sebijoe
|
|
« Hozzászólás #300 Dátum: 2009. November 28. - 15:06:44 » |
|
Sziasztok, nem tudja valaki hogy 2 dines fejegység beszerelhető-e a lacsiba. 1.4 16v 5ajtós
Csak a középkonzol átszabásával. Milyen átszabásra gondolsz? Hisz a gyári Blau is 2DIN-es Már akinek cd-váltós verziója van a la Platinum. Tudom, nekem is az van, azért kérdezem A nem a váltós verziónál a rádió alatt kis tároló rekesz van. Ezt is ki kell venni és ott a 2 dines hely Persze, de az nem átszabás Na jó, nem kötekedem ha kisfejszével csinálod, akkor az. De akinek nem az van és nem tud beszerezni CD táras fejegységét és MP3-t szeretne, ami tudja az MP3-t 2din-s az Aveo fejegység amin itt már többen is gondolkodtak már itt is, ahhoz faragni kell, a CD táras fejegység meg nem túl gyakran fordul elő az egyéb kereskedelmi weboldalakon, a gyári beszerzési ára meg megfizethetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #301 Dátum: 2009. November 28. - 16:52:31 » |
|
Sziasztok, nem tudja valaki hogy 2 dines fejegység beszerelhető-e a lacsiba. 1.4 16v 5ajtós
Csak a középkonzol átszabásával. Milyen átszabásra gondolsz? Hisz a gyári Blau is 2DIN-es Már akinek cd-váltós verziója van a la Platinum. Tudom, nekem is az van, azért kérdezem A nem a váltós verziónál a rádió alatt kis tároló rekesz van. Ezt is ki kell venni és ott a 2 dines hely Persze, de az nem átszabás Na jó, nem kötekedem ha kisfejszével csinálod, akkor az. De akinek nem az van és nem tud beszerezni CD táras fejegységét és MP3-t szeretne, ami tudja az MP3-t 2din-s az Aveo fejegység amin itt már többen is gondolkodtak már itt is, ahhoz faragni kell, a CD táras fejegység meg nem túl gyakran fordul elő az egyéb kereskedelmi weboldalakon, a gyári beszerzési ára meg megfizethetetlen. De akkor a miatt kell faragni, mert az Aveoba való 2DIN-es fejegység picit eltér a szabványtól, vagy a miatt, hogy a 2DIN-es hely tér el a szabványtól? Mert elméletileg ha mindkettő 2DIN méretű, akkor passzolnia kéne... Vagy nem értem
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #302 Dátum: 2009. November 28. - 18:25:14 » |
|
Csak a középkonzol átszabásával. Milyen átszabásra gondolsz? Hisz a gyári Blau is 2DIN-es Már akinek cd-váltós verziója van a la Platinum. Tudom, nekem is az van, azért kérdezem A nem a váltós verziónál a rádió alatt kis tároló rekesz van. Ezt is ki kell venni és ott a 2 dines hely Persze, de az nem átszabás Na jó, nem kötekedem ha kisfejszével csinálod, akkor az. De akinek nem az van és nem tud beszerezni CD táras fejegységét és MP3-t szeretne, ami tudja az MP3-t 2din-s az Aveo fejegység amin itt már többen is gondolkodtak már itt is, ahhoz faragni kell, a CD táras fejegység meg nem túl gyakran fordul elő az egyéb kereskedelmi weboldalakon, a gyári beszerzési ára meg megfizethetetlen. De akkor a miatt kell faragni, mert az Aveoba való 2DIN-es fejegység picit eltér a szabványtól, vagy a miatt, hogy a 2DIN-es hely tér el a szabványtól? Mert elméletileg ha mindkettő 2DIN méretű, akkor passzolnia kéne... Vagy nem értem 2 DIN-s és még sem azonos a mérete, ezért kell faragni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #303 Dátum: 2009. November 28. - 19:59:04 » |
|
Csak a középkonzol átszabásával. Milyen átszabásra gondolsz? Hisz a gyári Blau is 2DIN-es Már akinek cd-váltós verziója van a la Platinum. Tudom, nekem is az van, azért kérdezem A nem a váltós verziónál a rádió alatt kis tároló rekesz van. Ezt is ki kell venni és ott a 2 dines hely Persze, de az nem átszabás Na jó, nem kötekedem ha kisfejszével csinálod, akkor az. De akinek nem az van és nem tud beszerezni CD táras fejegységét és MP3-t szeretne, ami tudja az MP3-t 2din-s az Aveo fejegység amin itt már többen is gondolkodtak már itt is, ahhoz faragni kell, a CD táras fejegység meg nem túl gyakran fordul elő az egyéb kereskedelmi weboldalakon, a gyári beszerzési ára meg megfizethetetlen. De akkor a miatt kell faragni, mert az Aveoba való 2DIN-es fejegység picit eltér a szabványtól, vagy a miatt, hogy a 2DIN-es hely tér el a szabványtól? Mert elméletileg ha mindkettő 2DIN méretű, akkor passzolnia kéne... Vagy nem értem 2 DIN-s és még sem azonos a mérete, ezért kell faragni! Mondjatok meg nekem is hogy milyn az a 2DIN-es fejegyseg. Az en autom Platinum, mibol az elozo gazdi kiszerelte vagy kiszereltette az eredeti lejatszot es tett bele egy mp3-ast ami olvassa a CD-t, Flast es memoriakartyat, nincs is panaszom ra amugy de ott hagytak a valtos CDtarat alatta ami fedolap nelkul eleg rondan nezett ki es kenytelen voltam eltakarni egy barmilyen muanyag dobozfedelel. A fenti muvelet eredmenyekent persze nem mukodik a koranyvezerlese a handszernek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joshka123
Kábelbarát
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #304 Dátum: 2009. November 28. - 20:30:00 » |
|
2 DIN-s és még sem azonos a mérete, ezért kell faragni! [/quote] Mondjatok meg nekem is hogy milyn az a 2DIN-es fejegyseg. Az en autom Platinum, mibol az elozo gazdi kiszerelte vagy kiszereltette az eredeti lejatszot es tett bele egy mp3-ast ami olvassa a CD-t, Flast es memoriakartyat, nincs is panaszom ra amugy de ott hagytak a valtos CDtarat alatta ami fedolap nelkul eleg rondan nezett ki es kenytelen voltam eltakarni egy barmilyen muanyag dobozfedelel. A fenti muvelet eredmenyekent persze nem mukodik a koranyvezerlese a handszernek. [/quote]
A din, ha jól tudom, az a fejgépek szabvány mérete. Pontosan nem tudom mm-re, de minden szimpla rádió azonos méretű. A 2 din az általában dupla méret, ami leginkább a magasságában nyilvánul meg. Aztán vannak a márkaspecifikus fejgépek, ahol minden más, mint a szabványnál. Ami cd váltós Neked is van, azokban könnyedén cserélhető a rádió rész, csak nem működteti a kormánytávos. Az adapter pedig aranyárban van. De régen is kezeltük kézzel közvetlenül a rádiót. A cd váltó mindegyikünkében olyan nyitott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #305 Dátum: 2009. November 28. - 21:43:57 » |
|
Csak a középkonzol átszabásával. Milyen átszabásra gondolsz? Hisz a gyári Blau is 2DIN-es Már akinek cd-váltós verziója van a la Platinum. Tudom, nekem is az van, azért kérdezem A nem a váltós verziónál a rádió alatt kis tároló rekesz van. Ezt is ki kell venni és ott a 2 dines hely Persze, de az nem átszabás Na jó, nem kötekedem ha kisfejszével csinálod, akkor az. De akinek nem az van és nem tud beszerezni CD táras fejegységét és MP3-t szeretne, ami tudja az MP3-t 2din-s az Aveo fejegység amin itt már többen is gondolkodtak már itt is, ahhoz faragni kell, a CD táras fejegység meg nem túl gyakran fordul elő az egyéb kereskedelmi weboldalakon, a gyári beszerzési ára meg megfizethetetlen. De akkor a miatt kell faragni, mert az Aveoba való 2DIN-es fejegység picit eltér a szabványtól, vagy a miatt, hogy a 2DIN-es hely tér el a szabványtól? Mert elméletileg ha mindkettő 2DIN méretű, akkor passzolnia kéne... Vagy nem értem 2 DIN-s és még sem azonos a mérete, ezért kell