Lacetti klub fórum
2024. December 13. - 19:57:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 63   Le

Szerző Téma: Fék ,ABS, TC  (Megtekintve 291364 alkalommal)
Komis
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #405 Dátum: 2011. November 22. - 08:17:53 »

szombaton a rendőrök kressz napot tartottak a plázában. A parkolóban a járművet ingyen megvizsgálták a közlekedés felügyelet emberei. Első fék ok, hátsó fék ok, kézifék nyeka!!! Jobb oldalon nincs rögzítőfékem. Nagyon bosszús lettem, mert júniusban műszakizott, első fékek cserélve, októberben pedig a hátsók. Ideg belém jött, megyek leverem rajtuk....
Ja a kéziféket ritkán, de szoktam használni. Hogy műszakiztatták? (márkaszervíz) Sax!
Egy átlagos szervízen is meg kell nézni ilyen dolgokat, nemhogy műszakin! Nekem pl. most a 60.000-esen meg is nézte a lelkiismeretes szerelő és állított is rajta!  Kacsint Vigyorog Vigyorog Vigyorog
(ja...persze, hogy nem márkaszervíz volt, hanem Sebike! Vigyorog Vigyorog Vigyorog)
ÉS Ő miért nem márkaszervíz!??  .... Kacsint Vigyorog

Mert nem a GM hálózaton belül dolgozik!
Elképzelhető, hogy jobban mint sok "márkaszerviz"!!
Tudom! Tapasztaltam!  Vigyorog Puszi
Ezért is "írtam fonákról", hogy a fórumosoknak Ő az egyik márkaszervíze. Hiszen a Chevy márkát elölről-hátulról... ismeri  Vigyorog Vigyorog
Naplózva

MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
cupika
Teljes tag

2.0 D Elite

« Hozzászólás #406 Dátum: 2011. November 22. - 21:57:10 »

Olvasgatom az írásom, problémám utáni hozzászolásokat. Georgbob hozzászolását köszönöm, építő jellegű.
A 21 vigyorgó fej jól néz ki, de a tanácsoknak, hogy mit tudnék kezdeni otthon kézifékkel, annak jobban örülnék. Sebike nekem 422 km oda, 422 vissza. Azzal kell beérnem ami itt van Szabolcsban.
Naplózva
guszesz
Teljes tag

« Hozzászólás #407 Dátum: 2011. November 23. - 14:21:10 »

Olvasgatom az írásom, problémám utáni hozzászolásokat. Georgbob hozzászolását köszönöm, építő jellegű.
A 21 vigyorgó fej jól néz ki, de a tanácsoknak, hogy mit tudnék kezdeni otthon kézifékkel, annak jobban örülnék. Sebike nekem 422 km oda, 422 vissza. Azzal kell beérnem ami itt van Szabolcsban.
Én régebben míg szabolcsban laktam a fékkel kapcsolatban és zöldkártyáztatni jártam egy párszor Oroson a Meggyesi autó szervizben. Van saját fékpadjuk ahol tudnak méricskélni javítás után és az árai is nagyon korrektek voltak anno. Sajnos tel. számot nem tudok. Talán Oroson a Fő utcán(a városból kifelé az orosi körforgalomból balra) van a műhely ha jól emlékszem , a szaki lakóházának az udvarán. Ha esetleg érdekel akkor írj privit és megpróbálom megszerezni a tel. számot!
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 23. - 14:24:21 írta guszesz » Naplózva
Sean
Teljes tag

« Hozzászólás #408 Dátum: 2011. December 05. - 10:34:24 »

Tisztelt Cartársak!

Régen nem irtam,mert sem időm,és hál istennek problémám sem akadt az autóval!Azonban a mai nap folyamán észrevettem hogy megint befog a hátsó fék,ugyanaz ami tavaly decemberben!akkor orvosolva lett a probléma!úgy néz ki egy évig birta az akkor beszerelt tömitéskészlet!ma ez újra elvégzem,de a kérdésem az lenne hogy nincs olyan lehetőség,ami hosszabb időre megszünteti ezt a problémát?

Sean
Naplózva
sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #409 Dátum: 2011. December 05. - 14:55:43 »

Tisztelt Cartársak!

Régen nem irtam,mert sem időm,és hál istennek problémám sem akadt az autóval!Azonban a mai nap folyamán észrevettem hogy megint befog a hátsó fék,ugyanaz ami tavaly decemberben!akkor orvosolva lett a probléma!úgy néz ki egy évig birta az akkor beszerelt tömitéskészlet!ma ez újra elvégzem,de a kérdésem az lenne hogy nincs olyan lehetőség,ami hosszabb időre megszünteti ezt a problémát?

