Tomy61
|
|
« Hozzászólás #135 Dátum: 2011. április 06. - 20:02:29 » |
|
Nem az a baj hanem egy betétlapot nem hagyna!Nekem annyiból jó megtalálom az utcából volt valaki ez 100% igy körbejárok kinek ment el az oldala,majd megirom neki a szélvédőre ha meglelem, beteétlap vagy kromofág.De lehet egy fülest azért kiosztok minimum. sztem kezd fülessel, aztán jöhet a többi Goromba fráterok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #136 Dátum: 2011. április 06. - 20:46:25 » |
|
Nem az a baj hanem egy betétlapot nem hagyna!Nekem annyiból jó megtalálom az utcából volt valaki ez 100% igy körbejárok kinek ment el az oldala,majd megirom neki a szélvédőre ha meglelem, beteétlap vagy kromofág.De lehet egy fülest azért kiosztok minimum. sztem kezd fülessel, aztán jöhet a többi Goromba fráterok! Á lehet nő a sofőr azt meg nem lehet bántani.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #137 Dátum: 2011. április 06. - 21:04:38 » |
|
Nem az a baj hanem egy betétlapot nem hagyna!Nekem annyiból jó megtalálom az utcából volt valaki ez 100% igy körbejárok kinek ment el az oldala,majd megirom neki a szélvédőre ha meglelem, beteétlap vagy kromofág.De lehet egy fülest azért kiosztok minimum. sztem kezd fülessel, aztán jöhet a többi Goromba fráterok! Á lehet nő a sofőr azt meg nem lehet bántani. Hát, éppenséggel lehet, de nem illik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #138 Dátum: 2011. április 07. - 01:03:29 » |
|
Nem az a baj hanem egy betétlapot nem hagyna!Nekem annyiból jó megtalálom az utcából volt valaki ez 100% igy körbejárok kinek ment el az oldala,majd megirom neki a szélvédőre ha meglelem, beteétlap vagy kromofág.De lehet egy fülest azért kiosztok minimum. sztem kezd fülessel, aztán jöhet a többi Goromba fráterok! Á lehet nő a sofőr azt meg nem lehet bántani. Hát, éppenséggel lehet, de nem illik! khmmmm, khmmmm.... Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #139 Dátum: 2011. Augusztus 18. - 21:08:22 » |
|
sziasztok, sikerült az első lökhárítóm sarkát kicsit meghúznom csak a festés sérült. Tudtok olyan szakit aki vállalja az ilyen kis festékhibák javítását? Olyasmi sérülés mint Giovannié volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #140 Dátum: 2012. Február 01. - 11:08:49 » |
|
Hali! Esetleg vágja innen kapásból valaki, hogy milyen színű is hivatalosan az én autóm - az a kékség ott oldalt - illetve mi a színkódja? Vagy hogy hol találom meg? Fényeznék a hátsó lökösömet a múltkori lámpás esemény miatt, és inkább mondanám a tutit, mint hogy gond legyen belőle... Kössszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #141 Dátum: 2012. Február 01. - 12:04:48 » |
|
Hali! Esetleg vágja innen kapásból valaki, hogy milyen színű is hivatalosan az én autóm - az a kékség ott oldalt - illetve mi a színkódja? Vagy hogy hol találom meg? Fényeznék a hátsó lökösömet a múltkori lámpás esemény miatt, és inkább mondanám a tutit, mint hogy gond legyen belőle... Kössszi! Asszem a motorháztető alján kell lennie egy táblázatnak, azon nézd meg...csak tipp
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #142 Dátum: 2012. Február 01. - 12:07:58 » |
|
Hali! Esetleg vágja innen kapásból valaki, hogy milyen színű is hivatalosan az én autóm - az a kékség ott oldalt - illetve mi a színkódja? Vagy hogy hol találom meg? Fényeznék a hátsó lökösömet a múltkori lámpás esemény miatt, és inkább mondanám a tutit, mint hogy gond legyen belőle... Kössszi! A motortérben benne van a színkód, a honlapomon meg megtalálod a táblázatot: http://yetihunter.gportal.hu/gindex.php?pg=33823534
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #143 Dátum: 2012. Február 01. - 12:10:30 » |
|
Hali! Esetleg vágja innen kapásból valaki, hogy milyen színű is hivatalosan az én autóm - az a kékség ott oldalt - illetve mi a színkódja? Vagy hogy hol találom meg? Fényeznék a hátsó lökösömet a múltkori lámpás esemény miatt, és inkább mondanám a tutit, mint hogy gond legyen belőle... Kössszi! A motortérben benne van a színkód, a honlapomon meg megtalálod a táblázatot: http://yetihunter.gportal.hu/gindex.php?pg=33823534 26V Imperial blue, mert szerintem a mienk egyforma színű. Ezért a 2 lexebb!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #144 Dátum: 2012. Február 01. - 12:26:08 » |
