|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #451 Dátum: 2010. November 25. - 14:25:44 » |
|
Szegény Gio, mennyi problémád van... A 2DIN lehet szabvány, de a keret rögzítése ettől még eltérhet, felesleges a KLAN-t hibáztatni szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #452 Dátum: 2010. November 25. - 14:30:25 » |
|
Szegény Gio, mennyi problémád van... A 2DIN lehet szabvány, de a keret rögzítése ettől még eltérhet, felesleges a KLAN-t hibáztatni szerintem Nem, a keret 2DIN Megnéztem több helyen is, és miliméterre pontos, nem úgymint a gyári rádió helye
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #454 Dátum: 2010. November 25. - 18:40:11 » |
|
A képen inkább fehér a világítás, mint zöld.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #455 Dátum: 2010. November 25. - 19:41:13 » |
|
Jó ez a fej, gratula!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #456 Dátum: 2010. November 25. - 19:42:44 » |
|
A képen inkább fehér a világítás, mint zöld. Te meg nyomdász vagy...nem értesz a színekhez!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #457 Dátum: 2010. November 25. - 20:02:17 » |
|
A képen inkább fehér a világítás, mint zöld. Te meg nyomdász vagy...nem értesz a színekhez! A fő szinek közül is lehet választani, szval ez zöld, csak én lehalványítottam Meg a fotó sem adja úgy vissza Köszi, tényleg jó ez a fej, szebben szól mint a régi, még így a gyári hagszórókkal is.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
powerrider
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #458 Dátum: 2010. December 07. - 23:26:48 » |
|
helló.nekem van egy platinumból gyári 2dines Blaupunkt rádiós-magnó+5lemezes cd tár eladó. ha valakit érdekel hívjon:06703476428
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #459 Dátum: 2010. December 08. - 07:55:31 » |
|
helló.nekem van egy platinumból gyári 2dines Blaupunkt rádiós-magnó+5lemezes cd tár eladó. ha valakit érdekel hívjon:06703476428
Szia Powerrider! Ha közlendőd van, elég egy helyre írni, nem kell minden hasonló topicba beírni a dolgot. A fórum úgyis jelzi az új hozzászólást, és akkor ott el is olvassuk. Ezt, mint eladó dolgot, talán csak az adás- vételhez kellet volna írnod, és nem ebbe a kettőbe. (gyári rádió, ill. Zene a...) Ez így szokás, és jó így!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. December 08. - 07:58:04 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #460 Dátum: 2010. December 08. - 11:23:50 » |
|
Szia Powerrider! Ha közlendőd van, elég egy helyre írni, nem kell minden hasonló topicba beírni a dolgot. A fórum úgyis jelzi az új hozzászólást, és akkor ott el is olvassuk. Ezt, mint eladó dolgot, talán csak az adás- vételhez kellet volna írnod, és nem ebbe a kettőbe. (gyári rádió, ill. Zene a...) Ez így szokás, és jó így! Ez így van. A "gyári rádió..." topicból töröltem a hozzászólásod. Legközelebb csak egy helyre (és a megfelelőbe ) írd a hozzászólásod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #461 Dátum: 2011. Február 07. - 14:13:20 » |
|
Megkérdeztem, 140 000 Ft + ÁFA, ajándék rendszámtáblába épített tolatókamerával. Kínai márka, kínai gyártás. Az eladó szerint ma már van egy mondás, miszerint: "ami nem kínai, az hamis"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #462 Dátum: 2011. Február 07. - 14:24:33 » |
|
Szinte ingyen van. Azért az érdekes, hogy a Lacsit CANBUS-os rendszerűnek tünteti fel. Nem az. Legalább is a 2006-os modellév még nem (esetleg a diesel igen?). Ennek fényében kérdéses a kormányról való vezérlés valóság tartalma. És mi az, hogy virtuális 6 CD-s tár? Mondjuk ha az ember a 0-ról indul, és minden beépített funkciójára "szüksége" van akkor esetleg megéri. Bár én nem vagyok híve a "mindent egybe" dolgoknak (ha az egyik "funkció" elromlik, akkor a javítás idejére az összes többitől is búcsút mondhatsz), de ez az én bajom. Mondjuk jól nézhet ki. De vajon miért nincs kép a beépített verzióról?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #463 Dátum: 2011. Február 07. - 14:44:57 » |
|
Szinte ingyen van. Azért az érdekes, hogy a Lacsit CANBUS-os rendszerűnek tünteti fel. Nem az. Legalább is a 2006-os modellév még nem (esetleg a diesel igen?). Ennek fényében kérdéses a kormányról való vezérlés valóság tartalma. És mi az, hogy virtuális 6 CD-s tár? Mondjuk ha az ember a 0-ról indul, és minden beépített funkciójára "szüksége" van akkor esetleg megéri. Bár én nem vagyok híve a "mindent egybe" dolgoknak (ha az egyik "funkció" elromlik, akkor a javítás idejére az összes többitől is búcsút mondhatsz), de ez az én bajom. Mondjuk jól nézhet ki. De vajon miért nincs kép a beépített verzióról? Ez Kenwood sebikéében van, kb így nézhet ki az is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #464 Dátum: 2011. Február 08. - 22:40:23 » |
|
Én ezt a kis készüléket ajánlanám mindenkinek (legalábbis azoknak, akik iPhone-al rendelkeznek): http://www.oxygenaudio.com/o-series/363-o-car.htmlA videót nagyon érdemes megnézni! Nálam ma lett beszerelve a lacettibe. Elsőre elégedett vagyok, bár kellett kicsit fabrikálni. Azaz készíteni egy tartó konzolt, hogy az autó kompatibilis legyen a szabvány autórádiós méretekhez... De megérte. A készülék így igo navigáció, kihangosító, telefon, zenelejátszó központ és rádió/video is egyben. Elégedett vagyok. Magyarországon 1 hete kapható. (Egy hónapja mutatkozott be a CES-en.) A honlapon kint van a hivatalos forgalmazó kontaktja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|