faragni! Mondjatok meg nekem is hogy milyn az a 2DIN-es fejegyseg. Az en autom Platinum, mibol az elozo gazdi kiszerelte vagy kiszereltette az eredeti lejatszot es tett bele egy mp3-ast ami olvassa a CD-t, Flast es memoriakartyat, nincs is panaszom ra amugy de ott hagytak a valtos CDtarat alatta ami fedolap nelkul eleg rondan nezett ki es kenytelen voltam eltakarni egy barmilyen muanyag dobozfedelel. A fenti muvelet eredmenyekent persze nem mukodik a koranyvezerlese a handszernek. A platinum felszereltség része 1db kazettás rádíó+cd váltó a te esetedben annyít tudsz tenni veszel egy tárólórekeszt a rádíó alá és kiveszed a cd váltót a jelenlegi rádíód beszerelésétől függően lehet,hogy kell venned egy rádíó beépítő keretet is . Kormánytávvezérlő a nevesebb márkákhoz megoldható plussz illesztővel kb 20-30eft os áron,vagy beszerzel egy gyári mp3as fejet csak a lacsié jó aveo/captiva/epica nem szabványméret
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
fidó
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #306 Dátum: 2009. November 29. - 10:22:24 » |
|
csá ha valakit érdekel,2din nek a mérete105*179*166
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #307 Dátum: 2009. December 13. - 20:26:33 » |
|
Sziasztok! nem tudtok esetleg segíteni hog vetem egy 1din-es mp3-as blaupunkt autórádiót, ugyan az mint a gyári, vezérli rendesen a kormányvezérlőm, csak az a baj hogy az aux bemenetet nem tudm rajta bekapcsolni.A tetején mutatja hogy van aux bemenet de a menüjében nem találom. Nincs vkinek esetleg ilyen típusú rádiója?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #308 Dátum: 2009. December 13. - 21:03:57 » |
|
Sziasztok! nem tudtok esetleg segíteni hog vetem egy 1din-es mp3-as blaupunkt autórádiót, ugyan az mint a gyári, vezérli rendesen a kormányvezérlőm, csak az a baj hogy az aux bemenetet nem tudm rajta bekapcsolni.A tetején mutatja hogy van aux bemenet de a menüjében nem találom. Nincs vkinek esetleg ilyen típusú rádiója?
Nekem gyári MP3-as van. Holnapra megnézem neked a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #309 Dátum: 2009. December 13. - 21:32:12 » |
|
Engem meg az érdekelne, hol szereztél gyári mp3-ast?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #310 Dátum: 2009. December 13. - 22:32:32 » |
|
Engem meg az érdekelne, hol szereztél gyári mp3-ast? Engem inkább az, hogy hol dolgozik és van e felvétel. Apám! A gyári MP+ fejegység 6 számjegyű össszeg!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #311 Dátum: 2009. December 13. - 22:47:58 » |
|
Engem meg az érdekelne, hol szereztél gyári mp3-ast? Engem inkább az, hogy hol dolgozik és van e felvétel. Apám! A gyári MP+ fejegység 6 számjegyű össszeg! A márka kereskedésben 200eFt, de 15ezernél nem ér többet. Az ebay-en most csúsztam le egyről, azt 5000Ft-ért vitték el előlem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #312 Dátum: 2009. December 14. - 12:59:38 » |
|
Érdekelne amúgy valakit ez az mp3as lejátszó? ha jó árat mond vki akkor megbesélhetjük!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #313 Dátum: 2009. December 14. - 13:05:21 » |
|
Érdekelne amúgy valakit ez az mp3as lejátszó? ha jó árat mond vki akkor megbesélhetjük!
Engem érdekel! Egy 10-eshet mit szólsz?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #314 Dátum: 2009. December 14. - 13:25:44 » |
|
Engem érdekel! Egy 10-eshet mit szólsz? Látod Cap! vannak itt jól kereső emberek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|