Komis
|
|
« Hozzászólás #405 Dátum: 2011. November 22. - 08:17:53 » |
|
szombaton a rendőrök kressz napot tartottak a plázában. A parkolóban a járművet ingyen megvizsgálták a közlekedés felügyelet emberei. Első fék ok, hátsó fék ok, kézifék nyeka!!! Jobb oldalon nincs rögzítőfékem. Nagyon bosszús lettem, mert júniusban műszakizott, első fékek cserélve, októberben pedig a hátsók. Ideg belém jött, megyek leverem rajtuk.... Ja a kéziféket ritkán, de szoktam használni. Hogy műszakiztatták? (márkaszervíz) Sax!
Egy átlagos szervízen is meg kell nézni ilyen dolgokat, nemhogy műszakin! Nekem pl. most a 60.000-esen meg is nézte a lelkiismeretes szerelő és állított is rajta! (ja...persze, hogy nem márkaszervíz volt, hanem Sebike! ) ÉS Ő miért nem márkaszervíz!?? .... Mert nem a GM hálózaton belül dolgozik! Elképzelhető, hogy jobban mint sok "márkaszerviz"!! Tudom! Tapasztaltam! Ezért is "írtam fonákról", hogy a fórumosoknak Ő az egyik márkaszervíze. Hiszen a Chevy márkát elölről-hátulról... ismeri
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #406 Dátum: 2011. November 22. - 21:57:10 » |
|
Olvasgatom az írásom, problémám utáni hozzászolásokat. Georgbob hozzászolását köszönöm, építő jellegű. A 21 vigyorgó fej jól néz ki, de a tanácsoknak, hogy mit tudnék kezdeni otthon kézifékkel, annak jobban örülnék. Sebike nekem 422 km oda, 422 vissza. Azzal kell beérnem ami itt van Szabolcsban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #407 Dátum: 2011. November 23. - 14:21:10 » |
|
Olvasgatom az írásom, problémám utáni hozzászolásokat. Georgbob hozzászolását köszönöm, építő jellegű. A 21 vigyorgó fej jól néz ki, de a tanácsoknak, hogy mit tudnék kezdeni otthon kézifékkel, annak jobban örülnék. Sebike nekem 422 km oda, 422 vissza. Azzal kell beérnem ami itt van Szabolcsban.
Én régebben míg szabolcsban laktam a fékkel kapcsolatban és zöldkártyáztatni jártam egy párszor Oroson a Meggyesi autó szervizben. Van saját fékpadjuk ahol tudnak méricskélni javítás után és az árai is nagyon korrektek voltak anno. Sajnos tel. számot nem tudok. Talán Oroson a Fő utcán(a városból kifelé az orosi körforgalomból balra) van a műhely ha jól emlékszem , a szaki lakóházának az udvarán. Ha esetleg érdekel akkor írj privit és megpróbálom megszerezni a tel. számot!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 23. - 14:24:21 írta guszesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #408 Dátum: 2011. December 05. - 10:34:24 » |
|
Tisztelt Cartársak!
Régen nem irtam,mert sem időm,és hál istennek problémám sem akadt az autóval!Azonban a mai nap folyamán észrevettem hogy megint befog a hátsó fék,ugyanaz ami tavaly decemberben!akkor orvosolva lett a probléma!úgy néz ki egy évig birta az akkor beszerelt tömitéskészlet!ma ez újra elvégzem,de a kérdésem az lenne hogy nincs olyan lehetőség,ami hosszabb időre megszünteti ezt a problémát?
Sean
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #409 Dátum: 2011. December 05. - 14:55:43 » |
|
Tisztelt Cartársak!
Régen nem irtam,mert sem időm,és hál istennek problémám sem akadt az autóval!Azonban a mai nap folyamán észrevettem hogy megint befog a hátsó fék,ugyanaz ami tavaly decemberben!akkor orvosolva lett a probléma!úgy néz ki egy évig birta az akkor beszerelt tömitéskészlet!ma ez újra elvégzem,de a kérdésem az lenne hogy nincs olyan lehetőség,ami hosszabb időre megszünteti ezt a problémát?
Sean
Nekünk a gumifékcső csere oldotta meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #410 Dátum: 2011. December 05. - 20:05:33 » |
|
Tisztelt Cartársak!
Sean
Nekünk a gumifékcső csere oldotta meg. ma annyi "extrával" bővült a dolog,hogy lecseréltem a fékolajat is,illeltve egy ajánlásra fékpasztával körbekentem a gumigyűrüt! de ha megint képes lesz előjönni akkor azt is kiprobálom!köszönöm a tippet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #411 Dátum: 2012. Február 25. - 14:19:02 » |
|
Üdv!
