Papy
|
|
« Hozzászólás #615 Dátum: 2013. Szeptember 08. - 15:02:03 » |
|
sziasztok! cserélt már valaki gyári hangszórót másikra? kell valamire odafigyelni? hangváltó, speciális méret, mélység, egyéb?
|
|
|
Naplózva
|
Papy, akinek Lacettije van, és nem fél használni...!
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #616 Dátum: 2013. Szeptember 09. - 12:12:19 » |
|
sziasztok! cserélt már valaki gyári hangszórót másikra? kell valamire odafigyelni? hangváltó, speciális méret, mélység, egyéb?
Nekem a sedanban nem gyári a hangszóró, oda szabványos 16 cm-es hangszóró bement mindenféle kiegészítő nélkül, a szett saját hangváltójával. Hogy a gyárinak van-e egyáltalán, azt nem tudom. Mélységet nézd meg előtte, hogy mi fér be, mielőtt bevásárolsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haart
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #617 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 10:55:24 » |
|
Valaki próbált már Mac audio Mobil Street hangfalakat betenni? Ezeket néztem ki ugyanis a gyáriak helyére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #618 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 11:08:58 » |
|
Valaki próbált már Mac audio Mobil Street hangfalakat betenni? Ezeket néztem ki ugyanis a gyáriak helyére.
Mac audio-t neeeeee az elöző szériát tettem egy octaviába és mikor a z egyik oldalon a Mac másikon a gyári volt megkérdeztem a gazdit nem tegyük vissza a régit? a Lacsi gyári hangszorói nem olyan rosszak ha jobbat szeretnél akkor a 30.000 feletti kategóriában keresgélj
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #619 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 11:17:34 » |
|
Mac audio-t neeeeee az elöző szériát tettem egy octaviába és mikor a z egyik oldalon a Mac másikon a gyári volt megkérdeztem a gazdit nem tegyük vissza a régit? a Lacsi gyári hangszorói nem olyan rosszak ha jobbat szeretnél akkor a 30.000 feletti kategóriában keresgélj Én nem cseréltem le a gyárit, de a sony fejegységet a másik fejegységemre ami alpine átcseréltem, hát őőő klasszisokkal jobban szól az alpine fejegységgel, mint azzal a nyomi sonyval (azzal a sonyval vettem a kocsit), és mivel a vártnál sokkal jobban szól gyári így tuti nincs értelme cserélni, ahogy Sebike is mondta, vagy felette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papy
|
|
« Hozzászólás #620 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 11:52:59 » |
|
csipogót cserélt már valaki?
|
|
|
Naplózva
|
Papy, akinek Lacettije van, és nem fél használni...!
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #621 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 13:06:51 » |
|
Mac audio-t neeeeee az elöző szériát tettem egy octaviába és mikor a z egyik oldalon a Mac másikon a gyári volt megkérdeztem a gazdit nem tegyük vissza a régit? a Lacsi gyári hangszorói nem olyan rosszak ha jobbat szeretnél akkor a 30.000 feletti kategóriában keresgélj Én nem cseréltem le a gyárit, de a sony fejegységet a másik fejegységemre ami alpine átcseréltem, hát őőő klasszisokkal jobban szól az alpine fejegységgel, mint azzal a nyomi sonyval (azzal a sonyval vettem a kocsit), és mivel a vártnál sokkal jobban szól gyári így tuti nincs értelme cserélni, ahogy Sebike is mondta, vagy felette. Sony-t autóba inkább ne kritikán aluli
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #622 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 14:57:31 » |
|
Mac audio-t neeeeee az elöző szériát tettem egy octaviába és mikor a z egyik oldalon a Mac másikon a gyári volt megkérdeztem a gazdit nem tegyük vissza a régit? a Lacsi gyári hangszorói nem olyan rosszak ha jobbat szeretnél akkor a 30.000 feletti kategóriában keresgélj Attól is függ, hogy mekkora teljesítményű a hangszóró és mivel hajtod meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #623 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 15:16:28 » |
|
Mac audio-t neeeeee az elöző szériát tettem egy octaviába és mikor a z egyik oldalon a Mac másikon a gyári volt megkérdeztem a gazdit nem tegyük vissza a régit? a Lacsi gyári hangszorói nem olyan rosszak ha jobbat szeretnél akkor a 30.000 feletti kategóriában keresgélj Attól is függ, hogy mekkora teljesítményű a hangszóró és mivel hajtod meg. a gyárítól jobb innen indul úgyhogy a többi pénzkérdés..
