Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #540 Dátum: 2012. Február 24. - 21:00:12 » |
|
De te mondtad a 20.000 akkor mégse elég érdekes ??
Ezt a mondatodat nem értem.  Egyszer azt mondod,hogy 20.000ft ot ér akkor a tiedé 20.000ft ért vihető használtan 10.000 akkor adok a tiedéért 10.000ft ot Nem akarom eladni, mert kell. Sem 10-ért, sem 50-ért.  Amit írtam " Ilyen tudású fejegységet max. 10-ér, használtan még annyiért sem." Azt az üzletben kapható ilyen tudásúakra értettem. Mert te írtad hogy " de mennyiért kapsz egy mp3 as rádiót ami pl.Blaupunkt,Alpine,Kenwood,Sony" Erre válaszoltam. Bár nem tudom, ez kérdés volt-e a számodról vagy kijelentés. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Február 24. - 21:06:55 írta Jani »
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #541 Dátum: 2012. Február 24. - 21:06:10 » |
|
Ezt a mondatodat nem értem.  Egyszer azt mondod,hogy 20.000ft ot ér akkor a tiedé 20.000ft ért vihető használtan 10.000 akkor adok a tiedéért 10.000ft ot Nem akarom eladni, mert kell. Sem 10-ért, sem 50-ért.  Amit írtam " Ilyen tudású fejegységet max. 10-ér, használtan még annyiért sem." Azt az üzletben kapható ilyen tudásúakra értettem. Mert te írtad hogy " de mennyiért kapsz egy mp3 as rádiót ami pl.Blaupunkt,Alpine,Kenwood,Sony" Erre válaszoltam. Bár nem tudom, ez kérdés volt-e a számodról vagy kijelentés.  akkor miért írsz árat??? mint írtam mindenki eldönti neki mit ér ismétlem itt azon van a hangsúly,hogy NEM KAPSZ OLYAT AMI TUDJA A KORMÁNYTÁVVEZÉRLÉT,MP3 AS ÉS NEM KELL SZÉTFARAGNI AZ AUTÓT!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #542 Dátum: 2012. Február 24. - 21:09:13 » |
|
De most komolyan, senki nem tudja az árat és mégis azon vitatkoztok??!!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #543 Dátum: 2012. Február 24. - 21:12:39 » |
|
Ezt a mondatodat nem értem.  Egyszer azt mondod,hogy 20.000ft ot ér akkor a tiedé 20.000ft ért vihető használtan 10.000 akkor adok a tiedéért 10.000ft ot Nem akarom eladni, mert kell. Sem 10-ért, sem 50-ért.  Amit írtam " Ilyen tudású fejegységet max. 10-ér, használtan még annyiért sem." Azt az üzletben kapható ilyen tudásúakra értettem. Mert te írtad hogy " de mennyiért kapsz egy mp3 as rádiót ami pl.Blaupunkt,Alpine,Kenwood,Sony" Erre válaszoltam. Bár nem tudom, ez kérdés volt-e a számodról vagy kijelentés.  akkor miért írsz árat??? mint írtam mindenki eldönti neki mit ér ismétlem itt azon van a hangsúly,hogy NEM KAPSZ OLYAT AMI TUDJA A KORMÁNYTÁVVEZÉRLÉT,MP3 AS ÉS NEM KELL SZÉTFARAGNI AZ AUTÓT! Pontosan! Nekem ez max 20e-t ér meg, 17e-ért vettem is egyet.  Akinek kell annyiért amennyiért adod vegye meg.  Mondjuk nem tudom mennyiért adod, mert az titok. Mivel ez egy fórum és nem telefonos webáruház, nem értem mért nem akarsz árat írni. Aki szeret telefonálni az meg sem kérdi itt, csak egyből felhív téged.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #544 Dátum: 2012. Február 24. - 21:17:05 » |
|
Ezt a mondatodat nem értem.  Egyszer azt mondod,hogy 20.000ft ot ér akkor a tiedé 20.000ft ért vihető használtan 10.000 akkor adok a tiedéért 10.000ft ot Nem akarom eladni, mert kell. Sem 10-ért, sem 50-ért.  Amit írtam " Ilyen tudású fejegységet max. 10-ér, használtan még annyiért sem." Azt az üzletben kapható ilyen tudásúakra értettem. Mert te írtad hogy " de mennyiért kapsz egy mp3 as rádiót ami pl.Blaupunkt,Alpine,Kenwood,Sony" Erre válaszoltam. Bár nem tudom, ez kérdés volt-e a számodról vagy kijelentés.  akkor miért írsz árat??? mint írtam mindenki eldönti neki mit ér ismétlem itt azon van a hangsúly,hogy NEM KAPSZ OLYAT AMI TUDJA A KORMÁNYTÁVVEZÉRLÉT,MP3 AS ÉS NEM KELL SZÉTFARAGNI AZ AUTÓT! Pontosan! Nekem ez max 20e-t ér meg, 17e-ért vettem is egyet.  Akinek kell annyiért amennyiért adod vegye meg.  Mondjuk nem tudom mennyiért adod, mert az titok. Mivel ez egy fórum és nem telefonos webáruház, nem értem mért nem akarsz árat írni. Aki szeret telefonálni az meg sem kérdi itt, csak egyből felhív téged. csak.. más az ára az újnak más ahasználtnak és más a gyári beszámításával ott is állapotfüggő milyen a régi nem fogok 6 féle árat kitalálni és telefonon több kérdésre lehet válaszolni különben is ha írnék árat akkor azon csámcsognál így meg ezen tudsz
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #545 Dátum: 2012. Február 24. - 22:36:15 » |
|
Ezt a mondatodat nem értem.  Egyszer azt mondod,hogy 20.000ft ot ér akkor a tiedé 20.000ft ért vihető használtan 10.000 akkor adok a tiedéért 10.000ft ot Nem akarom eladni, mert kell. Sem 10-ért, sem 50-ért.  Amit írtam " Ilyen tudású fejegységet max. 10-ér, használtan még annyiért sem." Azt az üzletben kapható ilyen tudásúakra értettem. Mert te írtad hogy " de mennyiért kapsz egy mp3 as rádiót ami pl.Blaupunkt,Alpine,Kenwood,Sony" Erre válaszoltam. Bár nem tudom, ez kérdés volt-e a számodról vagy kijelentés.  akkor miért írsz árat??? mint írtam mindenki eldönti neki mit ér ismétlem itt azon van a hangsúly,hogy NEM KAPSZ OLYAT AMI TUDJA A KORMÁNYTÁVVEZÉRLÉT,MP3 AS ÉS NEM KELL SZÉTFARAGNI AZ AUTÓT! Pontosan! Nekem ez max 20e-t ér meg, 17e-ért vettem is egyet.  Akinek kell annyiért amennyiért adod vegye meg.  Mondjuk nem tudom mennyiért adod, mert az titok. Mivel ez egy fórum és nem telefonos webáruház, nem értem mért nem akarsz árat írni. Aki szeret telefonálni az meg sem kérdi itt, csak egyből felhív téged. csak.. más az ára az újnak más ahasználtnak és más a gyári beszámításával ott is állapotfüggő milyen a régi nem fogok 6 féle árat kitalálni és telefonon több kérdésre lehet válaszolni különben is ha írnék árat akkor azon csámcsognál így meg ezen tudsz Nem csámcsogok.  Leírtam szerintem mennyit ér, ezen te kezdtél ez vitázni. Ezek szerint nálad ennél több. Nincs ezzel baj, ha megveszi valaki.  Egyébként nem kéne 6 féle ár. Új 50e, használt 30e beszámítás 5-10e állapottól függően. Ennyit megtennél, nem születne ilyen sok felesleges hozzászólás. Én 5e ért adtam el a sima gyárit karcmentes fóliás előlappal. vége.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #546 Dátum: 2012. Február 24. - 22:42:39 » |
|
Ezt a mondatodat nem értem.  Egyszer azt mondod,hogy 20.000ft ot ér akkor a tiedé 20.000ft ért vihető használtan 10.000 akkor adok a tiedéért 10.000ft ot Nem akarom eladni, mert kell. Sem 10-ért, sem 50-ért.  Amit írtam " Ilyen tudású fejegységet max. 10-ér, használtan még annyiért sem." Azt az üzletben kapható ilyen tudásúakra értettem. Mert te írtad hogy " de mennyiért kapsz egy mp3 as rádiót ami pl.Blaupunkt,Alpine,Kenwood,Sony" Erre válaszoltam. Bár nem tudom, ez kérdés volt-e a számodról vagy kijelentés.  akkor miért írsz árat??? mint írtam mindenki eldönti neki mit ér ismétlem itt azon van a hangsúly,hogy NEM KAPSZ OLYAT AMI TUDJA A KORMÁNYTÁVVEZÉRLÉT,MP3 AS ÉS NEM KELL SZÉTFARAGNI AZ AUTÓT! Pontosan! Nekem ez max 20e-t ér meg, 17e-ért vettem is egyet.  Akinek kell annyiért amennyiért adod vegye meg.  Mondjuk nem tudom mennyiért adod, mert az titok. Mivel ez egy fórum és nem telefonos webáruház, nem értem mért nem akarsz árat írni. Aki szeret telefonálni az meg sem kérdi itt, csak egyből felhív téged. csak.. más az ára az újnak más ahasználtnak és más a gyári beszámításával ott is állapotfüggő milyen a régi nem fogok 6 féle árat kitalálni és telefonon több kérdésre lehet válaszolni különben is ha írnék árat akkor azon csámcsognál így meg ezen tudsz Nem csámcsogok.  Leírtam szerintem mennyit ér, ezen te kezdtél ez vitázni. Ezek szerint nálad ennél több. Nincs ezzel baj, ha megveszi valaki.  Egyébként nem kéne 6 féle ár. Új 50e, használt 30e beszámítás 5-10e állapottól függően. Ennyit megtennél, nem születne ilyen sok felesleges hozzászólás. Én 5e ért adtam el a sima gyárit karcmentes fóliás előlappal. vége. pont lenne mindenhez tudsz valamit hozzáfűzni ahhoz is ami nem is érdekel...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
tabek
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #547 Dátum: 2012. Február 25. - 10:22:05 » |
|
Sziasztok ujj vagyok a lacsisok között. Az enyémben gyári cd-s rádió van kicserélném a régi mp3-as magnómra de nem tom hogy, vagy mivel kell kiszedni a gyárit  , olvasgattam vissza de nem találtam volt e szó róla egyáltalán.Valaki tudna segíteni köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #548 Dátum: 2012. Február 25. - 11:16:14 » |
|
Sziasztok ujj vagyok a lacsisok között. Az enyémben gyári cd-s rádió van kicserélném a régi mp3-as magnómra de nem tom hogy, vagy mivel kell kiszedni a gyárit  , olvasgattam vissza de nem találtam volt e szó róla egyáltalán.Valaki tudna segíteni köszi. szét kell szedni a műszerfalat ha még nem csináltál hasonlót viddszerelőhöz
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #549 Dátum: 2012. Február 25. - 11:39:13 » |
|
Sziasztok ujj vagyok a lacsisok között. Az enyémben gyári cd-s rádió van kicserélném a régi mp3-as magnómra de nem tom hogy, vagy mivel kell kiszedni a gyárit  , olvasgattam vissza de nem találtam volt e szó róla egyáltalán.Valaki tudna segíteni köszi. Itt találsz segítséget!: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=51
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tabek
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #550 Dátum: 2012. Február 25. - 17:08:43 » |
|
Köszönöm a gyors válaszokat,Ennek az oldalnak én is regisztrált felhasználója vagyok szoktam is böngészni de erre eddig nem találtam rá kösz még egyszer. Lepetézek ennek az autónak mi a fa.zért kell ennyire megnehezíteni a cserét,a képekből ítélve ennek szabványos ISO csatija van jól láttam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #551 Dátum: 2012. Február 25. - 20:29:46 » |
|
mp3-as magnó? hmmm....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
 |
« Hozzászólás #552 Dátum: 2012. Február 25. - 21:14:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
 |
« Hozzászólás #553 Dátum: 2012. Február 25. - 21:50:44 » |
|
Köszönöm a gyors válaszokat,Ennek az oldalnak én is regisztrált felhasználója vagyok szoktam is böngészni de erre eddig nem találtam rá kösz még egyszer. Lepetézek ennek az autónak mi a fa.zért kell ennyire megnehezíteni a cserét,a képekből ítélve ennek szabványos ISO csatija van jól láttam?
Nem olyan bonyolult a csere. Ha szétszeded utána már legközelebb rutinból fog menni.  Amúgy szabvány csatlakozója van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #554 Dátum: 2012. Február 25. - 23:29:26 » |
|
paradoxon... 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|