Lacetti klub fórum
2024. December 12. - 16:32:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 63   Le

Szerző Téma: Fék ,ABS, TC  (Megtekintve 290905 alkalommal)
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #150 Dátum: 2010. Március 18. - 19:49:13 »

zoci, elmondod, miért kiabálsz? nem vagyunk süketek Kacsint
szerintem csak beragadt a kepszlokk Kacsint
Szerintem 2 és fél év alatt biztos megoldódott már ez a probléma. Vigyorog
Ez jó! Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
zoci79
Friss hús
*

« Hozzászólás #151 Dátum: 2010. Március 19. - 08:33:19 »

Bocsánat nem akartam kiabálni.A 2 és fél év teljesen jogos,és az én hibám ,nem figyeltem a dátumot a MÁRKASZERVÍZNÉL leragadtam.Ugyanis iszonyúan dühít némely márkaszervíz nemtörődömsége,és mocskos stílusa.A "kepszlokk" beragadásáról, szeretek nagybetűvel írni.Ezuton szeretnék elnézés kérni tőletek,engedjétek meg hogy bemutatkozzak.Autószerelő vagyok, de most egy autóalkatrészt forgalmazó boltot vezetek,amely többek között kóreai autókhoz forgalmaz gyári alkatrészeket. Ezért is ugrottam a márkaszervizes témára,illetve segíteni akartam az esetleges megoldásban.
Naplózva
gatsy
Vén róka

Gat$y

« Hozzászólás #152 Dátum: 2010. Március 19. - 11:42:23 »

Bocsánat nem akartam kiabálni.A 2 és fél év teljesen jogos,és az én hibám ,nem figyeltem a dátumot a MÁRKASZERVÍZNÉL leragadtam.Ugyanis iszonyúan dühít némely márkaszervíz nemtörődömsége,és mocskos stílusa.A "kepszlokk" beragadásáról, szeretek nagybetűvel írni.Ezuton szeretnék elnézés kérni tőletek,engedjétek meg hogy bemutatkozzak.Autószerelő vagyok, de most egy autóalkatrészt forgalmazó boltot vezetek,amely többek között kóreai autókhoz forgalmaz gyári alkatrészeket. Ezért is ugrottam a márkaszervizes témára,illetve segíteni akartam az esetleges megoldásban.
NoProb.Mosolyog Ingyen alkatrész mindig jól jön:)
Naplózva
zoci79
Friss hús
*

« Hozzászólás #153 Dátum: 2010. Március 19. - 15:09:52 »

Ez csak természetes Kacsint
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #154 Dátum: 2010. Március 19. - 23:13:10 »

Viszont gyári létezik belőle csak a probléma szinte csak azokkal a jeladókkal van ami beszállító váltás utáni/első beszállító a BOSCH volt/
Naplózva

70/4334431
zoci79
Friss hús
*

« Hozzászólás #155 Dátum: 2010. Március 20. - 08:02:18 »

Igen létezik gyári , csak sokan az utángyártottat adják gyárinak lásd BOSCH ami teljesen hihető mert egy jó márkáról van szó.Tapasztalatom szerint rengeteg gyári alkatrész európából származik pl kuplung VALEO , de ha gyári alkatrészt szeretnél úgy ismered meg hogy a zöme el van látva hologrammos matricával ,és televan kóreai betükkel kivéve a régebbi alkatrészek azokon még nincs hologramm.Ja és a durva az hogy néhány gyári cucc ugyanannyi vagy olcsóbb mint az utángyártott társaik. Pl. első fékbetét lacsi-hoz utángyártott 9-11 ezer egy jobb minőségű a gyári BERAL márkájú 6500ft szerintem nem mindegy .hali
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #156 Dátum: 2010. Március 20. - 09:36:41 »

Igen létezik gyári , csak sokan az utángyártottat adják gyárinak lásd BOSCH ami teljesen hihető mert egy jó márkáról van szó.Tapasztalatom szerint rengeteg gyári alkatrész európából származik pl kuplung VALEO , de ha gyári alkatrészt szeretnél úgy ismered meg hogy a zöme el van látva hologrammos matricával ,és televan kóreai betükkel kivéve a régebbi alkatrészek azokon még nincs hologramm.Ja és a durva az hogy néhány gyári cucc ugyanannyi vagy olcsóbb mint az utángyártott társaik. Pl. első fékbetét lacsi-hoz utángyártott 9-11 ezer egy jobb minőségű a gyári BERAL márkájú 6500ft szerintem nem mindegy .hali

A Bosch gyári beszállító sokszor előfordul,hogy egy bizonyos ideig nem lehet a gyári beszállítónak az utólagos alkatrészpiacon értékesíteni,sajnos amióta újra a GM a gazda azóta az alkatrészek minősége hát... Élő példa a Tacuma a koreai gátlókkal nem volt gond a SACHS viszont csak a 3. variációra tudott gyártani hozzá normálisat ugyanez a korrmányűvek TRW esetén is áll
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 20. - 09:38:57 írta sebike » Naplózva

70/4334431
zoci79
Friss hús
*

« Hozzászólás #157 Dátum: 2010. Március 20. - 09:49:33 »

Azért montam hogy létezik gyári kóreai mert én többek között ezzel foglalkozom, mi közvetlen kóreából hozzuk az alkatrészt ami gyári dobozban gyári termék .És teljesen igazad  van abban hogy amit a magyar piac többsége kínál legyen az bármilyen márka messze elmarad a minősége az eredeti kóreaitól,és ami durva a márkaszervíz rengeteg esetben nem a gyárit használja.
Naplózva
zoci79
Friss hús
*

« Hozzászólás #158 Dátum: 2010. Március 20. - 09:56:24 »

Abban is igazad van hogy a gyári bosch 100x jobb minőségű mint amit bárhol kapsz ,és ugyanúgy bosch.Ha már itt tartunk a másik nagy mágusok a bontósok tisztelet a kivételnek, pl lacsihoz drágábban adják a karosszéria elemeket mint én az újat és gyárit.Ez tény már számtalan eset volt erre.
Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #159 Dátum: 2010. Március 20. - 10:00:04 »

zoci79! Kispesten van a bolt ahol dolgozol?
Naplózva

LPG
zoci79
Friss hús
*

« Hozzászólás #160 Dátum: 2010. Március 20. - 10:32:01 »

Jani!Nem én százhalombattán de van egy bolt Pesten is egy cég
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #161 Dátum: 2010. Március 20. - 11:20:33 »

Azért montam hogy létezik gyári kóreai mert én többek között ezzel foglalkozom, mi közvetlen kóreából hozzuk az alkatrészt ami gyári dobozban gyári termék .És teljesen igazad  van abban hogy amit a magyar piac többsége kínál legyen az bármilyen márka messze elmarad a minősége az eredeti kóreaitól,és ami durva a márkaszervíz rengeteg esetben nem a gyárit használja.

Nem én pl azt mondtam ,hogy BOSCH volt az első szerelés és váltottak most más gyártmány/CEO/ és van olyan autó ami körbeértünk gariban
Naplózva

70/4334431
zoci79
Friss hús
*

« Hozzászólás #162 Dátum: 2010. Március 20. - 11:28:06 »

ok jogos
Naplózva
Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #163 Dátum: 2010. április 13. - 19:16:27 »

Üdv!

Hátsó fék melegedésével kapcsolatban valahol olvastam itt valamelyik fórumban, vagy a főoldalon, hogy a fékcsőben lévő gumival történik valami és ez nem engedi vissza az olajat, ami miatt megmarad a nyomás, azaz a fékpofák tovább szorongatják a tárcsát...
Nálam most jelentkezik megint a melegedés, de nem találom a hiba leírását. Vagy nem voltam kellően alapos, vagy csak bénázok... Egyáltalán úgy van-e, ahogy fentebb írtam? Típushibák között nem találtam...
Mi a megoldás? (Gondolom a fékcső csere, de annak melyik része? Az hol van? Ha csak az egyik oldal melegszik kell-e cserélni a másikat is? Mennyibe fáj sacc a bukszának?)
Köszi előre is választ.

Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #164 Dátum: 2010. április 13. - 19:59:37 »

Üdv!

Hátsó fék melegedésével kapcsolatban valahol olvastam itt valamelyik fórumban, vagy a főoldalon, hogy a fékcsőben lévő gumival történik valami és ez nem engedi vissza az olajat, ami miatt megmarad a nyomás, azaz a fékpofák tovább szorongatják a tárcsát...
Nálam most jelentkezik megint a melegedés, de nem találom a hiba leírását. Vagy nem voltam kellően alapos, vagy csak bénázok... Egyáltalán úgy van-e, ahogy fentebb írtam? Típushibák között nem találtam...
Mi a megoldás? (Gondolom a fékcső csere, de annak melyik része? Az hol van? Ha csak az egyik oldal melegszik kell-e cserélni a másikat is? Mennyibe fáj sacc a bukszának?)
Köszi előre is választ.

hátsó gumifékcső csere a megoldás célszerű párban mert sajnos a másik is erre a sorsra jut
Naplózva

70/4334431
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 63   Fel

Ugrás: