Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #495 Dátum: 2012. Február 20. - 22:10:39 » |
|
Nekem meg igen, ez van Biztos itt is spóroltak az 5 ajtóson, nem csak csomagtartón.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #496 Dátum: 2012. Február 20. - 22:48:22 » |
|
Nekem meg igen, ez van Biztos itt is spóroltak az 5 ajtóson, nem csak csomagtartón. Bankkártyához még mindig nem kell csomagtartó, és az az 1 izzókészlet is elfér
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #497 Dátum: 2012. Február 21. - 07:49:59 » |
|
Nekem meg igen, ez van Biztos itt is spóroltak az 5 ajtóson, nem csak csomagtartón. 5 ajtós és a kombi műszerfala ugyanaz talán JVC nem szabvány
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #498 Dátum: 2012. Február 21. - 12:58:57 » |
|
Nekem meg igen, ez van Biztos itt is spóroltak az 5 ajtóson, nem csak csomagtartón. 5 ajtós és a kombi műszerfala ugyanaz talán JVC nem szabvány A középkonzol rádió nyílásának a pereme szabvány 2 DIN, csak befelé szűkül, és ezért a rádió kerete nem fért be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #499 Dátum: 2012. Február 21. - 16:21:13 » |
|
Nekem meg igen, ez van Biztos itt is spóroltak az 5 ajtóson, nem csak csomagtartón. 5 ajtós és a kombi műszerfala ugyanaz talán JVC nem szabvány A középkonzol rádió nyílásának a pereme szabvány 2 DIN, csak befelé szűkül, és ezért a rádió kerete nem fért be. szerintem nem szűkül,ha szűkülne akkor nem menne a keret a helyére mivel előről megy fel
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #500 Dátum: 2012. Február 21. - 16:47:50 » |
|
Nekem meg igen, ez van Biztos itt is spóroltak az 5 ajtóson, nem csak csomagtartón. 5 ajtós és a kombi műszerfala ugyanaz talán JVC nem szabvány A középkonzol rádió nyílásának a pereme szabvány 2 DIN, csak befelé szűkül, és ezért a rádió kerete nem fért be. szerintem nem szűkül,ha szűkülne akkor nem menne a keret a helyére mivel előről megy fel Mindegy, tuti a JVC gyárt rossz méretet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #501 Dátum: 2012. Február 21. - 17:01:47 » |
|
Nekem meg igen, ez van Biztos itt is spóroltak az 5 ajtóson, nem csak csomagtartón. 5 ajtós és a kombi műszerfala ugyanaz talán JVC nem szabvány A középkonzol rádió nyílásának a pereme szabvány 2 DIN, csak befelé szűkül, és ezért a rádió kerete nem fért be. szerintem nem szűkül,ha szűkülne akkor nem menne a keret a helyére mivel előről megy fel Mindegy, tuti a JVC gyárt rossz méretet A Pioneer sem gyárt jó méretet, nálam is faragni kellett a 2 DIN-es keretből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #502 Dátum: 2012. Február 21. - 17:13:41 » |
|
A Pioneer sem gyárt jó méretet, nálam is faragni kellett a 2 DIN-es keretből. Neked milyen van? Szerintem még nem mutattad.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #503 Dátum: 2012. Február 22. - 09:25:52 » |
|
A Pioneer sem gyárt jó méretet, nálam is faragni kellett a 2 DIN-es keretből. Neked milyen van? Szerintem még nem mutattad. Nem mutattam, meg nincs is róla fényképem. Kaposon majd megnézheted, ha máskor nem, addig is a neten: Pioneer AVH-3200DVD Ugyanolyan zöldre hangolva, mint a műszerfal világítás. Ez volt az egyik fő szempont. :-) A másik a bluetooth. A tolatókamera már csak hab a tortán (olyan, mint Sebikének).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #504 Dátum: 2012. Február 22. - 21:09:19 » |
|
amúgy az aveo rádiójával azért nem kommunikál a lacetti kormányvezérlő mert más a működése? És ha kicserélném az aveo kormányvezérlőjére? vagy vmi más elektronika szól bele?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #505 Dátum: 2012. Február 23. - 11:31:01 » |
|
A Pioneer sem gyárt jó méretet, nálam is faragni kellett a 2 DIN-es keretből. Neked milyen van? Szerintem még nem mutattad. Nem mutattam, meg nincs is róla fényképem. Kaposon majd megnézheted, ha máskor nem, addig is a neten: Pioneer AVH-3200DVD Ugyanolyan zöldre hangolva, mint a műszerfal világítás. Ez volt az egyik fő szempont. :-) A másik a bluetooth. A tolatókamera már csak hab a tortán (olyan, mint Sebikének). Jól hangzik, biztos jó is. Én kedvelem a Pioneer-t, tetszik a hangja. Előző autóba mindig ezt vettem. Lacsiba marad a gyári. Na majd Kaposújlakon megnézem, ha ott lesz a tali.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #506 Dátum: 2012. Február 23. - 12:51:16 » |
|
A Pioneer sem gyárt jó méretet, nálam is faragni kellett a 2 DIN-es keretből. Neked milyen van? Szerintem még nem mutattad. Nem mutattam, meg nincs is róla fényképem. Kaposon majd megnézheted, ha máskor nem, addig is a neten: Pioneer AVH-3200DVD Ugyanolyan zöldre hangolva, mint a műszerfal világítás. Ez volt az egyik fő szempont. :-) A másik a bluetooth. A tolatókamera már csak hab a tortán (olyan, mint Sebikének). Jól hangzik, biztos jó is. Én kedvelem a Pioneer-t, tetszik a hangja. Előző autóba mindig ezt vettem. Lacsiba marad a gyári. Na majd Kaposújlakon megnézem, ha ott lesz a tali. Másfél éve szemeztem a 2 dines rádiókkal, de mindig közbejött valami... Aztán tavaly nyáron az expresszen volt egy két hónapos ukrán szerzemény, bolti ár 3/4-e (persze kockázatos, mert garanciát nem igen tudok érvényesíteni). Azóta sajnos láttam egyet Gödöllőn is, tolatókamerával, ugyanannyiért, az igen jó vétel lett volna, de már megvolt ez. Nagy örömmel használom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #507 Dátum: 2012. Február 23. - 13:30:32 » |
|
Rákérdezek mégeccer hátha:) az aveo rádiójával azért nem kommunikál a lacetti kormányvezérlő mert más a működése? És ha kicserélném az aveo kormányvezérlőjére? vagy vmi más elektronika szól bele?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #508 Dátum: 2012. Február 23. - 18:07:22 » |
|
Rákérdezek mégeccer hátha:) az aveo rádiójával azért nem kommunikál a lacetti kormányvezérlő mert más a működése? És ha kicserélném az aveo kormányvezérlőjére? vagy vmi más elektronika szól bele?
a távvezérlő ugyanaz de én nem cserélném ki mert sokkal gyengébb mint a rádiója mint a hangerő/hangminőség gyengébb! vegyél inkább belevaló mp3 ast ha azt hiányolod és még faragni sem kell
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #509 Dátum: 2012. Február 23. - 19:20:48 » |
|
de ha ugyan az mind a két kocsi kormány távvezérlője akkor miért nem működteti a másik rádióját??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|