Lacetti klub fórum
2024. December 12. - 09:26:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 63   Le

Szerző Téma: Fék ,ABS, TC  (Megtekintve 290691 alkalommal)
Jopek
Globális moderátor
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #540 Dátum: 2013. Január 09. - 21:27:40 »

Jó estét!

Az eldurvult vita szereplőit "megkérném", hogy fejezzék be egymás nyilvános sértegetését!

Mint azt tudjátok ez nem olyan fórum, ahol kiabálással, egymás kioktatásával sokáig talpon lehet maradni. Itt nincs olyan, hogy az "győz", akinek nagyobb a szája. Itt csak a fórum lehet a "nyertes"!
Azzal, hogy beléptetek a fórumra elfogadtátok a játékszabályokat!

Sebike, szediati ! Most ragadnám meg az alkalmat, hogy szóljak azért a formáért is, ahogyan megnyilvánultok a fórumon... Gyakorlatilag pont-vessző nélkül mondjátok a magatokét, teljesen átláthatatlan módon..
A fórum nyelve a magyar! Léteznek alapvető nyelvtani szabályok, kvázi szokások, amit a többség nagyon helyesen be is tart! Jó lenne, ha ezt Ti is tiszteletben tartanátok! Ezt más is megteszi, szerintem elvárható ez tőletek is!

Mint azt részemről már megszokhattátok, most is elmondom, hogy: Minden további, nem ebbe a topikba illő hsz.-t törölni fogunk!

Naplózva
cupika
Teljes tag

2.0 D Elite

« Hozzászólás #541 Dátum: 2013. Január 09. - 21:35:59 »

csak lehet valakinek nincs ideje 300 oldalnyi anyagot visszaolvasni meg tudtommal ha az embernek kérdése van felteszi és esetleg van is olyan cartárs aki szivesen segít a másiknak akár tapasztalattal akár tanácsokkal még akkor is ha esetleg már szerepelt hasonló vagy ugyan olyan témáról kérdés. de le lehet reagálni így is meg úgy is ez már ember függő
34. oldalon az én problémám, ami ugyan az volt, mint a tiéd. A probléma megoldása szintén ott van. 35. oldalon a Te próblémád.
Én megfogadtam Sebike tanácsát, tanácson túl alkatrészt is kaptam tőle. Szerelőm örömmel dolgozott a kocsin, dicsérte nagyon a fék alkatrészeket. Azóta is tökéletes a masina. Fogad meg a tanácsot, hidd el nagyon értenek hozzá.
« Utoljára szerkesztve: 2013. Január 09. - 21:39:46 írta cupika » Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #542 Dátum: 2013. Január 12. - 09:16:29 »

A moderátori "kérést" figyelmen kívül hagyó hozzászólásokat töröltem.
Tartalomtól függetlenül ebben a dologban nincs pardon.
Naplózva
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #543 Dátum: 2013. Március 19. - 16:49:20 »

sziasztok. szorul a jobb hátsó üzemi fékem és emiatt érdeklődnék, hogy valaki árakat tudna mondani mennyibe kerül a jobb hátsó fékcső illetve felújító készlet a fékhez? tömitések O gyürük porvédő stb. Szét akarom szedni az egészet mert érdekes módon a dugattyút egy befeszített csavarhúzóval a nyeregbe simán vissza tudom tolni de magától nem moccan vissza és tűz forró emiatt a fék. Érthetetlen, hogy ez mért van. Mert ha be lenne rohadva és nem moccanna akkor oké de ez simán jár. Illetve ha pl a fékcsőből lenne egy darab leválva akkor sem nagyon tudnám vissza nyomni az olaj ellenállása miatt. Köszi
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #544 Dátum: 2013. Március 19. - 16:57:20 »

sziasztok. szorul a jobb hátsó üzemi fékem és emiatt érdeklődnék, hogy valaki árakat tudna mondani mennyibe kerül a jobb hátsó fékcső illetve felújító készlet a fékhez? tömitések O gyürük porvédő stb. Szét akarom szedni az egészet mert érdekes módon a dugattyút egy befeszített csavarhúzóval a nyeregbe simán vissza tudom tolni de magától nem moccan vissza és tűz forró emiatt a fék. Érthetetlen, hogy ez mért van. Mert ha be lenne rohadva és nem moccanna akkor oké de ez simán jár. Illetve ha pl a fékcsőből lenne egy darab leválva akkor sem nagyon tudnám vissza nyomni az olaj ellenállása miatt. Köszi

minthogyha ezt megmondtam volna pár hónappal ezelőtt...
Naplózva

70/4334431
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #545 Dátum: 2013. Március 19. - 17:37:57 »

igen igazad volt. már 100% hogy a fékcső a ludas mert épp az imént felpumpáltam a féket hogy szoruljon és utána rögtön megnyitottam a légtelenítő szelepet és egyből felengedett a fék. tehát megszünt a fékolaj nyomása. mennyibe kerül egy jobb hátsó fékcső? köszi
Naplózva
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #546 Dátum: 2013. Március 19. - 18:04:50 »

Ez kellene a komplett jobb hátsó cső de sehol nem kapni egyben
Naplózva
sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #547 Dátum: 2013. Március 19. - 19:00:42 »

Rossz info, nekünk van polcon!
Mi folyamatosan tartjuk, mert tudjuk, hogy meghibásodik!
Naplózva

sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #548 Dátum: 2013. Március 19. - 19:01:10 »

ez nem igaz nálam is van polcon..
Naplózva

70/4334431
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #549 Dátum: 2013. Március 19. - 19:16:11 »

mennyibe kerül kompletten? mert állitolag 2 darabból van van egy kicsi kb 5-10cm es szakasz ami a féknyeregtől megy és egy anyás csatlakozóval van összekötve a második taggal. vagy nektek van egyben kompletten egészen a fém fékcső csatlakozóig? köszi
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #550 Dátum: 2013. Március 20. - 11:28:16 »

mennyibe kerül kompletten? mert állitolag 2 darabból van van egy kicsi kb 5-10cm es szakasz ami a féknyeregtől megy és egy anyás csatlakozóval van összekötve a második taggal. vagy nektek van egyben kompletten egészen a fém fékcső csatlakozóig? köszi

gyakorlatilag 1db ból van... aki azt mondta,hogy 2db ból áll az nem látott még ilyet
Naplózva

70/4334431
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #551 Dátum: 2013. Március 20. - 11:32:02 »

vagy ha úgy adódik tőletek lehet venni?
Naplózva
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #552 Dátum: 2013. Március 20. - 11:34:07 »

mennyibe kerül? mert ha nem drága a balt is cserélem. nyereg felujito készlet mennyi? köszi
Naplózva
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #553 Dátum: 2013. Március 21. - 18:16:52 »

na kicseréltem a fékcsövet és nem szorul a fékem egyáltalán. Az az érdekes, hogy felvágtam 2cm es darabokra de konkrét levált darabot vagy beszakadt részt nem találtam benne pedig biztos hogy az a rossz mert amikor megnyitottam a légtelenítőt egyből kiengedett a fék. a dugattyút nem vettem ki mert az üzemi fékkel nem tudtam addig pumpálni, hogy kiessen feszegetni meg nem akartam. kézzel vissza tudtam tolni tehát az nincs berohadva de a felső állásától kb 1.5-2 cm es részen nem tudom tovább kihúzni a nyeregből ezért nem tudtam kivenni a helyéről. Aki már vette ki hogyan csinálta? köszönöm.
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #554 Dátum: 2013. Március 21. - 21:23:02 »

na kicseréltem a fékcsövet és nem szorul a fékem egyáltalán. Az az érdekes, hogy felvágtam 2cm es darabokra de konkrét levált darabot vagy beszakadt részt nem találtam benne pedig biztos hogy az a rossz mert amikor megnyitottam a légtelenítőt egyből kiengedett a fék. a dugattyút nem vettem ki mert az üzemi fékkel nem tudtam addig pumpálni, hogy kiessen feszegetni meg nem akartam. kézzel vissza tudtam tolni tehát az nincs berohadva de a felső állásától kb 1.5-2 cm es részen nem tudom tovább kihúzni a nyeregből ezért nem tudtam kivenni a helyéről. Aki már vette ki hogyan csinálta? köszönöm.

nem pumpálással és kint az autón kivül
Naplózva

70/4334431
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 63   Fel

Ugrás: