Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2008. Február 24. - 18:48:08 » |
|
Ezt valamelyik balupunktos "szakember" mondta? Mert az orosz oldalon kicserélték és ott van alatta a cd-tár. http://duk63.narod.ru/photoguide_04.htmlNekem mondjuk nincs cd-táram.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2008. Február 24. - 19:15:57 » |
|
Pont e miatt az oldal miatt kérdeztem én is
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2008. Február 24. - 20:42:41 » |
|
Pont e miatt az oldal miatt kérdeztem én is Csak onnan gondoltam hogy működnie kéne, mert amit a netten találtam blaupunkt-os fejegységeket, annak mind olyan a csatlakozó kiosztása mint amilyen a Lacettiben van. Az egyik kollégámnak mp3-as blau. van a kocsijában, majd megkérem hagy próbáljam ki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 24. - 20:56:51 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2008. Február 25. - 22:10:51 » |
|
Pont e miatt az oldal miatt kérdeztem én is Csak onnan gondoltam hogy működnie kéne, mert amit a netten találtam blaupunkt-os fejegységeket, annak mind olyan a csatlakozó kiosztása mint amilyen a Lacettiben van. Az egyik kollégámnak mp3-as blau. van a kocsijában, majd megkérem hagy próbáljam ki. Igen, elméletileg működne Ki kell próbálni. Amúgy észrevettem egy érdekességet. Blaupunkton belül van méretbeni eltérés. Gondolkodtam ezen az oroszos megoldáson is, viszont ahogy számolgattam, nem mindegyik cucc menne a CD váltóba. Két féle méret van: 179 x 52 x 160 és 179 x 50 x 150. Csak azt nem értem, hogyha a DIN egy szabvány, és fix befoglaló méretekkel számol, akkor hova teszik a magasságból adódó 2 mm-t? Mert ha hiányzik, akkor hézagos, nem? Úgy hogy most megy a fejvakarás. Ráadásúl ahogy az orosz oldalon néztem, a fejegység keretét kiváltja a CD váltó kerete. Azaz, a levehető előlapnak bele kell passzolnia a régi fejegység méretbeni helyére. Következő megállapításom pedig az, hogy a sarkok lekerekítése sem mindegy. Amik belepasszolnának a helyére, azok drágák, és rondák. Megbontják az összképet. Főleg hogy a gyári váltó matt fekete, a fejegységek meg fényesek... Úgy hogy egyenlőre marad a fejvakarás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2008. Február 27. - 19:37:56 » |
|
Pont e miatt az oldal miatt kérdeztem én is Csak onnan gondoltam hogy működnie kéne, mert amit a netten találtam blaupunkt-os fejegységeket, annak mind olyan a csatlakozó kiosztása mint amilyen a Lacettiben van. Az egyik kollégámnak mp3-as blau. van a kocsijában, majd megkérem hagy próbáljam ki. Igen, elméletileg működne Ki kell próbálni. Amúgy észrevettem egy érdekességet. Blaupunkton belül van méretbeni eltérés. Gondolkodtam ezen az oroszos megoldáson is, viszont ahogy számolgattam, nem mindegyik cucc menne a CD váltóba. Két féle méret van: 179 x 52 x 160 és 179 x 50 x 150. Csak azt nem értem, hogyha a DIN egy szabvány, és fix befoglaló méretekkel számol, akkor hova teszik a magasságból adódó 2 mm-t? Mert ha hiányzik, akkor hézagos, nem? Úgy hogy most megy a fejvakarás. Ráadásúl ahogy az orosz oldalon néztem, a fejegység keretét kiváltja a CD váltó kerete. Azaz, a levehető előlapnak bele kell passzolnia a régi fejegység méretbeni helyére. Következő megállapításom pedig az, hogy a sarkok lekerekítése sem mindegy. Amik belepasszolnának a helyére, azok drágák, és rondák. Megbontják az összképet. Főleg hogy a gyári váltó matt fekete, a fejegységek meg fényesek... Úgy hogy egyenlőre marad a fejvakarás. Megtörtént a próba. Sajnos a távirányító nem működik!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2008. Február 27. - 19:46:44 » |
|