Első fékbetétet cserélnék. A szervízdoksiban úgy látom, mintha elég lenne az alsó csavart kivenni, felhajtani a külső részt és cserélni. Így van, vagy egyéb a technikája?
Köszi:georgbob
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #412 Dátum: 2012. Február 25. - 20:06:53 » |
|
Üdv!
Első fékbetétet cserélnék. A szervízdoksiban úgy látom, mintha elég lenne az alsó csavart kivenni, felhajtani a külső részt és cserélni. Így van, vagy egyéb a technikája?
Köszi:georgbob
inkább vedd ki mindkettő csavart és elkerülheted a gumifékcső károsodást
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #413 Dátum: 2012. Február 25. - 21:48:37 » |
|
thx
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baka
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #414 Dátum: 2012. április 21. - 17:34:51 » |
|
Üdv. A segítségeteket kérném első féktárcsa és betét vásárlásával kapcsolatban. Kerékcserekor vettem észre, hogy elég vállasak a tárcsák. Utána néztem méretileg, ha az információim helyesek 22mm az alsó határ, én 21,1mm mértem, úgy gondolom bőven csereérettek. A kínálat elég széles, márka és ár tekintetében és ebben kérnék segítséget, akinek van tapasztalata, hogy ár-érték arányban melyiket ajánljátok, vagy esetleg melyiket nem? Előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzs198
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 SE (full gyári) csak nagy zene:)
|
|
« Hozzászólás #415 Dátum: 2012. április 24. - 17:16:00 » |
|
Sziasztok! Első fékbetéteim cserések lesznek ! Kérdezném, hogy tud vki. jó minőségűt? Illetve a klubon keresztül vki. foglalkozik alkatrész kereskedéssel? A kocsim: 1.4 HB 2005.03.-ai Nem baj ha nem gyári, csak jól fogjon és ne radírozzam le 30 e. -nél Segítségeteket köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #416 Dátum: 2012. április 24. - 17:33:02 » |
|
Sziasztok! Első fékbetéteim cserések lesznek ! Kérdezném, hogy tud vki. jó minőségűt? Illetve a klubon keresztül vki. foglalkozik alkatrész kereskedéssel? A kocsim: 1.4 HB 2005.03.-ai Nem baj ha nem gyári, csak jól fogjon és ne radírozzam le 30 e. -nél Segítségeteket köszönöm! Keresd Leonelt ő a te embered.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #417 Dátum: 2012. április 24. - 18:25:15 » |
|
Sziasztok! Első fékbetéteim cserések lesznek ! Kérdezném, hogy tud vki. jó minőségűt? Illetve a klubon keresztül vki. foglalkozik alkatrész kereskedéssel? A kocsim: 1.4 HB 2005.03.-ai Nem baj ha nem gyári, csak jól fogjon és ne radírozzam le 30 e. -nél Segítségeteket köszönöm! Nekem Textar van most benne. Nagyon jók, csak egy gond van velük... Feltekert ablaknál is hallom, úgy visít
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #418 Dátum: 2012. április 24. - 18:53:48 » |
|
Sziasztok! Első fékbetéteim cserések lesznek ! Kérdezném, hogy tud vki. jó minőségűt? Illetve a klubon keresztül vki. foglalkozik alkatrész kereskedéssel? A kocsim: 1.4 HB 2005.03.-ai Nem baj ha nem gyári, csak jól fogjon és ne radírozzam le 30 e. -nél Segítségeteket köszönöm! Nekem Textar van most benne. Nagyon jók, csak egy gond van velük... Feltekert ablaknál is hallom, úgy visít a jó fékbetét az nem csikorog az én szememben! Ha kopik akkor legalább nem a tárcsa kopik Ha érdekel dobj privátot van több kategória
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #419 Dátum: 2012. április 24. - 18:56:09 » |
|
Sziasztok! Első fékbetéteim cserések lesznek ! Kérdezném, hogy tud vki. jó minőségűt? Illetve a klubon keresztül vki. foglalkozik alkatrész kereskedéssel? A kocsim: 1.4 HB 2005.03.-ai Nem baj ha nem gyári, csak jól fogjon és ne radírozzam le 30 e. -nél Segítségeteket köszönöm! Nekem Textar van most benne. Nagyon jók, csak egy gond van velük... Feltekert ablaknál is hallom, úgy visít Nos, én a közeljövőben kívánom "ívjavítani" a Textar betétet. Teljességgel kiszámíthatatlan a fékhatás, a gyári legalább konstans pocsék volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|