Sean

Nekünk a gumifékcső csere oldotta meg.
Naplózva

Sean
Teljes tag

« Hozzászólás #410 Dátum: 2011. December 05. - 20:05:33 »

Tisztelt Cartársak!

Sean

Nekünk a gumifékcső csere oldotta meg.

ma annyi "extrával" bővült a dolog,hogy lecseréltem a fékolajat is,illeltve egy ajánlásra fékpasztával körbekentem a gumigyűrüt!
de ha megint képes lesz előjönni akkor azt is kiprobálom!köszönöm a tippet!
Naplózva
georgbob
Teljes tag

« Hozzászólás #411 Dátum: 2012. Február 25. - 14:19:02 »

Üdv!

Első fékbetétet cserélnék. A szervízdoksiban úgy látom, mintha elég lenne az alsó csavart kivenni, felhajtani a külső részt és cserélni. Így van, vagy egyéb a technikája?

Köszi:georgbob
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #412 Dátum: 2012. Február 25. - 20:06:53 »

Üdv!

Első fékbetétet cserélnék. A szervízdoksiban úgy látom, mintha elég lenne az alsó csavart kivenni, felhajtani a külső részt és cserélni. Így van, vagy egyéb a technikája?

Köszi:georgbob

inkább vedd ki mindkettő csavart és elkerülheted a gumifékcső károsodást
Naplózva

70/4334431
georgbob
Teljes tag

« Hozzászólás #413 Dátum: 2012. Február 25. - 21:48:37 »

thx
Naplózva
baka
Friss hús
*

« Hozzászólás #414 Dátum: 2012. április 21. - 17:34:51 »

Üdv.
A segítségeteket kérném első féktárcsa és betét vásárlásával kapcsolatban. Kerékcserekor vettem észre, hogy elég vállasak a tárcsák. Utána néztem méretileg, ha az információim helyesek 22mm az alsó határ, én 21,1mm mértem, úgy gondolom bőven csereérettek. A kínálat elég széles, márka és ár tekintetében és ebben kérnék segítséget, akinek van tapasztalata, hogy ár-érték arányban melyiket ajánljátok, vagy esetleg melyiket nem?
Előre is köszönöm!
Naplózva
bzs198
Teljes tag

1.4 SE (full gyári) csak nagy zene:)

« Hozzászólás #415 Dátum: 2012. április 24. - 17:16:00 »

Sziasztok!

Első fékbetéteim cserések lesznek !
Kérdezném, hogy tud vki. jó minőségűt? Illetve a klubon keresztül vki. foglalkozik alkatrész kereskedéssel?
A kocsim: 1.4 HB 2005.03.-ai
Nem baj ha nem gyári, csak jól fogjon és ne radírozzam le 30 e. -nél  Mosolyog
Segítségeteket köszönöm!
Naplózva
hawer
Ezredes

Lacetti 1.6 sedan Elite lpg.

« Hozzászólás #416 Dátum: 2012. április 24. - 17:33:02 »

Sziasztok!

Kérdezném, hogy tud vki. jó minőségűt? Illetve a klubon keresztül vki. foglalkozik alkatrész kereskedéssel?
Segítségeteket köszönöm!
Keresd Leonelt ő a te embered. Kacsint Mosolyog
Naplózva

A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
Giovanni
Törzstag
*

Kékvillám :)

« Hozzászólás #417 Dátum: 2012. április 24. - 18:25:15 »

Sziasztok!

Segítségeteket köszönöm!
Nekem Textar van most benne. Nagyon jók, csak egy gond van velük... Feltekert ablaknál is hallom, úgy visít Mosolyog
Naplózva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Mosolyog
Lacetti:
Toyota:
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #418 Dátum: 2012. április 24. - 18:53:48 »

Sziasztok!

Segítségeteket köszönöm!
Nekem Textar van most benne. Nagyon jók, csak egy gond van velük... Feltekert ablaknál is hallom, úgy visít Mosolyog

a jó fékbetét az nem csikorog az én szememben!
Ha kopik akkor legalább nem a tárcsa kopik
Ha érdekel dobj privátot van több kategória
Naplózva

70/4334431
Tomy61
Vén róka

« Hozzászólás #419 Dátum: 2012. április 24. - 18:56:09 »

Sziasztok!

Segítségeteket köszönöm!
Nos, én a közeljövőben kívánom "ívjavítani" a Textar betétet. Teljességgel kiszámíthatatlan a fékhatás, a gyári legalább konstans pocsék volt.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 63   Fel

Ugrás: