nekem jobban tetszik az alu, úgy hogy marad Ezzel én is így vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #466 Dátum: 2009. Február 24. - 23:17:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #467 Dátum: 2009. Február 25. - 09:48:33 » |
|
Ez azért nem semmi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #468 Dátum: 2009. Február 25. - 10:10:02 » |
|
Ez azért nem semmi!
Jó, jó, de nem tudom megvenni a Captivát, azt otthagyom, elvihetem az Aveot csak úgy? Mert ez esetben érdekelne a dolog. Mindenkit fenyegetnek, hogy jelentősen drágulnak majd a kocsik, rossz a forint, drága az Euró, a Dollár, emelik az ÁFÁ-t, de így sem tudják eladni az autókat, akkor ezt hogy képzelik? Rengeteg ember megy majd még tönkre, mert sokan élnek az autókból még Magyarországon is, ha nem is direkt, de áttételesen is sokan. Most a felét tudják csak eladni, de csak azért ilyen sokat, mert a felső (rabló?) tízezer fennhéjázik a sok luxus terepjáróval, miközben nagyon sok ember a megélhetésért küszködik. A lényeg: örüljünk még el tudjuk tartani a meglévő Lacettinket.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #469 Dátum: 2009. Február 25. - 13:22:05 » |
|
Ez azért nem semmi!
Jó, jó, de nem tudom megvenni a Captivát, azt otthagyom, elvihetem az Aveot csak úgy? Mert ez esetben érdekelne a dolog. Mindenkit fenyegetnek, hogy jelentősen drágulnak majd a kocsik, rossz a forint, drága az Euró, a Dollár, emelik az ÁFÁ-t, de így sem tudják eladni az autókat, akkor ezt hogy képzelik? Rengeteg ember megy majd még tönkre, mert sokan élnek az autókból még Magyarországon is, ha nem is direkt, de áttételesen is sokan. Most a felét tudják csak eladni, de csak azért ilyen sokat, mert a felső (rabló?) tízezer fennhéjázik a sok luxus terepjáróval, miközben nagyon sok ember a megélhetésért küszködik. A lényeg: örüljünk még el tudjuk tartani a meglévő Lacettinket. Lehet hogy jó ára lessz a BODZÁNAK, az kihúzna minket a gödörből. A közelmultban láttunk rá példát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #470 Dátum: 2009. Február 25. - 13:11:04 » |
|
Ez azért nem semmi!
Ja,csak azt nem merik odaírni,hogy nem az alap verzióhoz adják,hanem a fullextrás legnagyobb motorral szerelt változathoz,ami közel 12 milla.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #471 Dátum: 2009. Február 25. - 13:39:28 » |
|
Ez azért nem semmi!
Ja,csak azt nem merik odaírni,hogy nem az alap verzióhoz adják,hanem a fullextrás legnagyobb motorral szerelt változathoz,ami közel 12 milla. Értem!! Vegyél egy környezetet terhelő monstrumot és kapsz egy környezetkímélőt, amivel szmogriadókor mehetsz.. Okos!!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #472 Dátum: 2009. Február 25. - 14:13:14 » |
|
Ez azért nem semmi!
Ja,csak azt nem merik odaírni,hogy nem az alap verzióhoz adják,hanem a fullextrás legnagyobb motorral szerelt változathoz,ami közel 12 milla. Értem!! Vegyél egy környezetet terhelő monstrumot és kapsz egy környezetkímélőt, amivel szmogriadókor mehetsz.. Okos!! Ráadásul egymás melletti rendszámmal, hogy ne legyen gondod az autózással szmog riadó esetén sem. Ennyit megér bőven! A hülyének is, meg a gazdagnak is. Én egyikbe sem tartozom! Most ehhez nem kérek hozzászólást, még Janitól sem!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #473 Dátum: 2009. Február 26. - 06:54:48 » |
|
Ez azért nem semmi!
