Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #270 Dátum: 2008. Július 11. - 17:17:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #272 Dátum: 2008. Július 16. - 19:26:32 » |
|
EEElég érdekes hangvételű cikk Bár több helyen kimondja a tutit, de azért elég szokatlan módon. Ha csak ezt a cikket ismerném, máris mennék venni avejót, pedig a lacsi eggyel nagyobb kategória
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #273 Dátum: 2008. Július 18. - 11:22:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #274 Dátum: 2008. Július 18. - 11:39:16 » |
|
A statisztika huncut egy dolog ám...Miért is rossz, ha a vevők 73%-a 2 év után is elégedett a Chevivel? És ezzel az eredménnyel kerül az utolsó helyre... Őszinten: Melyikünknek nincsenek apró cseprő problémái a gépével, pedig itt a fanok mondjanak véleményt. Szóval ez az egész nem más, mint marketing, amivel a gyártók bosszanthatják egymást, a vevőket meg rohadtul nem érdekli...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 18. - 11:41:04 írta kripic »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #275 Dátum: 2008. Július 18. - 11:51:56 » |
|
A statisztika huncut egy dolog ám...Miért is rossz, ha a vevők 73%-a 2 év után is elégedett a Chevivel? És ezzel az eredménnyel kerül az utolsó helyre... Őszinten: Melyikünknek nincsenek apró cseprő problémái a gépével, pedig itt a fanok mondjanak véleményt. Szóval ez az egész nem más, mint marketing, amivel a gyártók bosszanthatják egymást, a vevőket meg rohadtul nem érdekli... Ismételten csak bólogatni tudok erre! Nagy üzletpolitika ez!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #276 Dátum: 2008. Július 18. - 11:57:42 » |
|
A statisztika huncut egy dolog ám...Miért is rossz, ha a vevők 73%-a 2 év után is elégedett a Chevivel? És ezzel az eredménnyel kerül az utolsó helyre... Őszinten: Melyikünknek nincsenek apró cseprő problémái a gépével, pedig itt a fanok mondjanak véleményt. Szóval ez az egész nem más, mint marketing, amivel a gyártók bosszanthatják egymást, a vevőket meg rohadtul nem érdekli... Ismételten csak bólogatni tudok erre! Nagy üzletpolitika ez! Egy BMWben 10%-kal lennék boldogabb, meg két Lacetti árával szegényebb. Annyit nem ér az én boldogságom.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #277 Dátum: 2008. Július 18. - 17:04:29 » |
|
Azt írja, hogy a dízel nem nyomatékbajnok!?! Má nem azért, de a benzines sem megy rosszul, ha rendesen be van járatva. Utálom az ilyen fikázós újságírókat, mert nem korrektek. Gyorsultam már 2.0-ás új passat tdi ellen és csak hármasban kezdett lenyomni. Miről beszél ez? Szerintem MNT kartárs is okozott már meglepetést egy-két nagyarcúnak.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #278 Dátum: 2008. Július 19. - 07:46:19 » |
|
Azt írja, hogy a dízel nem nyomatékbajnok!?! Má nem azért, de a benzines sem megy rosszul, ha rendesen be van járatva. Utálom az ilyen fikázós újságírókat, mert nem korrektek. Gyorsultam már 2.0-ás új passat tdi ellen és csak hármasban kezdett lenyomni. Miről beszél ez? Szerintem MNT kartárs is okozott már meglepetést egy-két nagyarcúnak. Így van.Kifejezetten tetszik, hogy nincs ráírva, hogy mire lehet számítani.Volt már, hogy a "nagy" Audi is állva maradt, pedig tdi volt.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #279 Dátum: 2008. Július 19. - 10:12:51 » |
|
Azt írja, hogy a dízel nem nyomatékbajnok!?! Má nem azért, de a benzines sem megy rosszul, ha rendesen be van járatva. Utálom az ilyen fikázós újságírókat, mert nem korrektek. Gyorsultam már 2.0-ás új passat tdi ellen és csak hármasban kezdett lenyomni. Miről beszél ez? Szerintem MNT kartárs is okozott már meglepetést egy-két nagyarcúnak. Így van.Kifejezetten tetszik, hogy nincs ráírva, hogy mire lehet számítani.Volt már, hogy a "nagy" Audi is állva maradt, pedig tdi volt. Ezt hívják rejtett erőgépnek!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #280 Dátum: 2008. Július 19. - 10:19:11 » |
|
Azt írja, hogy a dízel nem nyomatékbajnok!?! Má nem azért, de a benzines sem megy rosszul, ha rendesen be van járatva. Utálom az ilyen fikázós újságírókat, mert nem korrektek. Gyorsultam már 2.0-ás új passat tdi ellen és csak hármasban kezdett lenyomni. Miről beszél ez? Szerintem MNT kartárs is okozott már meglepetést egy-két nagyarcúnak. Így van.Kifejezetten tetszik, hogy nincs ráírva, hogy mire lehet számítani.Volt már, hogy a "nagy" Audi is állva maradt, pedig tdi volt. Ezt hívják rejtett erőgépnek! Hízelegsz!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #281 Dátum: 2008. Július 19. - 18:48:08 » |
|
A felmérés nem csak szubjektív hanem nemzetre is vetített. Tételezzük fel, hogy bemész a boltba jégkrémért és megveszed az Algida termékét és marhára izlik,de ha csak ts gazdaságosra futja nem lesz olyan jó a szád íze,de hűsülést megkapod. Namármost, ha azt el is kell ismernunk, hogy a nyertes autók jobb minőségű anyagokból készülnek és a németek többsége képes azt meg is fizetni, akinek nem sikerül, annak ilyen lesz a teszt íze is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #283 Dátum: 2008. Július 22. - 11:07:50 » |
|
Nagyon tetszik. Főleg ebben a színben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #284 Dátum: 2008. Július 22. - 12:01:40 » |
|
Nagyon tetszik. Főleg ebben a színben. Olvastátok a komenteket? Jót röhögtem, kb. 14 évesek lehetnek.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|