cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #285 Dátum: 2009. Október 19. - 16:14:14 » |
|
Visszaolvasgattam, de erre nem találtam hozzászólást. A Blaupunkton lejátszás közben 'mute'-t kapcsolok és utána x mp múlva vissza, akkor nem az eddigi folyt köv szerint működik, hanem másodperces különbséggel máshol folytatja. Először azt hittem a mute alatt is megy, de a mpercek nem stimmelnek. Olyan mindha nem tudná hol hagyta abba. Ha kikapcsolom teljesen és vissza, akkor folyt köv szerint működik. A Mute az csak némítás, nem pillanat állj! Ha jól értem, Te azt szeretnéd, hogy ahol megnyomtad a gombot, onnan folytassa. Ez a gomb viszont nem erre való és nemcsak ezen, más készülékeken sem.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #286 Dátum: 2009. Október 19. - 17:44:21 » |
|
sziasztok. lenne 1 kérdésem. tettem 1 erösitöt meg 1 mélyládát a kocsiba. be lett kötve minden.a bekötés az biztos hogy jo.... a táp ágba van 1 biztositék.vettem bele 80A os biztositékot.eredetileg 60Aos bizti volt benne.de azt nem kaptam a bolta. és az a problémám,hogy vmiért letilt az erösitö. ég a piros led..... a zöld meg a kék led villog. rendes müködés közben csak a zöld és a kék led folyamatosan ég. mi lehet a baj?nagy a biztositék???elvileg az nem lehetne baj....vagy lehet?
Bocsi de kivancsi voltam a korodra, de most mar ertem miert van szukseg mindezekre. Amugy a Lacsiban nagyon jo a zenebona es a tobsegnek elegge telitett a hangero is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #287 Dátum: 2009. Október 19. - 21:03:27 » |
|
Visszaolvasgattam, de erre nem találtam hozzászólást. A Blaupunkton lejátszás közben 'mute'-t kapcsolok és utána x mp múlva vissza, akkor nem az eddigi folyt köv szerint működik, hanem másodperces különbséggel máshol folytatja. Először azt hittem a mute alatt is megy, de a mpercek nem stimmelnek. Olyan mindha nem tudná hol hagyta abba. Ha kikapcsolom teljesen és vissza, akkor folyt köv szerint működik. A Mute az csak némítás, nem pillanat állj! Ha jól értem, Te azt szeretnéd, hogy ahol megnyomtad a gombot, onnan folytassa. Ez a gomb viszont nem erre való és nemcsak ezen, más készülékeken sem. Nálam a mute az megállítja az cd-t, majd onnan folytatja. Igaz, nem gyári fej.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #288 Dátum: 2009. Október 19. - 21:06:27 » |
|
Visszaolvasgattam, de erre nem találtam hozzászólást. A Blaupunkton lejátszás közben 'mute'-t kapcsolok és utána x mp múlva vissza, akkor nem az eddigi folyt köv szerint működik, hanem másodperces különbséggel máshol folytatja. Először azt hittem a mute alatt is megy, de a mpercek nem stimmelnek. Olyan mindha nem tudná hol hagyta abba. Ha kikapcsolom teljesen és vissza, akkor folyt köv szerint működik. A Mute nálam nem állítja meg a CD-t, megy tovább. A pause-ra szokott olyan lenni, hogy az mp3-at nem tudja folytatni rögtön csak pár másodperc késéssel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #289 Dátum: 2009. Október 20. - 08:04:41 » |
|
Visszaolvasgattam, de erre nem találtam hozzászólást. A Blaupunkton lejátszás közben 'mute'-t kapcsolok és utána x mp múlva vissza, akkor nem az eddigi folyt köv szerint működik, hanem másodperces különbséggel máshol folytatja. Először azt hittem a mute alatt is megy, de a mpercek nem stimmelnek. Olyan mindha nem tudná hol hagyta abba. Ha kikapcsolom teljesen és vissza, akkor folyt köv szerint működik. A Mute az csak némítás, nem pillanat állj! Ha jól értem, Te azt szeretnéd, hogy ahol megnyomtad a gombot, onnan folytassa. Ez a gomb viszont nem erre való és nemcsak ezen, más készülékeken sem. De eddig így működött. Egyébként ha csak némítás lenne, akkor 5mp szünet után 5mp-t kéne haladni a lejátszásban.? Van amikor 10-15 mp halad 'némítás' alatt..
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
deby
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #290 Dátum: 2009. November 26. - 15:06:08 » |
|
Sziasztok, nem tudja valaki hogy 2 dines fejegység beszerelhető-e a lacsiba. 1.4 16v 5ajtós
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #291 Dátum: 2009. November 26. - 17:37:17 » |
|
Sziasztok, nem tudja valaki hogy 2 dines fejegység beszerelhető-e a lacsiba. 1.4 16v 5ajtós
Csak a középkonzol átszabásával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #293 Dátum: 2009. November 26. - 19:08:58 » |
|
Ezekhez meg egy átalakító/adapter/ kell hogy a kormányról is működjön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #294 Dátum: 2009. November 27. - 19:06:05 » |
|
Csak a középkonzol átszabásával. Milyen átszabásra gondolsz? Hisz a gyári Blau is 2DIN-es
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #295 Dátum: 2009. November 27. - 20:08:16 » |
|
Csak a középkonzol átszabásával. Milyen átszabásra gondolsz? Hisz a gyári Blau is 2DIN-es Már akinek cd-váltós verziója van a la Platinum.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #296 Dátum: 2009. November 27. - 20:15:03 » |
|
Csak a középkonzol átszabásával. Milyen átszabásra gondolsz? Hisz a gyári Blau is 2DIN-es Már akinek cd-váltós verziója van a la Platinum. Tudom, nekem is az van, azért kérdezem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joshka123
Kábelbarát
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #297 Dátum: 2009. November 28. - 06:31:56 » |
|
Csak a középkonzol átszabásával. Milyen átszabásra gondolsz? Hisz a gyári Blau is 2DIN-es Már akinek cd-váltós verziója van a la Platinum. Tudom, nekem is az van, azért kérdezem A nem a váltós verziónál a rádió alatt kis tároló rekesz van. Ezt is ki kell venni és ott a 2 dines hely
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #298 Dátum: 2009. November 28. - 13:07:34 » |
|
Csak a középkonzol átszabásával. Milyen átszabásra gondolsz? Hisz a gyári Blau is 2DIN-es Már akinek cd-váltós verziója van a la Platinum. Tudom, nekem is az van, azért kérdezem A nem a váltós verziónál a rádió alatt kis tároló rekesz van. Ezt is ki kell venni és ott a 2 dines hely Persze, de az nem átszabás Na jó, nem kötekedem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #299 Dátum: 2009. November 28. - 14:25:56 » |
|
Csak a középkonzol átszabásával. Milyen átszabásra gondolsz? Hisz a gyári Blau is 2DIN-es Már akinek cd-váltós verziója van a la Platinum. Tudom, nekem is az van, azért kérdezem A nem a váltós verziónál a rádió alatt kis tároló rekesz van. Ezt is ki kell venni és ott a 2 dines hely Persze, de az nem átszabás Na jó, nem kötekedem ha kisfejszével csinálod, akkor az.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|