Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #330 Dátum: 2009. December 14. - 19:59:08 » |
|
Jani,a régiért mit kérsz?Ha eladó egyáltalán.
Ezen még nem gondolkoztam. Mondjuk 15e?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #331 Dátum: 2009. December 14. - 20:08:03 » |
|
Ezen még nem gondolkoztam. Mondjuk 15e? Kifelejtettél egy vesszőt az 1 meg az 5 között?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #332 Dátum: 2009. December 14. - 20:34:16 » |
|
Ezen még nem gondolkoztam. Mondjuk 15e? Kifelejtettél egy vesszőt az 1 meg az 5 között? Jól van na. Mondtam, hogy még nem gondolkoztam rajta. 5eFt-ért viheted.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #333 Dátum: 2009. December 14. - 20:57:51 » |
|
Ezen még nem gondolkoztam. Mondjuk 15e? Kifelejtettél egy vesszőt az 1 meg az 5 között? Jól van na. Mondtam, hogy még nem gondolkoztam rajta. 5eFt-ért viheted. Okés.Legyen a csomitartódba és összehozunk egy talit a héten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #334 Dátum: 2009. December 14. - 21:06:57 » |
|
Gratula Jani! Végre Te is tudod élvezni azt amit én Cap, amúgy a csatlakozó hátul ugyanaz, csak az előlapi csatlakozósor más.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #335 Dátum: 2009. December 14. - 21:11:08 » |
|
Ezen még nem gondolkoztam. Mondjuk 15e? Kifelejtettél egy vesszőt az 1 meg az 5 között? Jól van na. Mondtam, hogy még nem gondolkoztam rajta. 5eFt-ért viheted. Okés.Legyen a csomitartódba és összehozunk egy talit a héten. A héten éjszakás vagyok. Ez azt jelenti, hogy délelőtt alszok.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #336 Dátum: 2009. December 14. - 21:12:04 » |
|
Gratula Jani! Végre Te is tudod élvezni azt amit én Cap, amúgy a csatlakozó hátul ugyanaz, csak az előlapi csatlakozósor más. Ez a karácsonyi ajándékom!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #337 Dátum: 2009. December 14. - 21:22:59 » |
|
Meatloaf! Neked eddig nem volt rádiód a kocsidban? Vagy rossz volt? Vagy csak szerettél volna valamit, ami előtte a Janié volt? Vagy volt felesleges pénzed egy tartalék rádióra? Vagy csak egyszerűen befektettél, hátha valaki megszorul, és annak akarsz segíteni? Hiába, Te is egy önzetlen jó ember vagy!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #338 Dátum: 2009. December 14. - 21:24:21 » |
|
Gratula Jani! Végre Te is tudod élvezni azt amit én Cap, amúgy a csatlakozó hátul ugyanaz, csak az előlapi csatlakozósor más. Ez a karácsonyi ajándékom! Kinek? Magadnak az MP3-as, vagy Meatloafnak a CD-s?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #339 Dátum: 2009. December 14. - 21:24:52 » |
|
Meatloaf! Neked eddig nem volt rádiód a kocsidban? Vagy rossz volt? Vagy csak szerettél volna valamit, ami előtte a Janié volt? Vagy volt felesleges pénzed egy tartalék rádióra? Vagy csak egyszerűen befektettél, hátha valaki megszorul, és annak akarsz segíteni? Hiába, Te is egy önzetlen jó ember vagy!
Csak azért kell neki, mert az enyém volt. Szerintem a teherautóba kell neki.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #340 Dátum: 2009. December 14. - 21:25:06 » |
|
Gratula Jani! Végre Te is tudod élvezni azt amit én Cap, amúgy a csatlakozó hátul ugyanaz, csak az előlapi csatlakozósor más. Ez a karácsonyi ajándékom! Kinek? Magadnak az MP3-as, vagy Meatloafnak a CD-s? Nekem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #341 Dátum: 2009. December 14. - 21:28:19 » |
|
Csak azért kell neki, mert az enyém volt. Szerintem a teherautóba kell neki. Úgyvan.Az off technikámban ilyen blau van csak a kazettás változata,ami döglődik éppen.Csak cserélnem kell majd és nem kell kötögetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #342 Dátum: 2009. December 14. - 21:30:39 » |
|
Ezen még nem gondolkoztam. Mondjuk 15e? Kifelejtettél egy vesszőt az 1 meg az 5 között? Jól van na. Mondtam, hogy még nem gondolkoztam rajta. 5eFt-ért viheted. Okés.Legyen a csomitartódba és összehozunk egy talit a héten. A héten éjszakás vagyok. Ez azt jelenti, hogy délelőtt alszok. Akkor majd csak délután hívlak,mikor látom hogy fenn vagy a fórumon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #344 Dátum: 2009. December 15. - 02:04:23 » |
|
Gratula Jani! Végre Te is tudod élvezni azt amit én Cap, amúgy a csatlakozó hátul ugyanaz, csak az előlapi csatlakozósor más. Ez a karácsonyi ajándékom! Kinek? Magadnak az MP3-as, vagy Meatloafnak a CD-s? Nekem. És a Lacsinak nem? Tudod, ezt tegnap mondta nekem valaki... Tényleg, igazad van. A tied örült az ajándéknak?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. December 15. - 02:21:17 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|