Jó, jó, de nem tudom megvenni a Captivát, azt otthagyom, elvihetem az Aveot csak úgy? Mert ez esetben érdekelne a dolog. Mindenkit fenyegetnek, hogy jelentősen drágulnak majd a kocsik, rossz a forint, drága az Euró, a Dollár, emelik az ÁFÁ-t, de így sem tudják eladni az autókat, akkor ezt hogy képzelik? Rengeteg ember megy majd még tönkre, mert sokan élnek az autókból még Magyarországon is, ha nem is direkt, de áttételesen is sokan. Most a felét tudják csak eladni, de csak azért ilyen sokat, mert a felső (rabló?) tízezer fennhéjázik a sok luxus terepjáróval, miközben nagyon sok ember a megélhetésért küszködik. A lényeg: örüljünk még el tudjuk tartani a meglévő Lacettinket. Mert nem látjátok hogyan lehet ingyen Aveohoz jutni.Behitelezed a Captivát, nem fizeted, elviszik,de az Avao marad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #474 Dátum: 2009. Február 26. - 08:13:11 » |
|
Ez azért nem semmi!
Jó, jó, de nem tudom megvenni a Captivát, azt otthagyom, elvihetem az Aveot csak úgy? Mert ez esetben érdekelne a dolog. Mindenkit fenyegetnek, hogy jelentősen drágulnak majd a kocsik, rossz a forint, drága az Euró, a Dollár, emelik az ÁFÁ-t, de így sem tudják eladni az autókat, akkor ezt hogy képzelik? Rengeteg ember megy majd még tönkre, mert sokan élnek az autókból még Magyarországon is, ha nem is direkt, de áttételesen is sokan. Most a felét tudják csak eladni, de csak azért ilyen sokat, mert a felső (rabló?) tízezer fennhéjázik a sok luxus terepjáróval, miközben nagyon sok ember a megélhetésért küszködik. A lényeg: örüljünk még el tudjuk tartani a meglévő Lacettinket. Mert nem látjátok hogyan lehet ingyen Aveohoz jutni.Behitelezed a Captivát, nem fizeted, elviszik,de az Avao marad. Ez yoooo! ...megfontolom...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #475 Dátum: 2009. Február 26. - 20:27:07 » |
|
Ez azért nem semmi!
Jó, jó, de nem tudom megvenni a Captivát, azt otthagyom, elvihetem az Aveot csak úgy? Mert ez esetben érdekelne a dolog. Mindenkit fenyegetnek, hogy jelentősen drágulnak majd a kocsik, rossz a forint, drága az Euró, a Dollár, emelik az ÁFÁ-t, de így sem tudják eladni az autókat, akkor ezt hogy képzelik? Rengeteg ember megy majd még tönkre, mert sokan élnek az autókból még Magyarországon is, ha nem is direkt, de áttételesen is sokan. Most a felét tudják csak eladni, de csak azért ilyen sokat, mert a felső (rabló?) tízezer fennhéjázik a sok luxus terepjáróval, miközben nagyon sok ember a megélhetésért küszködik. A lényeg: örüljünk még el tudjuk tartani a meglévő Lacettinket. Mert nem látjátok hogyan lehet ingyen Aveohoz jutni.Behitelezed a Captivát, nem fizeted, elviszik,de az Avao marad. Ez yoooo! ...megfontolom... Ez igaz, de a 12 millió 20%-a 2,4 millió, amit ki kell fizetni részlet esetén is. Tehát ha viszik a Captivát, 2,4 millióért vettél egy Aveot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #476 Dátum: 2009. Február 27. - 10:18:31 » |
|
Ez azért nem semmi!
Jó, jó, de nem tudom megvenni a Captivát, azt otthagyom, elvihetem az Aveot csak úgy? Mert ez esetben érdekelne a dolog. Mindenkit fenyegetnek, hogy jelentősen drágulnak majd a kocsik, rossz a forint, drága az Euró, a Dollár, emelik az ÁFÁ-t, de így sem tudják eladni az autókat, akkor ezt hogy képzelik? Rengeteg ember megy majd még tönkre, mert sokan élnek az autókból még Magyarországon is, ha nem is direkt, de áttételesen is sokan. Most a felét tudják csak eladni, de csak azért ilyen sokat, mert a felső (rabló?) tízezer fennhéjázik a sok luxus terepjáróval, miközben nagyon sok ember a megélhetésért küszködik. A lényeg: örüljünk még el tudjuk tartani a meglévő Lacettinket. Mert nem látjátok hogyan lehet ingyen Aveohoz jutni.Behitelezed a Captivát, nem fizeted, elviszik,de az Avao marad. Ez yoooo! ...megfontolom... Ez igaz, de a 12 millió 20%-a 2,4 millió, amit ki kell fizetni részlet esetén is. Tehát ha viszik a Captivát, 2,4 millióért vettél egy Aveot. Ez így már nem olyan jó ajánlat... 12 millkóért már nem Captivát vennék...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #477 Dátum: 2009. Március 01. - 18:11:58 » |
|
Ez azért nem semmi!
Jó, jó, de nem tudom megvenni a Captivát, azt otthagyom, elvihetem az Aveot csak úgy? Mert ez esetben érdekelne a dolog. Mindenkit fenyegetnek, hogy jelentősen drágulnak majd a kocsik, rossz a forint, drága az Euró, a Dollár, emelik az ÁFÁ-t, de így sem tudják eladni az autókat, akkor ezt hogy képzelik? Rengeteg ember megy majd még tönkre, mert sokan élnek az autókból még Magyarországon is, ha nem is direkt, de áttételesen is sokan. Most a felét tudják csak eladni, de csak azért ilyen sokat, mert a felső (rabló?) tízezer fennhéjázik a sok luxus terepjáróval, miközben nagyon sok ember a megélhetésért küszködik. A lényeg: örüljünk még el tudjuk tartani a meglévő Lacettinket. Mert nem látjátok hogyan lehet ingyen Aveohoz jutni.Behitelezed a Captivát, nem fizeted, elviszik,de az Avao marad. Ez yoooo! ...megfontolom... Ez igaz, de a 12 millió 20%-a 2,4 millió, amit ki kell fizetni részlet esetén is. Tehát ha viszik a Captivát, 2,4 millióért vettél egy Aveot. Ez így már nem olyan jó ajánlat... 12 millkóért már nem Captivát vennék... Én sem. Vennék ey platiniumos dieselt és egy 1,8-as platiniumosat isszintén. Hogy teljes szett legyen. A maradékból meg megtankolnám őket.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #478 Dátum: 2009. Március 02. - 08:01:54 » |
|
Ez azért nem semmi!
Jó, jó, de nem tudom megvenni a Captivát, azt otthagyom, elvihetem az Aveot csak úgy? Mert ez esetben érdekelne a dolog. Mindenkit fenyegetnek, hogy jelentősen drágulnak majd a kocsik, rossz a forint, drága az Euró, a Dollár, emelik az ÁFÁ-t, de így sem tudják eladni az autókat, akkor ezt hogy képzelik? Rengeteg ember megy majd még tönkre, mert sokan élnek az autókból még Magyarországon is, ha nem is direkt, de áttételesen is sokan. Most a felét tudják csak eladni, de csak azért ilyen sokat, mert a felső (rabló?) tízezer fennhéjázik a sok luxus terepjáróval, miközben nagyon sok ember a megélhetésért küszködik. A lényeg: örüljünk még el tudjuk tartani a meglévő Lacettinket. Mert nem látjátok hogyan lehet ingyen Aveohoz jutni.Behitelezed a Captivát, nem fizeted, elviszik,de az Avao marad. Ez yoooo! ...megfontolom... Ez igaz, de a 12 millió 20%-a 2,4 millió, amit ki kell fizetni részlet esetén is. Tehát ha viszik a Captivát, 2,4 millióért vettél egy Aveot. Ez így már nem olyan jó ajánlat... 12 millkóért már nem Captivát vennék... Én sem. Vennék ey platiniumos dieselt és egy 1,8-as platiniumosat isszintén. Hogy teljes szett legyen. A maradékból meg megtankolnám őket. Az 1.8-ast mindenféleképpen kipróbálnám!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #479 Dátum: 2009. Március 02. - 08:17:34 » |
|
Én a dízelt próbáltam anno a nyílt napokon. El bírnám viselni, ha nem ilyen rövid városi forgalomra kéne a kocsi. Főleg úgy lenne király, ha a változó geometriás turbóval szerelt motor lenne benne, mint a Captivában!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|