Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #345 Dátum: 2009. December 15. - 21:22:12 » |
|
Az mp3-ason a gombok megvilágítása csak a világítással együtt megy? A sima cd-snél akkor is világított, nem volt felkapcsolva a világítás.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #346 Dátum: 2009. December 15. - 21:56:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #347 Dátum: 2009. December 18. - 20:50:10 » |
|
Jani,a régiért mit kérsz?Ha eladó egyáltalán.
Ezen még nem gondolkoztam. Mondjuk 15e? Egy használtér? Margííííííííít....
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #348 Dátum: 2009. December 18. - 21:02:16 » |
|
Meatloaf! Neked eddig nem volt rádiód a kocsidban? Vagy rossz volt? Vagy csak szerettél volna valamit, ami előtte a Janié volt? Vagy volt felesleges pénzed egy tartalék rádióra? Vagy csak egyszerűen befektettél, hátha valaki megszorul, és annak akarsz segíteni? Hiába, Te is egy önzetlen jó ember vagy!
Csak azért kell neki, mert az enyém volt. Szerintem a teherautóba kell neki. Úgyvan.Az off technikámban ilyen blau van csak a kazettás változata,ami döglődik éppen.Csak cserélnem kell majd és nem kell kötögetni. Be is szereltem,minden csatlakozó ugyan az volt,csak az a keret amibe be lehet csúsztatni,az volt más,de át lehetett szerelni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #349 Dátum: 2009. December 19. - 01:01:04 » |
|
Jani,a régiért mit kérsz?Ha eladó egyáltalán.
Ezen még nem gondolkoztam. Mondjuk 15e? Egy használtér? Margííííííííít.... Nem ér ennyit, de mivel az enyém volt, simán megéri.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #350 Dátum: 2009. December 19. - 01:02:02 » |
|
Meatloaf! Neked eddig nem volt rádiód a kocsidban? Vagy rossz volt? Vagy csak szerettél volna valamit, ami előtte a Janié volt? Vagy volt felesleges pénzed egy tartalék rádióra? Vagy csak egyszerűen befektettél, hátha valaki megszorul, és annak akarsz segíteni? Hiába, Te is egy önzetlen jó ember vagy!
Csak azért kell neki, mert az enyém volt. Szerintem a teherautóba kell neki. Úgyvan.Az off technikámban ilyen blau van csak a kazettás változata,ami döglődik éppen.Csak cserélnem kell majd és nem kell kötögetni. Be is szereltem,minden csatlakozó ugyan az volt,csak az a keret amibe be lehet csúsztatni,az volt más,de át lehetett szerelni. Kódot kért?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #351 Dátum: 2009. December 19. - 06:50:02 » |
|
Csak azért kell neki, mert az enyém volt. Szerintem a teherautóba kell neki. Úgyvan.Az off technikámban ilyen blau van csak a kazettás változata,ami döglődik éppen.Csak cserélnem kell majd és nem kell kötögetni. Be is szereltem,minden csatlakozó ugyan az volt,csak az a keret amibe be lehet csúsztatni,az volt más,de át lehetett szerelni. Kódot kért? Nem mert.Inkább azonnal működött. Érdekes,hogy te is ugyanazokat a csatikat programoztad be,amiket én is hallgatok.Még a sorrend is majdnem stimmelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #352 Dátum: 2009. December 19. - 09:18:40 » |
|
Csak azért kell neki, mert az enyém volt. Szerintem a teherautóba kell neki. Úgyvan.Az off technikámban ilyen blau van csak a kazettás változata,ami döglődik éppen.Csak cserélnem kell majd és nem kell kötögetni. Be is szereltem,minden csatlakozó ugyan az volt,csak az a keret amibe be lehet csúsztatni,az volt más,de át lehetett szerelni. Kódot kért? Nem mert.Inkább azonnal működött. Érdekes,hogy te is ugyanazokat a csatikat programoztad be,amiket én is hallgatok.Még a sorrend is majdnem stimmelt. Az adókra gondoltál ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #353 Dátum: 2009. December 19. - 11:06:43 » |
