Sziasztok!
Engem is utolért a lejátszó csere kényszerből. Anno tartozás fejében szereztem egy 500Wos MacAudio mélyládát, és ahhoz karácsonyra szereztem egy 1000W-os 4csatornás Mac erősítőt is. Hát mondanom sem kell hogy nem volt egyszerű a beépítés, bárki ilyenbe akar kezdeni inkább bízza szakemberre
A csomagtartóban földpontot találni igazi rémálom, így a csomitartó zárszerkezetének az ellenpárjához kellett csavarozni a kábelt. +12V-ot találni megint nem volt egyszerű, egy kábelcsomopontba tudtuk csak beforrasztani a kupplung pedál mellett. A gyári rádión nekem nem volt RCA kimenet sem, így a rádiót cserélni kellett, de legalább mp3as lett helyette, viszont minden egyes indításnál újra kell programozni a rádiót, nem marad a memoriájában semmi sem.
Lejátszó cserénél volt valakinek hasolnó problémája? És hogyan orvosolta? Ahogy néztem miután kiveszem a kulcsot, vagy leveszem az ACC-ről akkor már nem kap áramot a lejátszó.
A hangtechnikát továbbra is fogom fejleszteni ahogy a tárcám engedi és ezzel kapcsolatban további kérdéseket szeretnék feltenni.
Magassugárzó minden esetben van az első ajtókban? Mert ahogy probáltuk hallgatni, úgy tűnt, hogy nincs benne, ezért tervezem a beszerelését, először előre aztán hátra is, majd a gyári hangszórókat is le akarom cserélni valami komolyabbra. Meg tudjátok mondani a gyári adatokat, szal hogy minek mi a mérete stb...
Előre is köszönöm!