ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #105 Dátum: 2008. Január 20. - 19:25:35 » |
|
Kicsit? Nekem meg nagyon! Én specko meg vagyok jól az eredetivel is, esetleg majd hozzájöhet BeZe- féle cuccból valamelyik, és bőven elég lesz mindenre.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #106 Dátum: 2008. Január 20. - 19:31:14 » |
|
Kicsit? Nekem meg nagyon! Én specko meg vagyok jól az eredetivel is, esetleg majd hozzájöhet BeZe- féle cuccból valamelyik, és bőven elég lesz mindenre.
Nekem teccett, a Suzuki Forenzában lévő, gyári, duplamagas cucc is. Fotóm sajna nincs, de keresek majd, hátha...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #107 Dátum: 2008. Január 20. - 19:35:59 » |
|
Nekem teccett, a Suzuki Forenzában lévő, gyári, duplamagas cucc is. Fotóm sajna nincs, de keresek majd, hátha... Én meg ezzel szemezek, csak sajna összejött most sok minden... Úgy hogy marad a sóvárgás Audiovox VME 8022
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #108 Dátum: 2008. Január 20. - 19:38:47 » |
|
Nekem teccett, a Suzuki Forenzában lévő, gyári, duplamagas cucc is. Fotóm sajna nincs, de keresek majd, hátha... Én meg ezzel szemezek, csak sajna összejött most sok minden... Úgy hogy marad a sóvárgás Audiovox VME 8022Olyan, mint a makk ÁSZ!!! Mindent visz. Ez még brutálisabb! A távirányítót sosem értettem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #109 Dátum: 2008. Január 20. - 19:41:59 » |
|
Nekem teccett, a Suzuki Forenzában lévő, gyári, duplamagas cucc is. Fotóm sajna nincs, de keresek majd, hátha... Én meg ezzel szemezek, csak sajna összejött most sok minden... Úgy hogy marad a sóvárgás Audiovox VME 8022Olyan, mint a makk ÁSZ!!! Mindent visz. Ez még brutálisabb! A távirányítót sosem értettem... Távirányító max arra jó, hogy a campingben a sátorból is tudjam hallgatni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #110 Dátum: 2008. Január 20. - 19:47:12 » |
|
Nekem teccett, a Suzuki Forenzában lévő, gyári, duplamagas cucc is. Fotóm sajna nincs, de keresek majd, hátha... Én meg ezzel szemezek, csak sajna összejött most sok minden... Úgy hogy marad a sóvárgás Audiovox VME 8022Olyan, mint a makk ÁSZ!!! Mindent visz. Ez még brutálisabb! A távirányítót sosem értettem... Távirányító max arra jó, hogy a campingben a sátorból is tudjam hallgatni Így már logikus, értem. Legyen sok pííízed, vedd meg, élvezd, számolj be róla, hogy milyen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #111 Dátum: 2008. Január 20. - 19:53:22 » |
|
Nekem teccett, a Suzuki Forenzában lévő, gyári, duplamagas cucc is. Fotóm sajna nincs, de keresek majd, hátha... Én meg ezzel szemezek, csak sajna összejött most sok minden... Úgy hogy marad a sóvárgás Audiovox VME 8022Olyan, mint a makk ÁSZ!!! Mindent visz. Ez még brutálisabb! A távirányítót sosem értettem... Távirányító max arra jó, hogy a campingben a sátorból is tudjam hallgatni Így már logikus, értem. Legyen sok pííízed, vedd meg, élvezd, számolj be róla, hogy milyen! Talán majd tavasszal. Addíg lehet, hogy még olcsóbb lesz, meg jó időben könnyebb szerelni is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #112 Dátum: 2008. Január 20. - 20:03:00 » |
|
Ilyen a Forenzában a rádió! :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #113 Dátum: 2008. Január 20. - 20:08:10 » |
|
Találtam másikat is! :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #114 Dátum: 2008. Január 20. - 20:10:02 » |
|
Ilyen a Forenzában a rádió! :
Ilyet lehet venni az eBay -on. Amúgy a 2007-es modellben ilyen van:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #115 Dátum: 2008. Január 27. - 08:13:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #116 Dátum: 2008. Január 27. - 11:12:51 » |
|
Ez sem néz ki rosszúl. Van benne TV tuner, navigáció...csorog a nyálam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 27. - 11:48:30 írta Giovanni »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #117 Dátum: 2008. Január 27. - 11:40:21 » |
|
Ez sem néz ki rosszúl. Van benne TV tuner, navigáció...csorog a nyálam Ez is nagyon szép. "Véletlenül" pont passzolna is a müszerfalunkba... Illetve ott lenne a helye. Én is csorgatom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #118 Dátum: 2008. Február 24. - 17:35:58 » |
|
Azon gondolkodtam, ha a gyári blau. helyet egy másik blaut. tennék be. Működne a kormánytávirányító vagy akkor is kellene adapter?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #119 Dátum: 2008. Február 24. - 18:36:08 » |
|
Azon gondolkodtam, ha a gyári blau. helyet egy másik blaut. tennék be. Működne a kormánytávirányító vagy akkor is kellene adapter? Én annó úgy terveztem a cserét, hogy a váltót megtartottam volna, de nem lehet. Ezt írták: "Készüléke cseréje a CD-tár megtartása nélkül lehetséges. A kormányvezérlőjét interface-n keresztül tudja majd használni. Ajánlom figyelmébe a következő web-oldalt: http://carconf.blaupunkt.com/default.asp?lang=en"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|