Elolvastam a levelet, hát...
Nem mondom, hogy elégedetlen vagyok, mert jóváírtak 535ezret, de azért pár kérdés felmerült bennem. A levél 2015 február 1-ei nappal számol, a részletes egyenlegközlőben tartozásként 9521 CHF szerepel az elszámolás napján. Azonban az elszámolt összegek részletezésénél, ahol levonja a tisztességtelenül felszámolt 1804 CHF-et, a kiindulási összeg 9716 CHF
A tisztességtelenül felszámított összeget forintban adja meg, majd a levonás CHF-ben történik. Ezt sem tudom értelmezni, de vajon milyen árfolyamon váltottak? Február 1. vasárnapra esett, hivatalos MNB középárfolyam aznapra nincs. Előtte: 2015.01.30. 296,65 , utána: 2015.02.02. 294,76 . Ha azonban a forintot elosztom a CHF összegével akkor 296,6856984 jön ki. Nekem ez sem tiszta. Ráadásul a felvételkor nem volt a szerződésben semmilyen kezelési költség tétel, ám érdekes módon 2010. utolsó 4 hónapjától kezdődően havonta 250 forintot kezdtek el felszámolni ilyen címen (pont akkor vezették be a bankadót vagy valami hasonlót, már nem emlékszem). Tehát több mint két évig nem volt ilyen díj, azóta viszont fizetek ilyet is. Ez nem tisztességtelen költség, melyet egyoldalú szerződés módosítással tettek legálissá?
UI: idézet a levélből:
Tisztességtelenül felszámított összeg: 535.221 Ft, Tartozásra elszámolt összeg: 535.219 Ft. :
: :
: Nem azért a két forintért, de kíváncsi lennék, mi lett vele