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #624 Dátum: 2013. Szeptember 18. - 21:29:12 » |
|
Mac audio-t neeeeee az elöző szériát tettem egy octaviába és mikor a z egyik oldalon a Mac másikon a gyári volt megkérdeztem a gazdit nem tegyük vissza a régit? a Lacsi gyári hangszorói nem olyan rosszak ha jobbat szeretnél akkor a 30.000 feletti kategóriában keresgélj Én nem cseréltem le a gyárit, de a sony fejegységet a másik fejegységemre ami alpine átcseréltem, hát őőő klasszisokkal jobban szól az alpine fejegységgel, mint azzal a nyomi sonyval (azzal a sonyval vettem a kocsit), és mivel a vártnál sokkal jobban szól gyári így tuti nincs értelme cserélni, ahogy Sebike is mondta, vagy felette. Sony-t autóba inkább ne kritikán aluli Azt még az első tulaj tette bele, semminél jobb volt, de amikor a másik kocsi eladásra került abból kivettem az alpine fejegységet és betettem ebbe a kocsiba. Hangszórók meg mondjuk olyan 50-70E és akkor fog tök jól szólni, mert az alja kategória csak rosszabb lesz mint a gyári...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krupcheck
|
|
« Hozzászólás #625 Dátum: 2015. Január 16. - 15:53:53 » |
|
Üdv,
Bekerül(ne) egy kisebb aktív láda a csomagtartómba. A fél műszerfalat lebontottam (fejegység csere is volt, meg kapcsoló a mélyláda vezérszálát lekapcsolni, stb.), de nem találtam olyan helyet, ahol át tudnék menni a tűzfalon.
Van valami infó, hogy hol lehetne átmenni? A gázosok a kapcsolót valahogy a bal (kormány mögül nézve) oldalon a sárvédő mögül/felől hozták át, de az nekem meghaladja a képességeimet.
Van ahol át tudnám húzni a tápkábelt, vagy inkább kérjem meg a gázosokat, hogy varázsolják át ott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #626 Dátum: 2015. Január 16. - 18:50:17 » |
|
Rádiójel erősítéséhez tudtok valamit ajánlani?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #627 Dátum: 2015. Január 16. - 20:15:43 » |
|
Egy barátom a fejegység cseréjekor kipróbált sokféle erősítőt, sőt tett rá külső antennát is (persze csak a szélvédőhöz belülről), ám egyik sem jött be. Végül egy extra minőségű hangszórókábelből a gyári erősítőhöz csatlakoztatott egy kb 50cm-es darabot 20-25 fokos szögben a szélvédőre ragasztva, így tökéletes lett a vétel a nem gyári fejegységgel. Persze ez nem túl esztétikus, ámde hatásos volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #628 Dátum: 2015. Január 16. - 20:47:50 » |
|
Egy barátom a fejegység cseréjekor kipróbált sokféle erősítőt, sőt tett rá külső antennát is (persze csak a szélvédőhöz belülről), ám egyik sem jött be. Végül egy extra minőségű hangszórókábelből a gyári erősítőhöz csatlakoztatott egy kb 50cm-es darabot 20-25 fokos szögben a szélvédőre ragasztva, így tökéletes lett a vétel a nem gyári fejegységgel. Persze ez nem túl esztétikus, ámde hatásos volt.
Uhh... na az jó
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #629 Dátum: 2015. Január 17. - 11:31:18 » |
|
Rengeteg módszert kipróbált egyébként. Annyit sikerült kiderítenie, hogy valószínű a gyári antenna erősítő nem 75 ohmos, ezért van probléma a nem gyári fejegységek rádióvételével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|