|
Hali! Esetleg vágja innen kapásból valaki, hogy milyen színű is hivatalosan az én autóm - az a kékség ott oldalt - illetve mi a színkódja? Vagy hogy hol találom meg? Fényeznék a hátsó lökösömet a múltkori lámpás esemény miatt, és inkább mondanám a tutit, mint hogy gond legyen belőle... Kössszi! A motortérben benne van a színkód, a honlapomon meg megtalálod a táblázatot: http://yetihunter.gportal.hu/gindex.php?pg=33823534 26V Imperial blue, mert szerintem a mienk egyforma színű. Ezért a 2 lexebb! Khmmmm....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #145 Dátum: 2012. Február 01. - 12:32:05 » |
|
Hali! Esetleg vágja innen kapásból valaki, hogy milyen színű is hivatalosan az én autóm - az a kékség ott oldalt - illetve mi a színkódja? Vagy hogy hol találom meg? Fényeznék a hátsó lökösömet a múltkori lámpás esemény miatt, és inkább mondanám a tutit, mint hogy gond legyen belőle... Kössszi! A motortérben benne van a színkód, a honlapomon meg megtalálod a táblázatot: http://yetihunter.gportal.hu/gindex.php?pg=33823534 26V Imperial blue, mert szerintem a mienk egyforma színű. Ezért a 2 lexebb! Khmmmm.... Köszönöm! Jól beszélsz Gidy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #146 Dátum: 2012. Február 01. - 15:09:16 » |
|
Hali! Esetleg vágja innen kapásból valaki, hogy milyen színű is hivatalosan az én autóm - az a kékség ott oldalt - illetve mi a színkódja? Vagy hogy hol találom meg? Fényeznék a hátsó lökösömet a múltkori lámpás esemény miatt, és inkább mondanám a tutit, mint hogy gond legyen belőle... Kössszi! A motortérben benne van a színkód, a honlapomon meg megtalálod a táblázatot: http://yetihunter.gportal.hu/gindex.php?pg=33823534 26V Imperial blue, mert szerintem a mienk egyforma színű. Ezért a 2 lexebb! Khmmmm.... Köszönöm! Jól beszélsz Gidy! ...Imperialisták.....:-))
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #147 Dátum: 2012. Február 01. - 19:46:37 » |
|
Hali! Esetleg vágja innen kapásból valaki, hogy milyen színű is hivatalosan az én autóm - az a kékség ott oldalt - illetve mi a színkódja? Vagy hogy hol találom meg? Fényeznék a hátsó lökösömet a múltkori lámpás esemény miatt, és inkább mondanám a tutit, mint hogy gond legyen belőle... Kössszi! A motortérben benne van a színkód, a honlapomon meg megtalálod a táblázatot: http://yetihunter.gportal.hu/gindex.php?pg=33823534 26V Imperial blue, mert szerintem a mienk egyforma színű. Ezért a 2 lexebb! Khmmmm.... Bizony szomszéd. A Denim blue szebb, ahogy mondod.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #148 Dátum: 2012. Február 01. - 19:48:22 » |
|
Hali! Esetleg vágja innen kapásból valaki, hogy milyen színű is hivatalosan az én autóm - az a kékség ott oldalt - illetve mi a színkódja? Vagy hogy hol találom meg? Fényeznék a hátsó lökösömet a múltkori lámpás esemény miatt, és inkább mondanám a tutit, mint hogy gond legyen belőle... Kössszi! A motortérben benne van a színkód, a honlapomon meg megtalálod a táblázatot: http://yetihunter.gportal.hu/gindex.php?pg=33823534 26V Imperial blue, mert szerintem a mienk egyforma színű. Ezért a 2 lexebb! Khmmmm.... Köszönöm! Jól beszélsz Gidy! Egyébként meg ott van a weblapos adataid között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #149 Dátum: 2012. Február 02. - 08:36:08 » |
|
Hali! Esetleg vágja innen kapásból valaki, hogy milyen színű is hivatalosan az én autóm - az a kékség ott oldalt - illetve mi a színkódja? Vagy hogy hol találom meg? Fényeznék a hátsó lökösömet a múltkori lámpás esemény miatt, és inkább mondanám a tutit, mint hogy gond legyen belőle... Kössszi! A motortérben benne van a színkód, a honlapomon meg megtalálod a táblázatot: http://yetihunter.gportal.hu/gindex.php?pg=33823534 26V Imperial blue, mert szerintem a mienk egyforma színű. Ezért a 2 lexebb! Khmmmm.... Köszönöm! Jól beszélsz Gidy! Egyébként meg ott van a weblapos adataid között. Jééééééé... És tényleg! Nem tudtam, hogy én ezt már tudom... Vajon mit tudok még magamról, amiről nem is tudom, hogy tudom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|