Döme
|
|
« Hozzászólás #240 Dátum: 2009. Július 08. - 10:35:45 » |
|
Nem találtam erre megfelelőbb témát, úgyhogy ide írom:
JVC CH-X550 12 lemezes cd tár újszerű állapotban, 3 évesen - 2 éve nem használom - kábellel eladó. Mindenevő, újraírható cd-ket is lejátszik, tökéletes rázkódásvédelemmel. Csak audio, nem mp3!
Ára: 10 000,- Ft (árfolyamingadozástól függetlenül)
Általam értelmesnek tartott dolgokra cserélhető, várom az ajánlatokat.
Mondjuk az "Adás-vétel->Kiegészítő felszerelés" topicba is írhattad volna, de itt sem rossz. Az adásvételeket inkább oda gyűjtjük. Legközelebb figyelj erre. Én úgy értelmeztem azt a címet, hogy kiegészítő felszerelések a neten. Ezért nem oda írtam. Remélem megleli itt is, akinek szüksége van rá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #241 Dátum: 2009. Július 08. - 16:06:46 » |
|
Nem találtam erre megfelelőbb témát, úgyhogy ide írom:
JVC CH-X550 12 lemezes cd tár újszerű állapotban, 3 évesen - 2 éve nem használom - kábellel eladó. Mindenevő, újraírható cd-ket is lejátszik, tökéletes rázkódásvédelemmel. Csak audio, nem mp3!
Ára: 10 000,- Ft (árfolyamingadozástól függetlenül)
Általam értelmesnek tartott dolgokra cserélhető, várom az ajánlatokat.
Mondjuk az "Adás-vétel->Kiegészítő felszerelés" topicba is írhattad volna, de itt sem rossz. Az adásvételeket inkább oda gyűjtjük. Legközelebb figyelj erre. Én úgy értelmeztem azt a címet, hogy kiegészítő felszerelések a neten. Ezért nem oda írtam. Remélem megleli itt is, akinek szüksége van rá... Bizonyára...semmi gond!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jnf7
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #242 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 14:13:55 » |
|
sziasztok Lenne 1 kérdésem. Most telepitem a hifit a lacettibe. A kérdés: -Az erösítö tápkábelét hol tudom bejuttatni az aksitól az utastérbe? Bontani kell vmit,és ha igen akkor mit? köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #243 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 15:16:19 » |
|
sziasztok Lenne 1 kérdésem. Most telepitem a hifit a lacettibe. A kérdés: -Az erösítö tápkábelét hol tudom bejuttatni az aksitól az utastérbe? Bontani kell vmit,és ha igen akkor mit? köszönöm
Szia! Én azt mondanám: egy autóhifi műhelyben... Én ugyanis oda vittem, mert nem akartam kókányolni, mint anno a B Corsámon, aztán be is csordogált ott a víz, mert sz*rul csináltam meg. Az meg ugye nem tesz jót ez elektronikának. Persze vannak tőlem ügyesebb cartársak is. Komolyra fordítva a szót, megnézem majd, hogyan vezették át, hátha tudok valami okosat is írni neked. Szaki szerint nem volt egyszerű, ha jól emlékszem eléggé szétszedte a verdát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jnf7
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #244 Dátum: 2009. Augusztus 12. - 18:55:15 » |
|
szia köszi a választ. ha nem annyira bonyolult akkor megpróbálkoznék vele én beszerelni. bár lehet szakemberre fogom bizni.majd hétvégén szétszedem picit azt körbenézek a belsejében.azt észrevételeket posztolom itt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #245 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 15:32:23 » |
|
szia köszi a választ. ha nem annyira bonyolult akkor megpróbálkoznék vele én beszerelni. bár lehet szakemberre fogom bizni.majd hétvégén szétszedem picit azt körbenézek a belsejében.azt észrevételeket posztolom itt.
Bal első sárvédőben lévő műanyag borítás mögött találod a kábelek belépési pontját a belső térbe. A műanyag dobot kell leszedni, és akkor hozzáférsz mindenhez. A gyári kábelek közé mindig be lehet tolni egy-két plusz vezetéket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #246 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 09:30:41 » |
|
Bal első sárvédőben lévő műanyag borítás mögött találod a kábelek belépési pontját a belső térbe. A műanyag dobot kell leszedni, és akkor hozzáférsz mindenhez. A gyári kábelek közé mindig be lehet tolni egy-két plusz vezetéket. Igen, belenéztem a motortérbe, de semmi sem látszik sajna, annyira sűrű a tartalma. Az rémlett nekem is, hogy a sárvédő borítást le kellett szedni. Nem bántam meg, hogy nem kezdtem bele egyedül, de csak hajrá, fiatal titán - Jnf7!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jnf7
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #247 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 15:49:41 » |
|
Elkészült a zene..... A bal elsö sárvédö belsö burkolatát kellett levenni.Ott találtam meg a kábelek behatolási pontját.átböktem a gumit,áttoltam rajta a kábelt. tömitöragasztóval körbenyomtam hogy neázzon be. a biztositék táblánál elvezettem a kábeleket,majd a köszöb alatt az erösitöig.összekötöttem mindent amit kellett.elégjól szólt eddig is a zene ami gyárilag benne volt,csak a fejegységet cseréltem ki.most pedig kiegészült 1 mélyládával a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #248 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 10:21:35 » |
|
Elkészült a zene..... A bal elsö sárvédö belsö burkolatát kellett levenni.Ott találtam meg a kábelek behatolási pontját.átböktem a gumit,áttoltam rajta a kábelt. tömitöragasztóval körbenyomtam hogy neázzon be. a biztositék táblánál elvezettem a kábeleket,majd a köszöb alatt az erösitöig.összekötöttem mindent amit kellett.elégjól szólt eddig is a zene ami gyárilag benne volt,csak a fejegységet cseréltem ki.most pedig kiegészült 1 mélyládával a dolog.