Pont e miatt az oldal miatt kérdeztem én is Csak onnan gondoltam hogy működnie kéne, mert amit a netten találtam blaupunkt-os fejegységeket, annak mind olyan a csatlakozó kiosztása mint amilyen a Lacettiben van. Az egyik kollégámnak mp3-as blau. van a kocsijában, majd megkérem hagy próbáljam ki. Igen, elméletileg működne Ki kell próbálni. Amúgy észrevettem egy érdekességet. Blaupunkton belül van méretbeni eltérés. Gondolkodtam ezen az oroszos megoldáson is, viszont ahogy számolgattam, nem mindegyik cucc menne a CD váltóba. Két féle méret van: 179 x 52 x 160 és 179 x 50 x 150. Csak azt nem értem, hogyha a DIN egy szabvány, és fix befoglaló méretekkel számol, akkor hova teszik a magasságból adódó 2 mm-t? Mert ha hiányzik, akkor hézagos, nem? Úgy hogy most megy a fejvakarás. Ráadásúl ahogy az orosz oldalon néztem, a fejegység keretét kiváltja a CD váltó kerete. Azaz, a levehető előlapnak bele kell passzolnia a régi fejegység méretbeni helyére. Következő megállapításom pedig az, hogy a sarkok lekerekítése sem mindegy. Amik belepasszolnának a helyére, azok drágák, és rondák. Megbontják az összképet. Főleg hogy a gyári váltó matt fekete, a fejegységek meg fényesek... Úgy hogy egyenlőre marad a fejvakarás. Megtörtént a próba. Sajnos a távirányító nem működik! Valószínű kell hozzá adapterkábel: http://blaupunkt.shp.hu/hpc/ws_member_3g.php?azonosito=blaupunkt&tcskod=blaupunkt1191050140&lap=1
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 27. - 19:48:28 írta Giovanni »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bánhegyi Ferenc
Friss hús
Nem elérhető
Chevrolet Lacetti 1,4 Star AC
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2008. Március 01. - 15:02:04 » |
|
Sziasztok! Tudna valaki segiteni abban,hogy miként lehet a gyári CD-t kivenni a konzolból!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2008. Március 01. - 15:08:37 » |
|
Sziasztok! Tudna valaki segiteni abban,hogy miként lehet a gyári CD-t kivenni a konzolból!
Tedd fel az előlapot Feri, oszt nyomd meg a gombot! Bocs!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Bánhegyi Ferenc
Friss hús
Nem elérhető
Chevrolet Lacetti 1,4 Star AC
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2008. Március 01. - 15:14:40 » |
|
Tedd fel az előlapot Feri, oszt nyomd meg a gombot! Bocs! Bakke ne szivass,komolyan kérdem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2008. Március 01. - 15:17:12 » |
|
Bakke ne szivass,komolyan kérdem!
Tudom, bocsi! Nézz vissza, mintha valaki írta volna valamikor! Ha nem, várj, hamarosan jönnek a segítő Máriák (akarom mondani Cartársak)!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2008. Március 01. - 17:59:22 » |
|
A múlt hétvégén beszereltem az Aux kábelt a gépbe. A szerelésről készült képeket feltettem a galériába. Remélem segíteni fog: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&catid=108&id=653&limit=1&limitstart=0Az Aux bemenettől egyébként többet vártam. Hangerőre (és szerintem minőségre is) gyengébben szól, mint pl. a rádiója. Több MP3 képes cuccal, és több felvétellel is kipróbáltam, és minden esetben ez volt a tapasztalatom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2008. Március 01. - 20:30:13 » |
|
De azt tudod, hogy ehhez a bemenethez külön be kell állitani a magas és mély hangszint és a BASS-t is? Ezeket nem elfelejteni, mert akkor tényleg gagyi. Viszont figyeli ilyenkor is a Traffic Program adásait.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2008. Március 02. - 07:12:08 » |
|
De azt tudod, hogy ehhez a bemenethez külön be kell állitani a magas és mély hangszint és a BASS-t is? Ezeket nem elfelejteni, mert akkor tényleg gagyi. Viszont figyeli ilyenkor is a Traffic Program adásait. Igen, ezeket is beállítottam, de még így is csalódás. Traffic nem hoz lázba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2008. Március 02. - 09:12:56 » |
|
De azt tudod, hogy ehhez a bemenethez külön be kell állitani a magas és mély hangszint és a BASS-t is? Ezeket nem elfelejteni, mert akkor tényleg gagyi. Viszont figyeli ilyenkor is a Traffic Program adásait. Igen, ezeket is beállítottam, de még így is csalódás. Traffic nem hoz lázba. Hát igen, akinek az URH-n még a traffipaxokat is bemondják...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|