Jnf7
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #270 Dátum: 2009. Október 15. - 19:04:35 » |
|
egyböl...ha leveszek róla mindent....láda,kapcsolojel....akkor is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #271 Dátum: 2009. Október 15. - 19:06:13 » |
|
Biztos jó az erősítő?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jnf7
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #272 Dátum: 2009. Október 15. - 19:06:54 » |
|
igen jo......2 napja még müködött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jnf7
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #273 Dátum: 2009. Október 15. - 19:09:28 » |
|
áram át jön meg minden.csak villog..és közbe impulzusokat ad a ládára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #274 Dátum: 2009. Október 15. - 19:10:18 » |
|
Két napja még nekem sem volt semmi bajom. Nézd meg a negatív vezetéket, rendesen csatlakozik az erősítőre és a kasztnira (akkura)?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jnf7
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #275 Dátum: 2009. Október 15. - 19:14:21 » |
|
átnázem akkor még 1szer. szétszedtem,mert a vezetöülés alatt volt az erösitö..most a csomagtartóba került. az erösitöbe 2x30Aos bizti van. a táp ágba 80Aos került. elvileg az erösitöknek nincs megszabva hogy mekkora mehet a tép kábelbe....ugye? 60Aossal müködött az ülés alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #276 Dátum: 2009. Október 15. - 19:22:31 » |
|
Nem mindegy milyen vastag a táp. Minél meszebb van az akkutól annál vastagabb kell. Nekem volt az ülés alatt erősítőm, 6mm-es kebellel tökéletesen működött. De másik autóban a csomagtartóhoz már kevés volt, oda 10mm-es vettem. A vékonyabbal is ment, de kicsit nagyobb hangerőnél lekapcsolt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 15. - 19:44:20 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jnf7
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #277 Dátum: 2009. Október 15. - 19:25:42 » |
|
10es a tápkábel...de sztem veszek 60Aost biztit és megprobálom azzal is. hátha az a baj hogy nagy neki a 80as. sajna ami volt az megszakadt.hol vezet hol nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jnf7
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #278 Dátum: 2009. Október 15. - 19:26:50 » |
|
ha a biztositék nélkül kötöm be...direktbe,akkor lehet vmi baj?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #279 Dátum: 2009. Október 15. - 19:33:11 » |
|
ha a biztositék nélkül kötöm be...direktbe,akkor lehet vmi baj?
Amíg minden oké, addig nem lesz baja. De ne használd úgy! Egy zárlatnál, leéghet az autód is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jnf7
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #280 Dátum: 2009. Október 15. - 19:36:24 » |
|
elviszem sztem akkor egy szakszervizbe. és megnézetettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #281 Dátum: 2009. Október 15. - 20:04:30 » |
|
Ha a kijelző nem világít, de a gombok igen, az a kijelző hibája lesz.
Ha működik, csak nem világit? Münködik, de nem világít. Ergo: az izzók kimentek a kijelzőben. De cserélhetőek? Vajon csak egy izzó lenne benne? Mert ha több van (és így szokott lenni, pláne egy ekkora panelnél), és egyszerre hunytak ki, akkor ott jó eséllyel más bibi (is) lesz. Viccből nem ég ki több izzó egyszerre. Az is lehet, hogy más a baj. De az is, hogy már csak egy világított. A kocsit most vette, lehet így szokta meg. A gombok világítása független a kijelzőtől. Ezek akkor világítanak, ha az autó fényei (min. helyzetjelző) be vannak kapcsolva. A kijelző fényei akkor kelnek életre, ha bekapcsolod a rádiót. Más áramkörön vannak, ezért gondolom, hogy nem csak sima izzó hiba. Persze ettől még lehet. Végül is elmondtunk több eshetőséget, a többi már nem rajtunk múlik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #282 Dátum: 2009. Október 15. - 20:12:13 » |
|
elviszem sztem akkor egy szakszervizbe. és megnézetettem.
Sztem ez egy jó ötlet. Remélem nem sértődsz meg, de amit leírtál úgy látom, hogy nem igazán vagy otthon az elektronikában, így pedig nagy kárt tudsz okozni magadnak. Nagyon is reális lehetőség, hogy egy nem megfelelő szerelésnél leéghet az egész autó. A biztosíték nem okozhatja a problémát. A túl kicsi okozhatna esetleg, de a túl nagy nem. A túl naggyal viszont az erősítőd és a kocsid épségét veszélyezteted. Fontos, hogy az erősítő tápvezetékeit közvetlenül az akksira kösd! A fő biztosíték, amit rá teszel az pedig közvetlenül az akksinál legyen. Ezeket minden képen tartsd be!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #283 Dátum: 2009. Október 17. - 12:00:26 » |
|
Sziasztok! Két hete vagyok egy 2004-es 1.6-os sedan tulajdonosa.
Egy hibával sajnos máris találkoztam.
A gyári autórádió háttérvilágítása tegnap óta nem megy (a gomboké igen, csak a kijelzőé nem), ami éjszaka lehetetlenné teszi a kezelését.
Ti találkoztatok-e már hasonló problémával, és ha igen, miképpen orvosoltátok? Esetleg lehet az is, h véletlenül elnyomtam rajta valami beállítást?
Előre is köszönöm.
Szia. Szerintem izzó nem éghetett ki, mert nem 1-2 darab van benne. Más áramkör, mint a gomboké, mert a kijelző mindig világít, csak ha a gombok is világítanak, akkor halványabb. Olyan, mint az óra a műszerfalba. Beállítási lehetőség nincs, elnyomni nem lehet... Hátlapon érintkezők tisztaságát ellenőrizted? Esetleg a rádó elején ? üdv
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #284 Dátum: 2009. Október 19. - 11:42:13 » |
|
Visszaolvasgattam, de erre nem találtam hozzászólást. A Blaupunkton lejátszás közben 'mute'-t kapcsolok és utána x mp múlva vissza, akkor nem az eddigi folyt köv szerint működik, hanem másodperces különbséggel máshol folytatja. Először azt hittem a mute alatt is megy, de a mpercek nem stimmelnek. Olyan mindha nem tudná hol hagyta abba. Ha kikapcsolom teljesen és vissza, akkor folyt köv szerint működik.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|