Ügyes vagy, gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #249 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 19:50:45 » |
|
Bajban vagyok! Az egyik hátsó hangszóró elkezdett recsegni. Gyárit nem veszek bele, mert pénzt csak minőségi cuccért vagyok hajlandó adni. Ha viszont normálisat veszek, akkor az elsőket is ki kell cserélni valami jobbra. Így pedig sokba kerülne a csere. Szóval egyenlőre marad a mostani felállás.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #250 Dátum: 2009. Szeptember 08. - 16:20:22 » |
|
Bajban vagyok! Az egyik hátsó hangszóró elkezdett recsegni. Gyárit nem veszek bele, mert pénzt csak minőségi cuccért vagyok hajlandó adni. Ha viszont normálisat veszek, akkor az elsőket is ki kell cserélni valami jobbra. Így pedig sokba kerülne a csere. Szóval egyenlőre marad a mostani felállás. Vékony réteg sziloplaszt vagy valamilyen rugalmas anyagú ragasztó a peremre ( gondolom ott fáradhatott el és ezért recseg).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #251 Dátum: 2009. Szeptember 08. - 19:08:10 » |
|
Bajban vagyok! Az egyik hátsó hangszóró elkezdett recsegni. Gyárit nem veszek bele, mert pénzt csak minőségi cuccért vagyok hajlandó adni. Ha viszont normálisat veszek, akkor az elsőket is ki kell cserélni valami jobbra. Így pedig sokba kerülne a csere. Szóval egyenlőre marad a mostani felállás. Vékony réteg sziloplaszt vagy valamilyen rugalmas anyagú ragasztó a peremre ( gondolom ott fáradhatott el és ezért recseg). Szilo nincs itthon, rágó nem jó?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #252 Dátum: 2009. Szeptember 08. - 19:48:03 » |
|
Bajban vagyok! Az egyik hátsó hangszóró elkezdett recsegni. Gyárit nem veszek bele, mert pénzt csak minőségi cuccért vagyok hajlandó adni. Ha viszont normálisat veszek, akkor az elsőket is ki kell cserélni valami jobbra. Így pedig sokba kerülne a csere. Szóval egyenlőre marad a mostani felállás. Vékony réteg sziloplaszt vagy valamilyen rugalmas anyagú ragasztó a peremre ( gondolom ott fáradhatott el és ezért recseg). Szilo nincs itthon, rágó nem jó? De jó, ha gyümölcsízű!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #253 Dátum: 2009. Szeptember 09. - 11:16:02 » |
|
Bajban vagyok! Az egyik hátsó hangszóró elkezdett recsegni. Gyárit nem veszek bele, mert pénzt csak minőségi cuccért vagyok hajlandó adni. Ha viszont normálisat veszek, akkor az elsőket is ki kell cserélni valami jobbra. Így pedig sokba kerülne a csere. Szóval egyenlőre marad a mostani felállás. Vékony réteg sziloplaszt vagy valamilyen rugalmas anyagú ragasztó a peremre ( gondolom ott fáradhatott el és ezért recseg). Szilo nincs itthon, rágó nem jó? De jó, ha gyümölcsízű! Ez tetszett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #254 Dátum: 2009. Szeptember 09. - 14:19:27 » |
|
Bajban vagyok! Az egyik hátsó hangszóró elkezdett recsegni. Gyárit nem veszek bele, mert pénzt csak minőségi cuccért vagyok hajlandó adni. Ha viszont normálisat veszek, akkor az elsőket is ki kell cserélni valami jobbra. Így pedig sokba kerülne a csere. Szóval egyenlőre marad a mostani felállás. Vékony réteg sziloplaszt vagy valamilyen rugalmas anyagú ragasztó a peremre ( gondolom ott fáradhatott el és ezért recseg). Szilo nincs itthon, rágó nem jó? De jó lesz, az is megteszi. Meg egyet tegyél a füledbe is! Akkor nem hallod, hogy recseg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|