|
Csak azért kell neki, mert az enyém volt. Szerintem a teherautóba kell neki. Úgyvan.Az off technikámban ilyen blau van csak a kazettás változata,ami döglődik éppen.Csak cserélnem kell majd és nem kell kötögetni. Be is szereltem,minden csatlakozó ugyan az volt,csak az a keret amibe be lehet csúsztatni,az volt más,de át lehetett szerelni. Kódot kért? Nem mert.Inkább azonnal működött. Érdekes,hogy te is ugyanazokat a csatikat programoztad be,amiket én is hallgatok.Még a sorrend is majdnem stimmelt. Az adókra gondoltál ugye? Persze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #354 Dátum: 2009. December 19. - 15:41:10 » |
|
Igen, Nem, Igen, Igen, Igen, Igen. Bővebben Péter elhozta nekem. Itt lakik a szomszédban(20ker.) A régit kiszedtem, ezt pedig beraktam a helyére. Az egész szerelés 10 perc volt. Jövök neked egy bambival! Konzol/bowdenek ki-be 10 perc alatt?? Az szép. Nekem lett volna 1 óra. Vagy csak a nagy izgalomban gyorsan repült az idő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #355 Dátum: 2009. December 19. - 15:44:51 » |
|
Az mp3-ason a gombok megvilágítása csak a világítással együtt megy? A sima cd-snél akkor is világított, nem volt felkapcsolva a világítás. Ez érdekes. Mert a gombok világítása (simánál) nálam is csak az autó világításával együtt működik. Így is logikus. Csak nem egy hibás cuccot sóztál rá fasírt kollégára?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #356 Dátum: 2009. December 19. - 16:46:11 » |
|
Az mp3-ason a gombok megvilágítása csak a világítással együtt megy? A sima cd-snél akkor is világított, nem volt felkapcsolva a világítás. Ez érdekes. Mert a gombok világítása (simánál) nálam is csak az autó világításával együtt működik. Így is logikus. Csak nem egy hibás cuccot sóztál rá fasírt kollégára?! Nekem is világítanak éjjel nappal a gombok lámpa nélkül is, akárcsak az ablakemelő gombjai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #357 Dátum: 2009. December 19. - 19:39:04 » |
|
Igen, Nem, Igen, Igen, Igen, Igen. Bővebben Péter elhozta nekem. Itt lakik a szomszédban(20ker.) A régit kiszedtem, ezt pedig beraktam a helyére. Az egész szerelés 10 perc volt. Jövök neked egy bambival! Konzol/bowdenek ki-be 10 perc alatt?? Az szép. Nekem lett volna 1 óra. Vagy csak a nagy izgalomban gyorsan repült az idő? Az enyémből ki spórolták a bovdeneket, helyette digit kimát kaptam.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #358 Dátum: 2009. December 29. - 19:03:12 » |
|
Hnap reggen 8ra vagyok várandós egy nagyon szuper autó HI-FI üzletbe Győrbe a Re-Carta-ba és bepítik a hangrendszemet! igaz még erősítőt nem veszek mert ha veszek akk normálisat veszek az meg 30e forint így azzal várok még.... most csak egy Panaszkodik 4utas nagy ovál mélysugárzót rakatok bele+kábelezés+kalaptartómerevítő+kalaptartócsatik.... már alig várom!
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #359 Dátum: 2009. December 29. - 21:08:17 » |
|
Hnap reggen 8ra vagyok várandós egy nagyon szuper autó HI-FI üzletbe Győrbe a Re-Carta-ba és bepítik a hangrendszemet! igaz még erősítőt nem veszek mert ha veszek akk normálisat veszek az meg 30e forint így azzal várok még.... most csak egy Panaszkodik 4utas nagy ovál mélysugárzót rakatok bele+kábelezés+kalaptartómerevítő+kalaptartócsatik.... már alig várom!
En is a kepeket az egeszrol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|