sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2014. Július 31. - 14:10:51 » |
|
Nekem a fényezésről nincs jó tapasztalatom. Sikerült másmilyen feketére fújni a csomitartót és a bal első sárvédőt is, meg persze a hátsó lököst....nem mentem vissza reklamálni a barbárokhoz, örültem, hogy több kárt nem okoztak nekem a feketével nincs gondom stimmel az alapszín viszont a kék,a mentazöld,bordó és az ezüst(sőt ezüst esetén a gyári színekben is volt eltérés évjáratonként) nem szokott jó lenni alapba sajnos tapasztalat tükör esetén nem fogod észrevenni a kis különbséget mert nem közvetlenül van a másik fényezett elem mellett
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2014. Július 31. - 15:08:51 » |
|
Nekem a fényezésről nincs jó tapasztalatom. Sikerült másmilyen feketére fújni a csomitartót és a bal első sárvédőt is, meg persze a hátsó lököst....nem mentem vissza reklamálni a barbárokhoz, örültem, hogy több kárt nem okoztak nekem a feketével nincs gondom stimmel az alapszín viszont a kék,a mentazöld,bordó és az ezüst(sőt ezüst esetén a gyári színekben is volt eltérés évjáratonként) nem szokott jó lenni alapba sajnos tapasztalat tükör esetén nem fogod észrevenni a kis különbséget mert nem közvetlenül van a másik fényezett elem mellett Feketéből is kétfajta van két különböző kóddal.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2014. Július 31. - 20:15:49 » |
|
Nekem a fényezésről nincs jó tapasztalatom. Sikerült másmilyen feketére fújni a csomitartót és a bal első sárvédőt is, meg persze a hátsó lököst....nem mentem vissza reklamálni a barbárokhoz, örültem, hogy több kárt nem okoztak nekem a feketével nincs gondom stimmel az alapszín viszont a kék,a mentazöld,bordó és az ezüst(sőt ezüst esetén a gyári színekben is volt eltérés évjáratonként) nem szokott jó lenni alapba sajnos tapasztalat tükör esetén nem fogod észrevenni a kis különbséget mert nem közvetlenül van a másik fényezett elem mellett Feketéből is kétfajta van két különböző kóddal. lacettiben 1 chevi esetén van vagy 3 vagy 4
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2014. Szeptember 02. - 18:09:14 » |
|
Nem pont fényezés téme, de a plasti dipről kérdeznék. Érdemes lenne-e nekem venni-e egy egész flakonnal-e a hűtőrácshoz-e vagy nem-e maradt-e valakinek-e annyi-e, hogy lefújja-e nekem-e 1-2 ezresért?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2014. Szeptember 02. - 20:08:34 » |
|
Vegyél egy egész flakonnal. Nem kell mind, jó lesz az majd másra. Nekem is kellene vennem. Elől át kéne fújnom, kicsit meg van kopva.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2014. Október 07. - 16:31:47 » |
|
Kicsit kiábrándultam a Lacettiből. A 15 éves olasz autóimon nem volt ilyen a küszöbön.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2014. Október 07. - 18:03:49 » |
|
Ez a bal oldali küszöb első része?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2014. Október 07. - 18:07:25 » |
|
Igen, az ajtó alatt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2014. Október 07. - 18:09:33 » |
|
Érdekes ,hogy pont itt a bal oldalon kezdett el "ragyásodni".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2014. Október 08. - 00:46:27 » |
|
Nem volt itt javítva? Mondjuk úgysem vallaná be, pláne ennyi év után az előző tulaj! :-)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2014. Október 08. - 05:47:01 » |
|
Nem volt javítva.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2014. Október 08. - 13:43:12 » |
|
Kicsit kiábrándultam a Lacettiből. A 15 éves olasz autóimon nem volt ilyen a küszöbön. Nekem is ki van mar cserelve az egyik kuszobom, igaz nekem meg volt huzatva mar mikor vettem es ott ki is ette a fene. Mashol meg nem jelenthezett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hooti
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2014. Október 08. - 17:52:21 » |
|
Kicsit kiábrándultam a Lacettiből. A 15 éves olasz autóimon nem volt ilyen a küszöbön. Nekem is ki van mar cserelve az egyik kuszobom, igaz nekem meg volt huzatva mar mikor vettem es ott ki is ette a fene. Mashol meg nem jelenthezett! Áhh a ragyát meg sem láttam, bezzeg a szép peres gumit a másik oldalon, na az igen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2014. November 06. - 09:34:50 » |
|
Lefestettem a hámló kilincseimet, majd a tél eldönti, mennyire volt sikeres a művelet. Ami fontos, színazonos, de műanyagra való, a lakkot magában foglaló festéket kaptam. A kezemről 3 nap alatt sem tudtam lemosni, még nitrohígitóval sem.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2014. November 12. - 11:42:47 » |
|
Leteszteletem a javítás időállóságát. Automosó keféjét állja a festés. Az alap terhelést tehát bírja.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|