ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2014. április 17. - 09:11:56 » |
|
Focisták!
Ahogy tegnap megbeszéltük, hogy jövő csütörtökön újra játszanánk, hát az nem megy, mert foglalt a pálya. Esetleg 25.-én pénteken, vagy majd a következő héten játszhatnánk. Ezt meg kéne beszélni, hogy lefoglaljam a pályát. Tehát ebben a hónapban még szóba jöhetne 28. hétfő, 29. kedd, mert utána már jön a 4 napos ünnep, akkor mindenki elviharzik, akinek van hová mehetnékje. Szóval mi legyen, várom az ötleteket. Jó hír az, hogy valóban ÁFA- mentes a bérlet, így olcsóbban játszhatunk, mint eredetileg volt szó. Aki eddig fizetett rendesen, annak jóváírom a a költségét, és ezentúl kevesebbet kell majd perkálni, ami jó dolog. Továbbra is próbáljuk meg a páros létszámot tartani, úgy, hogy 10-en, vagy 12-en legyünk. Most váratlan plusz ember jött, nem hagyhattam ki a játékból, remélem érthető. (Józsi jött Celldömölkről).
Szóval várom a következő napra a jelentkezéseket, és persze a nyerő időpontot. Itt, és priviben. Aki nem tag, annak a kapcsolatát a Csaba rendezheti a zártkörű facebookon, illetve szóljatok a barátoknak, akik eddig is jöttek. Remélem még ebben a hónapban összejön a következő derby.
VÁLTOZÁS!
Most beszéltem a sulival, szünet van, esetleg 30.-án, szerdán, vagy, ha nem, akkor így már csak májusban tudunk újra focizni. Most itt a húsvét, majd jön a 4 napos hétvége, tehát marad a májusi lehetőség, április már nem nyerő. Május 5.-től várom az időpont ötleteket, és a jelentkezéseket.
|