diablo77
|
|
« Hozzászólás #420 Dátum: 2010. Június 07. - 21:24:07 » |
|
Hallott valaki erről: Bass Pump III ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #421 Dátum: 2010. Június 07. - 21:26:13 » |
|
Hallott valaki erről: Bass Pump III ?
Ez egy felnőtt filmnek a címe?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #422 Dátum: 2010. Június 07. - 21:38:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #423 Dátum: 2010. Június 08. - 11:06:51 » |
|
Hááát...nem hiszem, hogy ez egy csodahangszóró vagy mifene lenne, főleg ennyiért. De nagyon érdekes, és felettébb kiváncsi vagyok rá működés közben! A leírás szerint a rezgés kiváltja a mély hangokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #424 Dátum: 2010. Június 08. - 11:11:30 » |
|
A mély hangok megszólaltatásához a hangszórónak megfelelően méretezett "űr" szükséges. Kétségeim vannak a lapos aktív mélyládák hangminőségét illetően, de mivel ilyet sem hallottam még működés közben, nem is bizonyíthatom véleményemet... Ami pedig ládában van, az helyet foglal. Nem az erősítő, aminek nagy a helyszükséglete, hanem a mélynyomó. Milyen Mazdában lenne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #425 Dátum: 2010. Június 08. - 14:23:49 » |
|
A mély hangok megszólaltatásához a hangszórónak megfelelően méretezett "űr" szükséges. Kétségeim vannak a lapos aktív mélyládák hangminőségét illetően, de mivel ilyet sem hallottam még működés közben, nem is bizonyíthatom véleményemet... Ami pedig ládában van, az helyet foglal. Nem az erősítő, aminek nagy a helyszükséglete, hanem a mélynyomó. Milyen Mazdában lenne? mx5
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|
tattoo
|
|
« Hozzászólás #427 Dátum: 2010. Június 22. - 23:00:33 » |
|
Bekerült a Lacsiba az új fejegység....Clarion cz209e....meg egy büfögő hátra...most már van basszus is:)A zene szépen szól,de lesz még egy hangszoró csere is.A fejegység ugyan tudja az mp3at,de vhogy az mp3 minőséggel nem vagyok kibékülve még mindig..úgyhogy marad a gyári cd hallgatás...A fejegység csere elsőre nem egyszerű..harmadszorra már gyerek játék...csak tudnám,miért csavarozzák be ennyire...a kormány vezérlés még a jövő zenéje...kell vmi átalakító szerű...
|
|
|
Naplózva
|
120-al fullra pakolva normál tempoval 6.8L/100----Padlóig nyomva-széttaposva 9L/100
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #428 Dátum: 2010. Június 23. - 14:01:45 » |
|
Bekerült a Lacsiba az új fejegység....Clarion cz209e....meg egy büfögő hátra...most már van basszus is:)A zene szépen szól,de lesz még egy hangszoró csere is.A fejegység ugyan tudja az mp3at,de vhogy az mp3 minőséggel nem vagyok kibékülve még mindig..úgyhogy marad a gyári cd hallgatás...A fejegység csere elsőre nem egyszerű..harmadszorra már gyerek játék...csak tudnám,miért csavarozzák be ennyire...a kormány vezérlés még a jövő zenéje...kell vmi átalakító szerű...
Gratula. Az empéhárom meg jelentős adatvesztéssel dolgozik. Még a 320-as adatfolyam elfogadható. Ennél sokkal jobb az Ogg. Csakhát azokat nemigen ismerik a fejegységek. Vagy még alternatíva lehet egy DVD-s fejegység és akkor mehet a sok WAV a DVD-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tattoo
|
|
« Hozzászólás #429 Dátum: 2010. Június 23. - 19:35:55 » |
|
Hööö,egy Lacsiba dvd lejátszó?? ;DNa azért annyira nem jó autó...szeretem imádom,de nem
|
|
|
Naplózva
|
120-al fullra pakolva normál tempoval 6.8L/100----Padlóig nyomva-széttaposva 9L/100
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #430 Dátum: 2010. Június 23. - 20:31:11 » |
|
Hööö,egy Lacsiba dvd lejátszó?? ;DNa azért annyira nem jó autó...szeretem imádom,de nem Ebben is van az is továbbá még az alábbi dogokat is tudja GPS. rádió; CD; tolató kamera kijelző.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tattoo
|
|
« Hozzászólás #431 Dátum: 2010. Július 22. - 19:03:26 » |
|
Össze lett lőve a zene..most már szépen szól...betettem a hátsó ajtóba a csipogókat..és tettem hangváltót az alsó hangszorókra...Az ajtóba lévő hangszorók 13cm-es..de nem lesz cserélve..igy hangváltóval szépen szólnak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ngyzslt
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #432 Dátum: 2010. Szeptember 22. - 20:54:10 » |
|
Össze lett lőve a zene..most már szépen szól...betettem a hátsó ajtóba a csipogókat..és tettem hangváltót az alsó hangszorókra...Az ajtóba lévő hangszorók 13cm-es..de nem lesz cserélve..igy hangváltóval szépen szólnak...
Kicsikémbe keresek sos egy jó állapotú rádiókeretet. Ha valaki tud valahonnan kérem írjon. Az előző tulaj kenwood-ja van a kocsiban rádiókeret nélkül. THX
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jnf7
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #433 Dátum: 2010. Október 10. - 11:12:53 » |
|
sziasztok. Nem tudom hogy van vele más,de a zenéből sosem elég. Az ember mindig megszokja a hangerőt, és kevés lesz neki. Lacettibe tettem 1éve már kicsit nagyobb zenét, de már kevésnek érzem. Alapból 8 hangszóró volt a kocsiba.Ezt kiegészítettem egy mélyládával amibe duplatekercses 2x1000wattos hangszóró van.A kalaptartóba tettem 2 3usas magnat ovált. Ezeket meghajtja egy 650wattos 4 csatornás erősítö. sztem kicsi az erösitöm.mekkora erösítöt bir el a kocsi generátora?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #434 Dátum: 2010. Október 10. - 20:13:03 » |
|
sziasztok. Nem tudom hogy van vele más,de a zenéből sosem elég. Az ember mindig megszokja a hangerőt, és kevés lesz neki. Lacettibe tettem 1éve már kicsit nagyobb zenét, de már kevésnek érzem. Alapból 8 hangszóró volt a kocsiba.Ezt kiegészítettem egy mélyládával amibe duplatekercses 2x1000wattos hangszóró van.A kalaptartóba tettem 2 3usas magnat ovált. Ezeket meghajtja egy 650wattos 4 csatornás erősítö. sztem kicsi az erösitöm.mekkora erösítöt bir el a kocsi generátora?
ha nagyobb zenét akarsz vagy stabil tápos erősítőt vagy kondenzátort tegyél bele!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|