Krisz
|
|
« Hozzászólás #405 Dátum: 2010. Március 29. - 14:31:34 » |
|
Nekem teljesen jól szól a gyári 8 hangszóró, még nagyobb hangerőn is, igaz 16-os hangerő fölé nem megyek, mert már az is nagyon hangos. Eddig még nem recseg.
igen a 8 hangszórós lehet jó de nekem a 4 hangszórós volt.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #406 Dátum: 2010. Március 29. - 14:46:14 » |
|
Más típusoknál, ahol a gyári rádió központi kijelzőn jeleníti meg az adatokat, meg kormánytávja van, és ezek pótlása csak aranyáron, vagy sehogyan sem oldható meg, ott inkább elgondolkodik az ember, hogy kicserélje-e a rádiót. A Lacsinál egyszerű cserélni, viszont itt a "gyári" készülék, ha jól tudom (enyémben nem gyári volt, amikor használtan vettem, javítsatok ki, ha tévedek) egy tök mezei Blaupunkt, és itt a mezei szó dícséret, hiszen egy átlagos, boltban is kapható típust raktak bele, ami a cikk szerint fényévekkel jobb, mint a típus-specifikus. Ezt tök felesleges volna cserélni azonos kategóriára, esetleg ha mp3-at akarsz... Jogos, de azért a mezeiben az is benne van, hogy tényleg a legeslegapalabb Kékpont van benne. Egyelőre még gondolkozom, de lehet, hogy egyszercask jól elszánom magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #407 Dátum: 2010. Március 29. - 19:58:43 » |
|
Más típusoknál, ahol a gyári rádió központi kijelzőn jeleníti meg az adatokat, meg kormánytávja van, és ezek pótlása csak aranyáron, vagy sehogyan sem oldható meg, ott inkább elgondolkodik az ember, hogy kicserélje-e a rádiót. A Lacsinál egyszerű cserélni, viszont itt a "gyári" készülék, ha jól tudom (enyémben nem gyári volt, amikor használtan vettem, javítsatok ki, ha tévedek) egy tök mezei Blaupunkt, és itt a mezei szó dícséret, hiszen egy átlagos, boltban is kapható típust raktak bele, ami a cikk szerint fényévekkel jobb, mint a típus-specifikus. Ezt tök felesleges volna cserélni azonos kategóriára, esetleg ha mp3-at akarsz... Én úgy tudom, hogy a gyári Blaupunkt rádiót nem lehet kapni akárhol a gyár kizárólag a Gm-nek gyártja ezt a típust. Ezért nem lehet másik rádiót a kormányról vezérelni akkor se ha Blaupunkt.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #408 Dátum: 2010. Március 29. - 20:13:20 » |
|
Más típusoknál, ahol a gyári rádió központi kijelzőn jeleníti meg az adatokat, meg kormánytávja van, és ezek pótlása csak aranyáron, vagy sehogyan sem oldható meg, ott inkább elgondolkodik az ember, hogy kicserélje-e a rádiót. A Lacsinál egyszerű cserélni, viszont itt a "gyári" készülék, ha jól tudom (enyémben nem gyári volt, amikor használtan vettem, javítsatok ki, ha tévedek) egy tök mezei Blaupunkt, és itt a mezei szó dícséret, hiszen egy átlagos, boltban is kapható típust raktak bele, ami a cikk szerint fényévekkel jobb, mint a típus-specifikus. Ezt tök felesleges volna cserélni azonos kategóriára, esetleg ha mp3-at akarsz... Én úgy tudom, hogy a gyári Blaupunkt rádiót nem lehet kapni akárhol a gyár kizárólag a Gm-nek gyártja ezt a típust. Ezért nem lehet másik rádiót a kormányról vezérelni akkor se ha Blaupunkt. Szerintem se, de tévedhetünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #409 Dátum: 2010. Március 29. - 20:42:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #410 Dátum: 2010. Március 29. - 20:52:59 » |
|
Variációk Lacetti CD-Rádióra. De ami a lacsiban van azt kifejezetten a GM számára gyátják. Ezért nem lehet más Blaupunktot vezérelni a kormányról. Ezek közül leginkább a másodikra hasonlít a mienk, csak nekünk nincs rajta típusjelzés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #411 Dátum: 2010. Március 30. - 07:14:36 » |
|
Variációk Lacetti CD-Rádióra. De ami a lacsiban van azt kifejezetten a GM számára gyátják. Ezért nem lehet más Blaupunktot vezérelni a kormányról. Ezek közül leginkább a másodikra hasonlít a mienk, csak nekünk nincs rajta típusjelzés. Sajnos/szerencsére nekem nincs problémám azzal, hogy tudom-e vezérelni kormányról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #412 Dátum: 2010. április 03. - 17:27:20 » |
|
Ma legyártottam a hangszórókhoz a kiemelőkereteket. A gyári keret 25mm vastag. Mivel ilyen vastag lapom nem volt csak 12mm-es, igy 4db helyet 8db-ott kellet kivágnom.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #413 Dátum: 2010. Június 07. - 19:16:25 » |
|
H*lye kérdés, de azért megkérdezem: a kollégám szeretné tudni, hogy mélynyomó megszólaltatható-e erősítő nélkül. (szerintem nem, de lehet én tévedek.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #414 Dátum: 2010. Június 07. - 19:24:11 » |
|
H*lye kérdés, de azért megkérdezem: a kollégám szeretné tudni, hogy mélynyomó megszólaltatható-e erősítő nélkül. (szerintem nem, de lehet én tévedek.)
Megoldható, de nem lesz vele elégedett. Amit a fejegységek tudnak, az kevés.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #415 Dátum: 2010. Június 07. - 19:30:30 » |
|
Megoldható, de nem lesz vele elégedett. Amit a fejegységek tudnak, az kevés. Valami ilyesmire gondoltam én is. A fejegységek beépített erősítője picit karcsú lehet. Viszont a Mazdában elég kevés a hely a csomagtartóban, erősítőt nem szeretne beletenni. Mondjuk a mélyhangszórót is az ülések közé tenné.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #416 Dátum: 2010. Június 07. - 19:34:05 » |
|
Megoldható, de nem lesz vele elégedett. Amit a fejegységek tudnak, az kevés. Valami ilyesmire gondoltam én is. A fejegységek beépített erősítője picit karcsú lehet. Viszont a Mazdában elég kevés a hely a csomagtartóban, erősítőt nem szeretne beletenni. Mondjuk a mélyhangszórót is az ülések közé tenné. Én otthon hallgatnám inkább a zenét, és a Mazdával inkább autóznék! Furcsa vagyok?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #417 Dátum: 2010. Június 07. - 19:36:37 » |
|
Megoldható, de nem lesz vele elégedett. Amit a fejegységek tudnak, az kevés. Valami ilyesmire gondoltam én is. A fejegységek beépített erősítője picit karcsú lehet. Viszont a Mazdában elég kevés a hely a csomagtartóban, erősítőt nem szeretne beletenni. Mondjuk a mélyhangszórót is az ülések közé tenné. Én otthon hallgatnám inkább a zenét, és a Mazdával inkább autóznék! Furcsa vagyok? Eddig ő is ezt mondta, hogy minek bele a zene, mivel ott a kipufogó és a nyitott tetőnél süvítő szél, de lehet öregszik ( ). Komoly zenét nem akar, csak hogy a mélyebbek szebbek legyenek. Én mondtam neki hogy vegyen egy jó 3utas szettet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|