WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2007. Október 27. - 09:54:41 » |
|
Igen, de elsőre a formája nem szebb számomra, mint a mostani szedáné. Ezt nagyon eltalálták, ami van! Még a mai napig sem tudok betelni a szedán csomagtartójának pakolhatóságával!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2007. Október 27. - 13:48:07 » |
|
Brisk gyertya, Ez 1.6 és 1.8-hoz jó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 27. - 14:20:47 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2007. Október 27. - 13:59:02 » |
|
Igen, de elsőre a formája nem szebb számomra, mint a mostani szedáné. Ezt nagyon eltalálták, ami van! Még a mai napig sem tudok betelni a szedán csomagtartójának pakolhatóságával! Nekem is nagyon tetszik a mostani sedan formája (vajon miért isvettem pont ilyet? ), mindenesetre az álcázás nagyon jól sikerült szerintem és sokat takar az új modell formájából, úgyhogy szerintem az ítéletekkel várjunk, amíg nem látunk álcázás nélküli képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2007. Október 27. - 15:05:06 » |
|
Igen, de elsőre a formája nem szebb számomra, mint a mostani szedáné. Ezt nagyon eltalálták, ami van! Még a mai napig sem tudok betelni a szedán csomagtartójának pakolhatóságával! Nekem is nagyon tetszik a mostani sedan formája (vajon miért isvettem pont ilyet? ), mindenesetre az álcázás nagyon jól sikerült szerintem és sokat takar az új modell formájából, úgyhogy szerintem az ítéletekkel várjunk, amíg nem látunk álcázás nélküli képet. Én egy kissé átfésült, csekély mértékben kicsinyített Epicát látok kirajzolódni a köpönyeg mögött. Márcsak az egységes arculat miatt is...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2007. Október 28. - 15:10:22 » |
|
Hát, igen! A Sedan nekem is szerelem volt első látásra. Főleg a popsija! Szebb, mint a legdögösebb macáé! Na jó, félre ne értsétek!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2007. Október 29. - 22:56:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2007. Október 30. - 11:24:53 » |
|
7-es busz kontra Lacetti?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2007. Október 30. - 15:18:30 » |
|
Könnyen elérhető, mert házhoz/ba megy.. LadiGidy te jól vagy? (csak a 7-es buszról jutott eszembe, na meg az is, hogy talán valamelyik klubtársra lettél pipa? )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2007. Október 30. - 16:28:00 » |
|
Nem én voltam! 7-es volt Cinkotások mindketten, én a piroson vagyok, és ártatlan! Amúgy köszi az aggódás rám, és szegény Lacettire nézve. Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2007. Október 30. - 17:06:23 » |
|
Láttatok már ilyen Lacettit? Az hűtőrács, és az ajtózárak is még a 3-as Nubiráé! Vagy át-feliratozták?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 30. - 17:15:22 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2007. Október 30. - 17:23:06 » |
|
Láttatok már ilyen Lacettit? Az hűtőrács, és az ajtózárak is még a 3-as Nubiráé! Vagy át-feliratozták? igen, nekem már volt szerencsém Daewoo Lacettihez (5a.) is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2007. Október 30. - 18:19:01 » |
|
Itt egy kis érdekesség. Igaz nem Lacettis, de bele teszi a kisördögöt az ember fejébe http://totalcar.hu/tesztek/punticliot!2
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2007. Október 30. - 20:43:30 » |
|
Amikor a Daewoot megvette a GM, akkor a már bejött Nubiráknak kérésre átcserélték a feliratokat. A gyárban még Daewoo volt. Ötajtósban nem láttam Daewoot, csak Chevyt, és ez igaz az SW-re is. De most is van ilyen kinézettel Suzuki Forenza! Keressetek rá a neten! Néhányat láttam már, és valamelyik Pest környéki cégnél árulnak ilyet. Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2007. Október 30. - 20:59:29 » |
|
Nekem Francia országban volt szerencsém 5 ajtós Daewoo Lacettit látni. Kollégám meg itt Szombathelyen látott egy szintén 5 ajtósat
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|